• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Yanlış bakabiliyorlarmış inşallah öyledir. Hangi hastanede baktılar.
Arkadaşın annesinde var görünce yazar cvp.

Yurt Disinda yasiyorum canim..Londra'da..
Yoldauim simdi insaAllah yanlis cikmistir zaten dusuktu ama bukadar degildi..birinci hamileligimde dusuktu bu defa cok dusuk tedavu gerektiren bi rakammis..bakalim insaAllah yanlislik olmustur..

Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik

Anaaam sen de girdin mi sıraya simdi haydi hayırlısı olsun yat dinlen diycem ama hic o isigi görmüyorum sende elinden supurgen bezin düşmez ki belki cok yordun kendini ondan acele ediyo kuzucuk saglikli hayırlı zamanda gelsin inşallah

Tanıdıklarım arasında hiç çıtçıtlı badi götüren olmadı. Demek ki neymiş ne giydirirsen onu giyiyor bebek.Acır diye düşünmüştüm.Kesin bilgi değilmiş, yaymayalım :-)

Canım bnm yaaa bi de alınmış mı . Kıyamam . Iyi olmuş darılması senin karına bence
valla hiç umrumda değil gelmezse gelmesin zaten yaptıklarından sonra zor sakinlestim ay bide eşime anlatıyorum oda diyor sen konuşmayı bilmiyorsun tam cildirmistim 3 gün eşimle kavga ettim bide üstüne

Tanıdıklarım arasında hiç çıtçıtlı badi götüren olmadı. Demek ki neymiş ne giydirirsen onu giyiyor bebek.Acır diye düşünmüştüm.Kesin bilgi değilmiş, yaymayalım :-)

Benim sette ic zıbın da vardı hepsini verdik hemsirelere cıtcitliyi giydirmisler onlar da gobusle ilgili bi sorun yaşamadik sonra ben de öyle devam ettim beli bögrü acilmiyor hem

Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik

bebek dönmüş mü? doğum normal mi olacak?
ayy hadi hayırlısı

Canım hayırlı zamanda gelir inşallah ama sen artık kendini hiç yorma, kalkma yerinden. Haftan, bebişin kilosu falan iyiydi stres de yapma ama inşallah biraz daha bekler.. Hadi geçmiş olsun..

ikitelli civarina gelicem dogum büyük ihtimalle Anadolu yakasında Üsküdar kadıköy civari olacak gibi duruyor
Hayırlısı olsun. Normal doğum olacaksa bu havalarda nasıl geçiceksin ikitelliden karşıya. Allah kolaylık versin:)

Masallah esine daim olur umarim. Benimki de uzun yillar iciciydi büyük kizim doğmadan birakti ne güzel sonra arada tek tuk gelgit dönemleri oldu tadimlik takildi kendince sonra tekrar tamamen birakmisti ki bu yil yine tadimlik surette basladi ara ara icmeye gunde iki üçü geçmiyor ictigi ama onu da bin kere söylememe rağmen birakmadi bakalim nereye kadar icecek

Babacin nasıl oldu bu arada canm
yatıyor babam evde sıfır mücadele hiç kasmıyor kendini toparlıyım diye yemek veriyoruz istemiyo kalkıp yürümesi lazım yürümüyo artık kendinin savaşması lazım yani

Bnm eşimin annesi de genelde et yemekleri yapar pek sebze yapmaz eşim enginari kerevizi benle tanıdı çok şükür hicbisi secmez

Bizimkinin ailesinde de aman aman bi yemek kültürü yok esim yemek konusunda cok sukur sıkıntısız biri ne pisirsem yer secmez ille su da olsun demez herseyimi begenir erkekte bu ozellik buyuk nimet oluyor yalan yok ;)

valla hiç umrumda değil gelmezse gelmesin zaten yaptıklarından sonra zor sakinlestim ay bide eşime anlatıyorum oda diyor sen konuşmayı bilmiyorsun tam cildirmistim 3 gün eşimle kavga ettim bide üstüne

