• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bnmkı sezryan olacak tam 37 hafta 6 gun yanı 38 haftada alınacaak gayet uygun yanı sezryen dogumlar 38 de alınmaya baslanıyor normal olsaydı son tarıhım 21 subattı bıde benım kızımda 10 12 gun buyuk gıdıyor su anda 35 haftalık gozukuyor 2.5 kılo masallah

Bence bebeğin on oniki gün önde diye 38 de alıcaklar. Yoksa sezeryan da olsa bekliyorlar.

bizim evde sigara içen yok çok sukur
esim hiç içmemis ben nefret ederim
sigara içiyor olsaydi en basta konusmazdim bile onunla evlenmek soyle dursun, sigara kadar nefert ettigim midemi bulandiran bisey daha yokkkk
benim çocuklar bilmiyoalr sigara ne demek : ))))
bizde de durum aynı çok şükür, eşim evde sigara içilmesini istemez gelene de o söyler zaten

Kargo firmasıyla mı sorun yaşadınız yoksa n11le mi canım?
Bizde hepsiburadadan alıcaz şimdi, bu siteyle hiç sorun yaşamadım. Bide oraya bak istersen. Belki kafana yatan bişey bulursun
n11 ayrı bı sıkıntı kargo sırketı apayrı..sıparıs ıptalı yapıp başka bıryerden alıcam..
vaktinde sağlıcakla kucağına alırsın inşallah çok hareketli olman etkilemiş mi sordun mu
hamılelık hastalık halı degıldır,hareket te ıyı bırseydır ınsanın kendını asrıı derece zorlaması dışında..ben 2 3 güne ev sılıp süpürmek dışında bır hareket etmedim evde kucuk cocugum var bunuda yapmak zorundayım..tam tersıne adım yol bıle yurumedım..sureklı uzandım..tek sebebı aşırı stres ..karnım bı yandan mıdem bı yandan ağrıdı durdu .dr un sureklı yatmamı ıstemesının sebebı sancımın kesılmesı ıcın..kesılsınde erken doğumu başlatmasın açılmaya sebep olmasın dıye..
Benim de son kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,boyu da hiç uzamamış,baş karın çevresi büyümüş azcık ama ben de ölçüm hatası olduğunu düşünüyorum,hem dr çok yoğundu hem de ben hissediyorum karnımın ağırlaştığını,dönerken özellikle yatakta.. Ters duran bebeklerde ölçüm hatası daha çok oluyomuş,benim kızım da ters.. Kilo almadıysa nasıl güçlendi ki bu derimi,kemiklerimi mahvediyo :)) ben kilo almıyorum ama karnım büyüyo.. Takılmıyorum o yüzden..
ben kıloyu hıc takmadım desem yerı..hep hayırlısını ıstedım kılosu normale dönmeye başladı bırde oğlan dönerse normal doğuma engel kalmayacağı ıcın sevındım bıle ..
usg ölçümüne gelınce hastaneye her gıttıgımde dr un odası degısmıs oluyor,halıyle ben hıc aynı usg de muayene edılmedım.. bugunkı ölçüme gore bası ve karın cevresı buyumus boy cok az buyumus gorunuyor senınkı gıbı ..kılo aynı..
ama dedıgın gıbı karnımın agırlıgından buyumesınden anlıyorum azcok..onemlı degıl 3 uhaydı haydı geçer odafazla fazla yeter..
yeterkı zamanını beklesın..tek arzum subata kadar beklemesı ınsaallah..

Kızlar öğleden sonra belime ve başıma ağrı girdi. Duramadım, müdürden izin alıp eve geldim. Tansiyonum 12/9a çıkmış baş ağrısı ondan herhalde de belim niye ağrıyo ki benim :KK43:
Bu arada burda da kar yağışı başladı, keşke tatil olsa ile gidecek dermanım yok :KK42:

Geçmiş olsun canım :(

Sen izne ayrıldın mı bu arada? Çatı ağrın vardı, devam ediyo mu?
Pazartesi ayrıldım ben izne,doktoruma dedim altyapı çöktü benim :)) dinlenmek bile çok etkili olmuyo,kırt kırt ses geliyo çatımdan :))
Allahtan anacım var 1 aydır elim ayağım oldu yoksa halim haraptı kocamla..

Portakallimi yapiyosun cnm benim esimde yemezdi ama bende yedikten sonra severek yiyo

Yok canım enginarı çanak gibi kullanıp içine bezelye patates havuç ve Soğanlı garnitürle zeytinyağında pişiriyorum en son servis yaparken mandalina dilimleri koyuyorum keserek.

eslaa eslaa Canım maşaallah subhanallah oğluşuna topiğin önde gidenleri olduk vallahi bnmde 3050 gr çıktı 250 gr arkandan geliyoruz takipteyiz:KK55: Vallahi bnm dr.da dedi hamur yeme dedim ki zaten hamur yemiyorum bir ekmek yiyorum oda tambuğday ekmek onuda mı azaltayım dedim gerekirse azalt dedi kafası büyük dedi kiloda alırsa zor doğurursun dedi :KK76::KK49: Ama ben bu kilo işine takılmıyorum yaa gör bak 4 kilo bile zor doğarlar o cihazlar yanılma payı var en az 500 gr kadar bir ayda ne alacaklar ki bnmki 3 haftada 800 gr almıştı bu kntrolde gerçi ama :KK53: 40.haftayı beklersem eğer 4 kilonun üstüne çıkarmışım peeehh görecez bakalım :anneadayı::KK46:sende kesin 40.i görürsen 4 buçuk olur seninki de :KK48::nazar::nazar::nazar:
Dönmüş bak onada sevindim canım en azından şükür dönmüşler bnmkide çıkışı bulmuş şükür.
Normal doğuralım inşAllaaaahhhhhhhhhh bu tosuncukları yaaa :KK51:

n11 ayrı bı sıkıntı kargo sırketı apayrı..sıparıs ıptalı yapıp başka bıryerden alıcam..

