• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

şimdi bitti yarın çekerim canım çoookkk güzel oldu ( eşimden saklı koyuyorum resimleri :) )
Benimkide kızıyor.
Geçen bana hediye almıştıya silikon tabancası
Aldım sehpaya koydum..diyorki resim çekcen kk koycan benle dalga geleceksiniz değil mi?
Tövbe yalan:-)

Hep mi böyleydi, yoksa hamilelikle birlikte mi böyle oldu canım?
Ben annenin yanında çekinipbiraz kendine çeki düzen vermiştir diye düşünmüştüm oysaki :KK43:
Hep böyle canım,güzel günler sayılı..
Annemin yanında kavga gürültü olmuyo en azından,bağırışlarından,hakaretlerinden kurtulmuş oldum bi süre..
Hayırlısıyla kızıma bi kavuşayım,duruma göre bi yol çizicem artık kendime.. Allah büyük..
Bu arada senin annenle ablanın kalp rahatsızlıkları vardı dimi,doğumları nasıl oldu? Bana kardiyoloğum normal doğum yapabilirsin dedi

Yaw bu görümceler hep böyle arıza olmak zorunda mı?
Bizimkide bi önceki gelişinde banyoda sigara içmişti,eşime söyledim içmesin bi daha diye. Bu gelişinde de bebişin eşyalarını koyduğum odanın penceresini açmış orda içmiş, sakat. Bi sürü söylendim eşime 2 gün pencereyi açık bıraktım havalansın diye.
Ama bebek doğduğunda hiç eşimi araya koymayacam direk söyleyecem balkon dışında hiçbiyerde içme diye. Onla mı uğraşacam ben :KK11:
İyiki ben sizin görümceniz değilim.

Benim eşimin ailesinde herkes içiyor. Görümceme de hasta diye kimse bişey diyemiyor. Ben de düşünüp duruyorum sigarayı nasıl içirtmicem diye.
canım bebeğin herkesten önemli kesin bir dille içilmiceni hatta illa içmek isteyenlerin mutfakta yada balkonda içeceğini ve daha sonra ellerini yıkayacağını söyliceksin yıkamadan bebeğe dokunulmicanı söyliceksin alınan alınsın çokta tınnnn....

İyi yapmışsın diline sağlık :KK50:
Ben daha yapmadan söylemeyi düşünüyorum bi dahaki geldiğinde, benim çocuğum herşeyden kıymetli bozulan bozulsun.:KK12:
bizde oğlum doğmadan önce eşimde evin içinde içiyordu ve kim gelirse onlarda ne zaman oğlum doğdu eşimde icmemeye başladı hep balkonda içti herkes gibi gorumceyede söyledik evin içinde içılmıyor diye adam olana bi defa söylemek yeterlide anlamıyor yada ınadıma yapıyor bi kerede mutfakta yaktı bende dışarda iç lütfen dedim hiç istifini bozmadı sadece kapıya doğru yaklaştı dişlerini sıktım o an sinirden ama bi kere daha yaparsa agzima geleni sayacam artık

Annemin yanında kavga gürültü olmuyo en azından,bağırışlarından,hakaretlerinden kurtulmuş oldum bi süre..
Hayırlısıyla kızıma bi kavuşayım,duruma göre bi yol çizicem artık kendime.. Allah büyük..
Bu arada senin annenle ablanın kalp rahatsızlıkları vardı dimi,doğumları nasıl oldu? Bana kardiyoloğum normal doğum yapabilirsin dedi
Annem 7 çocuğun 7sinide normal doğurmuş canım ama rahatsızlığı son çocukta( bende) ortaya çıkmış. Ablamda ilk çocuğu 2yaşındayken öğrendi rahatsızlığını ama 2.çocuğuda normal doğurdu. Kardiyalogu sezeryanı daha riskli bulmuştu onun için, anesteziden dolayı.

İyiki ben sizin görümceniz değilim.
Nedenki ? Sende bebek odasında sigara mı içersin?
Bu bahsettiğim görümceyle bir sene aynı evde kaldım o ara sigara içmiyordu. Evime gelen arkadaşlar bazen çok soğuk diye balkona çıkmıyordu mutfak penceresinde içiyorlardı. Bu hatun benim evime gelen misafire söyleniyordu her tarafı kokuttunuz diye. Şimdi benim çocuğumun odasında içiyo kendisi. Paralamadığıma dua etsin bence :KK57:

Bu arada senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun canım. Kızın sana huzur getirsin inşallah

bizde oğlum doğmadan önce eşimde evin içinde içiyordu ve kim gelirse onlarda ne zaman oğlum doğdu eşimde icmemeye başladı hep balkonda içti herkes gibi gorumceyede söyledik evin içinde içılmıyor diye adam olana bi defa söylemek yeterlide anlamıyor yada ınadıma yapıyor bi kerede mutfakta yaktı bende dışarda iç lütfen dedim hiç istifini bozmadı sadece kapıya doğru yaklaştı dişlerini sıktım o an sinirden ama bi kere daha yaparsa agzima geleni sayacam artık
Herkese anladığı dilden anlatmak gerekiyor demekki :KK67:

Annem 7 çocuğun 7sinide normal doğurmuş canım ama rahatsızlığı son çocukta( bende) ortaya çıkmış. Ablamda ilk çocuğu 2yaşındayken öğrendi rahatsızlığını ama 2.çocuğuda normal doğurdu. Kardiyalogu sezeryanı daha riskli bulmuştu onun için, anesteziden dolayı.

Nedenki ? Sende bebek odasında sigara mı içersin?
Bu bahsettiğim görümceyle bir sene aynı evde kaldım o ara sigara içmiyordu. Evime gelen arkadaşlar bazen çok soğuk diye balkona çıkmıyordu mutfak penceresinde içiyorlardı. Bu hatun benim evime gelen misafire söyleniyordu her tarafı kokuttunuz diye. Şimdi benim çocuğumun odasında içiyo kendisi. Paralamadığıma dua etsin bence :KK57:
Şaka yaptım.kız.
Paralamayın beni.
Ben fazlaca tiryakiyim ama başkasının evinde izin vermeden sigara içmem.Ablamın evinde bile titreyerek balkonda içiyoruz,hepsi içtiği halde.asla biride benim çocuğummun yanında içemez.

O kdr sıkıldım ki hareket edememekten , evde oturmaktan .. Depresyonun dibiyim, hiçbir seye de hevesim yok

bende tam karar veremedim canım ya, lavanta kesesi yaptım birde bebekli çikolata mı yoksa kutu içine draje mi bilemedim
Valla kelin ilacı olsa başına sürermis :))) sen yine bişi yapmış kenara koymussun ben bu gidişle gelenleri eli boş göndercem ya da alel acele bu hazir cikolatalardan vericem

Back
X