Aman anca gider ki gitmis de zaten keyfini cikar;)

Hayırlısı olsun. Normal doğum olacaksa bu havalarda nasıl geçiceksin ikitelliden karşıya. Allah kolaylık versin:)

Kiz korktugum yerlerden sorma öyle;) Allah buyuk diyorum yetscez insallah bisekilde

yatıyor babam evde sıfır mücadele hiç kasmıyor kendini toparlıyım diye yemek veriyoruz istemiyo kalkıp yürümesi lazım yürümüyo artık kendinin savaşması lazım yani

Bi sure o pskolji gidecek canim uzerine cok varmayin insallah çabuk atlatir o dönemi

Benim eşimde yemek seçmez çok şükür. Önüne ne koyarsan yer. Seçersen Birgün o yemeğe muhtaç olabilirsin der. Hatta aynı yemeği 1 hafta önüne koy yer. Ama ben kıyamıyorum işte:)

Iki saat otur yarim saat is tut böyle bitmez tabi :( bu ufakligin hasta olup okula gitmemesi de tuzu biberi oldu elimi ayagimi dolandriyor anca cadiii. Yarin bir firsat bulup nstye gtmem de lazim yola cikmadan önce pooff ne ara becerceksem onu da

ama o da üzülmüştür, moralini yüksek tutun siz o da toparlayacaktır kendini. Allah'ım tez şifa versin bütün hastalara.

geçmiş olsun canım

Ya bacım alsak alsak da bi ay kaldı en cok ne kdr alcaz boşver :) bi de bunu mu takıcak bu Bünyeler değil mi :) Benm arkadaslarım da hep verdi cocuğun Peşinde koşmaktan :) sen zaten tecrübelisin benden kat kat iyi bilgin var

Estağfurullah canım benim,bazen tecrübe de yetmiyor yada yetersiz kaliyor bak ikinci bebeğim tecrubeliyim diye seviniyordum kızımda doğalcı birkaç gün olmuştu göbeği kanadı ne biçim ne yapacagimi bilemedim :KK43: oğlumda hic boyle Bisey olmamıştı çünkü bebeklere dogduktan hemen sonra k vitamini aşısı yapıyorlar mis kanamayı onlermis genelde ama kızımda öyle olmadı aşıyı 2. Kere yaptirdik mesela.insan her çocukta yeni şeyler öğreniyor gecen bi sancilandim doguruyorum sandım güya üçüncü Doğumum olacak ama anlayamadım uyumaya çalıştım kendimi dinlerken dalmisim sabah bi uyandım hicbiseyim kalmamış :KK53:

Kosturacagim kesin zaten oğlan okul sürecinde kizim daha küçük ama felaket bi kiz koşturuyor pesinde mecbur kosucaz vericez kilolariii :KK76:

Öyle kesin daha ucuza gelir tabiki canım içine bonibon da koyulur heralde bu siselerin di mi

Akgün züccaciye mi ne vardı galiba burdan alanlar olmuştu orda var bu siselerden bakabilirsin internetten canim

evet bizde oraya baktık, ama daha sipariş vermedik canım
Kızlar ben zaten akgünzüccaviyeden aldım söylemiştim ya ve hemen ertesi gün kargo ulaştı fiyatlarda ucuz çok araştırdım en ucuzu ve kaliteslisi o çıktı. Şişeleri ve kurdeleleri ben yaptım etiketleri özalitçiden aldık. Şekerlerde mavi çikolatalı badem şekeri alıcam
İşte aynı söylediğim gibi benimde böyle oldu bende çok gerilmiştim 3 gün . Kafaya taktığım şeyler oldu doktorum gerginlik yaptığım için rahmin kasılıyor dedi. Ama dünden beridir geçti şükür. Geçici bişeydir sdninkide bence üzülme geçmiş olsun

Back
X