hamılelık hastalık halı degıldır,hareket te ıyı bırseydır ınsanın kendını asrıı derece zorlaması dışında..ben 2 3 güne ev sılıp süpürmek dışında bır hareket etmedim evde kucuk cocugum var bunuda yapmak zorundayım..tam tersıne adım yol bıle yurumedım..sureklı uzandım..tek sebebı aşırı stres ..karnım bı yandan mıdem bı yandan ağrıdı durdu .dr un sureklı yatmamı ıstemesının sebebı sancımın kesılmesı ıcın..kesılsınde erken doğumu başlatmasın açılmaya sebep olmasın dıye..
ben kıloyu hıc takmadım desem yerı..hep hayırlısını ıstedım kılosu normale dönmeye başladı bırde oğlan dönerse normal doğuma engel kalmayacağı ıcın sevındım bıle ..
usg ölçümüne gelınce hastaneye her gıttıgımde dr un odası degısmıs oluyor,halıyle ben hıc aynı usg de muayene edılmedım.. bugunkı ölçüme gore bası ve karın cevresı buyumus boy cok az buyumus gorunuyor senınkı gıbı ..kılo aynı..
ama dedıgın gıbı karnımın agırlıgından buyumesınden anlıyorum azcok..onemlı degıl 3 uhaydı haydı geçer odafazla fazla yeter..
yeterkı zamanını beklesın..tek arzum subata kadar beklemesı ınsaallah..
Cancazımm Geçmiş Olsun Rabbim Şifa Versin.

Bence bebeğin on oniki gün önde diye 38 de alıcaklar. Yoksa sezeryan da olsa bekliyorlar.

her dr. canım sezo da olsa doğumun başlamasını beklemiyor ki çoğu gün verip o günde alıyor bebişi,
ben dr.uma dicektim ki doğum kndisi başlasın sezo bile olacak olsam son güne kadar bekleyelim dicektim ki saolsun zaten bnm dr. kndisi söyledi senin ilk doğum bebiş içerde iyi olduğu sürece gelişini beklicez dedi kndi geliceği zmn bakıcaz kilosuna kafasına senin çatına normal yapabilirsek yapcaz yoksada ozmn sezoya alıcaz dedi gün verip almıcaz dedi şükür dedim.

eslaa eslaa Canım maşaallah subhanallah oğluşuna topiğin önde gidenleri olduk vallahi bnmde 3050 gr çıktı 250 gr arkandan geliyoruz takipteyiz:KK55: Vallahi bnm dr.da dedi hamur yeme dedim ki zaten hamur yemiyorum bir ekmek yiyorum oda tambuğday ekmek onuda mı azaltayım dedim gerekirse azalt dedi kafası büyük dedi kiloda alırsa zor doğurursun dedi :KK76::KK49: Ama ben bu kilo işine takılmıyorum yaa gör bak 4 kilo bile zor doğarlar o cihazlar yanılma payı var en az 500 gr kadar bir ayda ne alacaklar ki bnmki 3 haftada 800 gr almıştı bu kntrolde gerçi ama :KK53: 40.haftayı beklersem eğer 4 kilonun üstüne çıkarmışım peeehh görecez bakalım :anneadayı::KK46:sende kesin 40.i görürsen 4 buçuk olur seninki de :KK48::nazar::nazar::nazar:
Dönmüş bak onada sevindim canım en azından şükür dönmüşler bnmkide çıkışı bulmuş şükür.
Normal doğuralım inşAllaaaahhhhhhhhhh bu tosuncukları yaaa :KK51:

ya aslında doktor yediklerim içtiklerim için birşey demedi ama son kontroldeki kiloyu sordu söyleyince çok almış dedi. takip edelim bakalım haftaya kaç kilo olacak dedi. yemeği kesemem valla ben elim ayağım kesiliyor yemeyince. en fazla doğsa doğsa 4 kilo olur ama normal doğumu etkileyebilir işte bu hafta birşey demedi haftaya büyük ihtimal söyler. baya bir ölçtü biçti ama hep aynı çıktı ben dedim ne olacak oda güldü yapacak birşey yok iri bebek olacak dedi :) dönmeside şöyle oldu ben dönmüşmü dedim dönmüş görünüyor dedi gülerek :D bende öyle kabul ettim zaten dönmemiş olsaydı söylerdi :D

selam kızlar ben geldim,doktora gitmek baya eziyet oldu bursada yollar kapalı hep babamla zor gittik :)
nstye girdim sancı fazla çıkmadı 15 i geçmedi. sonra doktor bir şikayet vs varmı dedi normal ağrı sızı haricinde yok dedim oda olur artık o kadar dedi :)
bu arada maşallah demenizi istiyorum benim oğlan almış başını gitmiş kilo konusunda. doktor takibe almamız lazım dedi şuan kilosu 3,500 ayrıca dönmüş benim paşam. :nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Hadi gözün Aydın canım maşallah ikinize de :nazar:

Back
X