• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Benim kız göbek deliğimden çıkmaya çalışıyo :) bende acıktım ama yatmaya hazırlanıyorum. Kefirimi içip yatıcam. İnşaAllah uyuyabilirim ya.

Kızlar bugün evde mahsur kaldık resmen. Dün akşamki fena fırtınadan sonra elektrikler gitti. Ara sıra geldi gün içinde onun da voltajı düşük sadece tv çalıştı, kombi felan çalışmadı hatta doğalgaz alarmı yandı felan korktuk ne oluyor diye. Donduk eşimle evde tüm gün battaniye altında :( neyse şimdi geldi ancak şükür dedim ya .. biz merkeze uzak oturuyoruz biraz arabalar kara gömülmüş resmen. Bu böyle devam ederse doğum başlarsa ne yaparım diye düşünmüyor değilim.
bu hafta halıları verecektim temizlikçi bayan alacaktım eve güya hepsi hayal oldu gelemez kimse buraya :(
umarım hafta sonundan sonra düzelir havalar biraz. doğum için süre azalıyor ama yapılacak iş çok nasıl yetiştirecem telaş oldum :KK17:

Bi türlü bebegime kilo aldiramiyorum ne yediysem olmuyor bu konuda baska fikirleri olan var mı? Sizler neler yediniz ya da yiyorsunuz ? :KK43:

Hergün muz,antep fıstığı-bedem-fındık-ceviz bunlardan biri yada bir kaçını karıştır bir ufak kase ye, kaşar peyniri, yoğurt, et. benim bebek de ufaktı dikkat ettim bunları yedim 3 haftada 800 gr aldı. 35+3 de 2500 kg dı bebeğim.

Bende bişey sorucam ya lohusa şerbeti ver diyor herkes bu lohusa şekeri nerde satılır arkadaş? Yanımızda annemiz yok başımızda kayınvalidemiz yok böyle cahilce kendi kendi işimizi halletmeye çalışıyorız gülmeyin bana :)

aktarlarda lohusa şekeri diye satılıyormuş, onu suya koyup yapıyormuşsun ama bence tadı çok kötü. ben onun yerine vişne suyu verecem gelenlere :)

Kızlar istanbulda oturanlar! Cumartesi günü elektrik kesintisi olacakmış belli saatler arasında haberiniz olsun. Bakın nette yazıyo.

Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyüm :( ya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum :KK61:

Hergün muz,antep fıstığı-bedem-fındık-ceviz bunlardan biri yada bir kaçını karıştır bir ufak kase ye, kaşar peyniri, yoğurt, et. benim bebek de ufaktı dikkat ettim bunları yedim 3 haftada 800 gr aldı. 35+3 de 2500 kg dı bebeğim.
sen kilo aliyormusun bunlar bayağı kalorili ?

Kızlar yaaa oğlum merdivenlerden yuvarlandı çok kötüyüm :KK43: ya ona birşey olsaydı şimdi baş ucunda bekliyorum soluklarını dinliyorum Rabbim onu bize bağışladı ama ben çok korktum :KK61:
Geçmiş olsun cnm kusma oldumu ve hemen uyutmasydin hareketlerini kontrol için

Geçmiş olsun cnm kusma oldumu ve hemen uyutmasydin hareketlerini kontrol için
Yok olmadı Allah'a şükür :( uyumadı zaten ikindi uykusundan iki saat önce düştü uyumadı uykusunu da saat 7 buçukta uyuttum çok yorulmuştu diye normal saati 9 dur . Şu anda homurdana homurdana uyuyor :(

Yok olmadı Allah'a şükür :KK43: uyumadı zaten ikindi uykusundan iki saat önce düştü uyumadı uykusunu da saat 7 buçukta uyuttum çok yorulmuştu diye normal saati 9 dur . Şu anda homurdana homurdana uyuyor :KK43:
O zaman sıkıntı yapma cnm allahın izniyle bişey olmaz çocukların yapıları kemikleri bizimkiyle bir değil daha esnek sende yat uyu ;)

