• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,
sabah ilk iş pencereden dışarı bakmak oldu gece yağmur yağmış bütün kar erimiş. benimde kar tatili ümidim sona ermiş oldu böylelikle. tıpış tıpış işe geldim :110:
şimdi size soru; ben 35. haftadayım 2 hafta daha çalışsam mı yoksa bu haftadan sonra izne mi ayrılsam.
iş arkadaşlarım iyi görünmüyosun ayrıl izne diyorlar ama bende 2 hafta 2 haftadır bebeğimle geçireyim diyorum.
Napsam ki???:KK31:

Allah kiz sesli güldüm millet beni deli sancak :KK70:

Eşime diyorum ki bana beyaz çikolatalı gofret alır misin. Diyor ne zaman. Dedim 10 gün sonra filan alabilirsin :KK57:

Napayım manyadım işte :KK47::KK45:

Bu eşler de ayrı orjinal ya. Dün ben de canım tatlı istiyo diye diye ortada dolandım 1 saat. Pek umursamadı sonra kalkıp da un helvası yapayım madem kendime sen bana bi şe almayacaksın dedim. Gitti içeriden çikolata çıkardı, getirdi. Zulası varmış saklamış aylardır :confused: Benim de dötümden haberim yok.. BEn uyuyunca yiyomuş :KK67: Doktor çok tatlı yeme demişti de aklı sıra beni tatlıdan koruyo. Kendi olmuş 1 ton...

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..

Hadi gözün Aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün.

günaydın kızlar,
hergün biriniz doğuruyor :) bakıyorum her sabah biri doğurmuşmu diye tabi merak ettiğim extra kişilerde var onlar kendilerini biliyor :D
son iki iş günü dün kızçenin lokumlarını hazırladım resmini atarım birazdan herşeyimiz hazır ;)

Akşam bolu yolunu görünce sen geldin aklıma
Burda günlük güneşlik bugün merak etme. Yağmaz daha. Hem.boluyu açarlar orası hep öyle biliyorsun. Sen ankarayı geç gerisi kolay.ankara,Eskişehir oralarda vardır kar.
Hoş ben hiç akdenize inmedim en çok.ankaraya kadar gittim. Yolu bilmiyorum.
5 yaşında mersine gitmişim ama hatırlamıyorum.

hayirlisi artik cikicaz bisekilde rabbime emanet inşallah sagsalim variriz

Inşallah sabah mujdesini alırsın canim:KK66:
olmadı olmadıııı :)

Canım kuzenin tedavi olmuyor mu :KK43: cok üzüldüm . Düzenli tedavi Altın'da olursa bu tarz sorunlar Yaşamazdı belki :KK43: Allah şifa versin
günlük ilaç kullanıyor bide aylık iğneleri var canım. kaç kere elektroşok tedavisi aldı. bazen kafasına esiyor iğnelerini vurulmuyor işte o zamanlar intihar eğilimi oluyor. annesinde de var aynı hastalıktan, amcam tek başına yetişemiyor ikisine. bi yerde kaçıyor ipin ucu.:KK43:

Günaydın millet. Bugün 29 Gümüşhane oldum.
Sonunda gördüm,hiç gelmez sanıyordum.
Ben çok korkmaya başladım
Neden herkes doğuruyor
Aşırı stres oldum
En iyisi hazırlıkları tamamlamak.
Eşim hep mesaide, evde yalnız kalıyorum genelde. Ya da yolda izde doğurmasam.

Günaydın canım ben de hazırlık yapayım artık diyorum. Hazır bugun de avm deyim. Benim eşim yurt dışına gidecek yirmisine kadar dönerim falan diyordu. Allah yardımcımız olur inşallah.

sabah sabah kocam bir ton laf etti gitti
az önce aradı o sinirle telefonu elimden düşürdüm
ve yine kırıldı ekranı
ama allahtan çalışıyor
öküz herif hem keseye hem zihne zararlı :KK11:

Lokumlar ve lavantalı dolap süsleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 113
  • image.webp
    image.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    image.webp
    90,3 KB · Görüntüleme: 95
Ayy ben alışkınım kendi işimi kendim yapmaya.
Çantamın birini bir koluma ötekini diğerine takar. Bir taksi çağırırım. Hadi bana güle güle.
Gelen gelsin gelmeyen kendi bilir.
bir arkadasim doguma kendi araba kullanarak gitti. Olur mu olur yani. Oyle hemen olmuyr dogum cogu kiside

