• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

canım seninde mi bebişin 1 yaşına girecek. Benimkide 13 aylık olmak üzere. Ben gibi erken hamile kalmışsın sanırım.
Evet araları 4 ay gibi doğunca nasıl yapmayı düşünüyorsun aynı odada mı kalacaklar ben oğlumu ayırmak istemiyorum çünkü daha çok küçük ama kızım ağlayınca uykusu bozulur die de endişeliyim yatak odam da biraz ufak iki tane üç yatak nasıl sığacak bilmiyorum

7 saat sanci cektm 8 cm acilma oldu dogumhaneye indim fakat bebek kucuk oldugu icin kendini ittiremedi.mecbur sezeryana alindim.anliycaginiz iki dogumuda yasadim
ikinizde iyisiniz demi, gözün aydın canım Allah hayırlı bir ömür versin size

bence iç zıbında koymalıyız , ben daha çanta hazırlamadım da kafamda var yani,
çorap fazla olmuş
pişik kremi gereksiz bence
bi de battaniye 1 ince 1 kalın yeterli olur
ama çantasını hazır edenler daha iyi bilgi verirler benden böyle şekerim : ))
Imm tmm tmm çıkarıyom 2 çift çorap :KK51:

Ben geldim kizlar.. Simdilik evdeyim..
Nst de tavan yapan doğum sancilari cikti Dr direkt alttan muayeneye gönderdi .. Aciklik yok ama sancilar hala tam gaz devam..
Heran doğum olabilirmiş.. Kalkmadan yatacaksin dedi.. Bende dünkü Dr şikayet ettim onun yarattigi stres yüzünden oldu boyle dedim.
Agrimayan yanim yok.. Yatiyorum simdi.. en ufak birşey de gel . siklnti olmazsa haftaya gel dedi ..öyle işte bizden haberler simdilik
bir hafta 10 gun dayan sonra dogur canim. Senin az kalmis zaten. Peki dönmus mu pipili

7 saat sanci cektm 8 cm acilma oldu dogumhaneye indim fakat bebek kucuk oldugu icin kendini ittiremedi.mecbur sezeryana alindim.anliycaginiz iki dogumuda yasadim

ay canım yaa kıyamam
samyelide hem normali hem sezeryanı yaşamış
bu doktorlar bebeğin durumundan kilosundan anlayamıyormu doğumu yaa
valla korkmaya başladım aynı şeyleri yaşarsam diye
çatı muayenesi yapılıyor normal deniyor tamam çatı normalde bebeğe bak bide dimi ama

ay evim şahaneyi izliyorum
kıza sinir oldum
anne ve babası onun yüzünden eziliyor gibi geldi

herşeyde bir hayır vardır canım ikinizde iyisiniz (saçlarını da düzleştirdiysen:D)gerisi önemli değil acı çekmişsindir mutlaka ama bebeiğini kokladığın an herşeyi unutmuşsundur....

Back
X