O zaman sıkıntı yapma cnm allahın izniyle bişey olmaz çocukların yapıları kemikleri bizimkiyle bir değil daha esnek sende yat uyu :KK66:
Uyuyamıyorum zaten öyle de böyle de sabah oluyor hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsem de yavrularımı rahatlasam biraz eşim ve kp de sert tepki verdiler sanki ben tuttum attım bu hâlimle Kalktım fırladım ama yetişemedim :( kimse benim yaşadığımı anlayamaz Allahtan başka :( kv minde oğlu yani kocam aynı şeyi yaşamış daha kötüsünü o yüzden sadece üzüldü hiç laf etmedi :(

Uyuyamıyorum zaten öyle de böyle de sabah oluyor hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsem de yavrularımı rahatlasam biraz eşim ve kp de sert tepki verdiler sanki ben tuttum attım bu hâlimle Kalktım fırladım ama yetişemedim :KK43: kimse benim yaşadığımı anlayamaz Allahtan başka :KK43: kv minde oğlu yani kocam aynı şeyi yaşamış daha kötüsünü o yüzden sadece üzüldü hiç laf etmedi :KK43:
Canım çocuk bu düşe kalka büyür onlarin dediklerine aldırış etme sen annesisin çocuğunun parmagina diken batsa senin canın yanar kendinide bebisinide üzme benimde iki tane oğlum var 3. Yolda annelik bambaska bir duygu evladını anneden başka kimse düşünmez ; )

Canım çocuk bu düşe kalka büyür onlarin dediklerine aldırış etme sen annesisin çocuğunun parmagina diken batsa senin canın yanar kendinide bebisinide üzme benimde iki tane oğlum var 3. Yolda annelik bambaska bir duygu evladını anneden başka kimse düşünmez ; )
Öyle canım öyle onlar benim herşeyim Rabbimin bana emanetleri kurban olurum ben onları bana verene :)
Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin bebişlerimize :)

yesil banyo sabunu kokluyorum ben. Elimde gezdircem utanmasam. Okulda bir yeri boyamislar yalamak istedim. Var bizde bir gariplik. Ben kansizim onu biliuorum bir

Kiz mattika ask olsun bi gün erken çıktım dokturmussun arabalardan pasta duvarları yalamak inan gülmekten catladim Bisey değil ben guldukce yatak acayip sallanıyor eşim deprem oldu zannetcek :KK70:

Bugün kızımı gorcez teyzeleri. 36+0 olduk :KK24: doktoruna su ozel oda olayını sorucam inş. İcimi rahatlatan Bisey soyler .kafanın köşesinde farklı bi hastanede doğum yapmak bile geçmiyor değil. Bakalım eşim bugün yine hastanenin yolunu şaşıracak mi.adama bi şeyler oluyor hastaneye giderken heyecan yapıyor yankis yollara yapıyor.oysa ki o hastaneyi De 7 yıldır gelip gideriz yani düşünün :KK70:

Güzel bi gün sizinle ve sevdiklerinizle olsun.günaydın kızlar :KK3:

Uyuyamıyorum zaten öyle de böyle de sabah oluyor hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsem de yavrularımı rahatlasam biraz eşim ve kp de sert tepki verdiler sanki ben tuttum attım bu hâlimle Kalktım fırladım ama yetişemedim :KK43: kimse benim yaşadığımı anlayamaz Allahtan başka :KK43: kv minde oğlu yani kocam aynı şeyi yaşamış daha kötüsünü o yüzden sadece üzüldü hiç laf etmedi :KK43:

Ya kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.

Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.

Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmen :KK43: nereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..

Canim cok gecmis olsun rabbim beterinden korusyn. Cocuk bu illa bi dusup kalkiyolar bosver milleti bosbogazlar

Ya kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.

Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.

Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmen :KK43: nereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..

oyy size de cok gecmis olsun kotu bi deneyim olmus korkusu yetiyor rabbim esrgesin evlatlarimizi :(

4 bucuktn beri uyanigim dön dön dalamiyorum biturlu bu wc gitgelleri uykumu böldü mü bikere tamam :( ne güzel adami da kanepeye gondermstim guya ki agrim var rahat uyuyaym diye gözü mu kaldı nedir :)

Back
X