• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Şaka yaptım.kız.
Paralamayın beni.
Ben fazlaca tiryakiyim ama başkasının evinde izin vermeden sigara içmem.Ablamın evinde bile titreyerek balkonda içiyoruz,hepsi içtiği halde.asla biride benim çocuğummun yanında içemez.
Hehh şimdi annaştık :KK3::KK74:

Arkadaslar merhaba ben bayadir takip ediyorumda yeni uye oldum daha.bisey sorucam bel fitigi ameliyati olupta normal dogum yapan varmi cevrenzde duydunuz mu ben yapabilirmym acaba doktorum onermiyoruz dedi ama bn dusunuyorum yapabilir miyim diye:eek:

Bende bişey sorucam ya lohusa şerbeti ver diyor herkes bu lohusa şekeri nerde satılır arkadaş? Yanımızda annemiz yok başımızda kayınvalidemiz yok böyle cahilce kendi kendi işimizi halletmeye çalışıyorız gülmeyin bana :)

Bende bişey sorucam ya lohusa şerbeti ver diyor herkes bu lohusa şekeri nerde satılır arkadaş? Yanımızda annemiz yok başımızda kayınvalidemiz yok böyle cahilce kendi kendi işimizi halletmeye çalışıyorız gülmeyin bana :)
lohusa sekeri diye biseymi varmis ? : ))

Spiral taktirsanda çok dikkat et.sürekli kontrol ettir.en ufak kokulu akintida baktir.ihmal etme.ben hic bir ağırlık kaldirmadim.sadece bebek arabasını indiriyordum merdivenlerden son donem kaymis.taktir unut demişlerdi.ben de unuttum 3.geldi.gene taktircam ama ilki kadar içim rahat degil

Bunda da kacak olursa artik 4. Bebeğim olur :KK53:

Fıtık olan duymadım ama başka.bir arkadaşın Belinde kayma.varmış.o.Sezaryen olacakmış.
Neden riske atıyorsun.doktorlar öyle dediyse.

kızlar durup dururken aklıma geldı. normal doğumdan sonra korse gıyılıyormus cabuk toparlamak ıcın. o ne zaman giyiliyor bilen vardır. tecrübeli anneler.
bir de ben nasipse özel hastanede doğum yapcam. ebedir hemşiredir ilgilenen kişilere extra bişi vermek gerekiyor mu ?

Arkadaslar merhaba ben bayadir takip ediyorumda yeni uye oldum daha.bisey sorucam bel fitigi ameliyati olupta normal dogum yapan varmi cevrenzde duydunuz mu ben yapabilirmym acaba doktorum onermiyoruz dedi ama bn dusunuyorum yapabilir miyim diye:eek:
bel fitigi ameliyati ciddi bi ameliyat,dr una guvenmiyorsan baska dr un fikrini al ama kendini tehlikeye sokma derim ..

Cok agrim var bugün cok hirpaladim kendimi kızım da acayip kuduruktu onunla da ayri ugras mahvoldum. Karnimin icini yirtiyolarmiscasina agrim var uzandim ama gecmedi belim desen sizlere ömür :(

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

Bebeğimin eşyalarını ütüledim yerleştirdim. Bavulu yarın hazırlıycam inşaAllah. Bide bunları süsledim :)

Cok agrim var bugün cok hirpaladim kendimi kızım da acayip kuduruktu onunla da ayri ugras mahvoldum. Karnimin icini yirtiyolarmiscasina agrim var uzandim ama gecmedi belim desen sizlere ömür :KK43:
niye yordunki sen kendini
ne zaman yola çikiyorsunuz : (

kızlar durup dururken aklıma geldı. normal doğumdan sonra korse gıyılıyormus cabuk toparlamak ıcın. o ne zaman giyiliyor bilen vardır. tecrübeli anneler.
bir de ben nasipse özel hastanede doğum yapcam. ebedir hemşiredir ilgilenen kişilere extra bişi vermek gerekiyor mu ?

Cok sıkı olmayan korseler tercih ediliyor genelde ama ilk günlerinde giymen zor olabilir altta dikisin olursa onun bakimi ve hava alması icin giymemek daha iyi sanki. Ben sarmistim sezeryan sonrasi gobegimi pestemal tarzi biseyle. Bu eskilerin bele sardigi kusaklar iyi olabilir ilk günlerde sarmk icin

Back
X