Ikisi de kansızlıktan.
Ah bu kansizlik. Artik hurmaya baslicam o iyi geliyor bana

inş 2. bebekte tecrübeli olurum bunda hep bi panik halindeyim akıntımı su sanıyorum bebeğin aşırı hareketlerini sancıya bağlıyorum eşim benden beter olduğu için sesimi de çıkaramıyorum en ufak bir "ay" dediğimde hadi hastaneye diyor, doğumlar da başladı iyice kafayı sıyırmaya başladım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin....
benim ilkte suyum gelmedi. Dr.a sordum hep bu akinti su mudur diye. Anlamaman imkansiz dedi yani

Ya kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.

Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.

Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmen :KK43: nereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..
çok geçmiş olsun canım. kalıcı bişey olmamış iyi ki :KK43:

Günaydın kızlar,
sabah ilk iş pencereden dışarı bakmak oldu gece yağmur yağmış bütün kar erimiş. benimde kar tatili ümidim sona ermiş oldu böylelikle. tıpış tıpış işe geldim :110:
şimdi size soru; ben 35. haftadayım 2 hafta daha çalışsam mı yoksa bu haftadan sonra izne mi ayrılsam.
iş arkadaşlarım iyi görünmüyosun ayrıl izne diyorlar ama bende 2 hafta 2 haftadır bebeğimle geçireyim diyorum.
dr sorun yok diyorsa calis. Millete bakma 3 aydir beni izine ayirmaya calisiyorlar

Uyuyamıyorum zaten öyle de böyle de sabah oluyor hayırlısıyla sağlıklı huzurlu bir şekilde büyütsem de yavrularımı rahatlasam biraz eşim ve kp de sert tepki verdiler sanki ben tuttum attım bu hâlimle Kalktım fırladım ama yetişemedim :KK43: kimse benim yaşadığımı anlayamaz Allahtan başka :KK43: kv minde oğlu yani kocam aynı şeyi yaşamış daha kötüsünü o yüzden sadece üzüldü hiç laf etmedi :KK43:
çok geçmiş olsun canım. erkekler böyle durumlarda kadınlara kızarak vicdanlarını rahatlatıyorlar. hiç takma kafana, çocuğun iyi ya önemli olan o :KK66:

Napayım manyadım işte :KK47::KK45:

Bu eşler de ayrı orjinal ya. Dün ben de canım tatlı istiyo diye diye ortada dolandım 1 saat. Pek umursamadı sonra kalkıp da un helvası yapayım madem kendime sen bana bi şe almayacaksın dedim. Gitti içeriden çikolata çıkardı, getirdi. Zulası varmış saklamış aylardır :confused: Benim de dötümden haberim yok.. BEn uyuyunca yiyomuş :KK67: Doktor çok tatlı yeme demişti de aklı sıra beni tatlıdan koruyo. Kendi olmuş 1 ton...
hehe iyi saklamis. Ben olsam kokusundan bulurdum. Esim de benim tatli sevdam yuzunden kilo almis beni sucluyor

Gunaydin Arkadaslar..Dun soylemistim karnimda bi gerilme var diye.bebegin hareketleri eskisi gibi degildi.Doktoru arayip yanina gittim.Boynuna kordon dolanmis bebegimin? Haftaya bidaha gel dedi hareketi ondan yavaslamistir dedi diger durumlar iyi dedi.Benim gibi olan var mi ????? Bir sıkıntı olur mu ????
iki kişide daha vardı yanlış hatırlamıyorsam kordon dolanması. bir kere dolanınca sorun olmuyormuş diye biliyorum canım. içini ferah tut, çok kafana takılırsa da bir hafta beklemeden de gidersin. içerde kıpır kıpırlar bi bakmışsın açılmış ;)

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..
ayy gözün aydın.
kilosu çok güzel, inşallah emmeyede alışırda rahat edersin.
mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum :)

Günaydın kızlar,
Valla canim ben 36 da ayrıldım evde olmak çok iyi geliyor kendime geldim resmen evet 2 hafta 2 haftadır ama artık yorucu oluyor çalışmak

Back
X