• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Her gelişinde yazıyorum canım. Bugün de Derz Aralarını fırçalamasını istedim bir odanın da camını silmesini. Böyle böyle bütün camları sindirdim bu arada :KK66:
Ben de özledim liste yapmayı :( eşim de gitmiyormus hiç eve annesinde kaliyormus Yuvamız terkedildi resmen :(

dr sorun yok diyorsa calis. Millete bakma 3 aydir beni izine ayirmaya calisiyorlar
canım aslında benim izne ayrılmam onların zararına. yığınla dosya onlara paylaştırılacak. iyi niyetle söylediklerini düşünüyorum o yüzden.
yarın doktor randevum var bakalım o ne diyecek, sağolasın ;)
Valla canim ben 36 da ayrıldım evde olmak çok iyi geliyor kendime geldim resmen evet 2 hafta 2 haftadır ama artık yorucu oluyor çalışmak
dün tansiyonum yükselmişti biraz. yarın kontrolüm var. bi doktorumla da konuşayım canım sağolasın ;)

günaydın bayanlar. bu tatil çok iyi geldi valla allaha sukur. agrılarım azaldı. baya agrı cekıyormusum ben ya calısırken. normal geliodu bana sureklı yasayınca. bu hafta hiçbişi yapmadım yattım. biraz daha dayanabilirsem izinleri aktarmak açısından süper olacak. aslında işyerinde de ayakta değilim oturuyorum ama yine de yoruo demekki.
benim doğum çantamda hazır sayılır ufak tefek eksikler kaldı. izne ayrılınca da temizliği yaptırayım diyordum ama erken doğumları gördükçe geç mi kalırım diye de düşünüyorum.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bu sabah biraz sancım var yine ama kısa kısa sürüyor Allahtan. Bu sancıların erkenden başlaması bişeyin göstergesi mi yoksa normal mi ki? Cumartesi kontrol var iki gün daha beklicez. Bu arada D dmk

Bu arada dmk03 dmk03 gözünaydın canım :) sıkma canını emer zaten zamanında doğmuş artık erkende sayılmaz. Senin bi belirti falan oldu mu? Sancın falan da yoktu diye biliyorum yada erken doğumla ilgili bi riskin.

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..
Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün insallah.emmeye baslar o Allahin izniyle..

Günaydın millet. Bugün 29 Gümüşhane oldum.
Sonunda gördüm,hiç gelmez sanıyordum.
Ben çok korkmaya başladım
Neden herkes doğuruyor
Aşırı stres oldum
En iyisi hazırlıkları tamamlamak.
Eşim hep mesaide, evde yalnız kalıyorum genelde. Ya da yolda izde doğurmasam.
benimde eşim doğum günümde doğacak kızım deyip duruyordu(6 ocaktı doğum günü) salı gününü nasıl korkuyla geçirdim anlatamam. doğuranları görünce bende endişeleniyorum daha çok eksiğim var, beşiğini yeni aldık daha gelmedi.

bu arada eşinin iş yeri eve uzak mı?

Yaa kızanlar tuvalete girdim normal akinti oluyor hep zaten de Peceteyle silip kontrol ediyorum illa ya böyle minicik bi toplu igne başı kadar leke vardi peçetede rengi silik ucuk kahve gibi belli belirsiz küçük bir benek gibi emin olmak icin tekrar tekrar sildim bidaha gelen giden bisey olmadi ne simdi bu ya :(

Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyor :KK43: dua edin annelerim..
Hayırlı olsun cok sevndim emer de inş

Her gelişinde yazıyorum canım. Bugün de Derz Aralarını fırçalamasını istedim bir odanın da camını silmesini. Böyle böyle bütün camları sindirdim bu arada :KK66:
iyi o zaman böyle böyle ne için para aldığını öğrenir de sadece işine odaklanır....

Düşündüğüm için gidiyorum ya canım. Kadıncağız iyi hoş da özelime karışıp konuşup duruyor. O gelip gittikten sonra allak bullak oluyordu kafam. Şimdi rahat oluyorum o yüzden gidiyorum canım.
:) güzel bi gün olsun o zmn senin için :) bebişe de bişeyler bakarsın zevkli olur hm

Yaa kızanlar tuvalete girdim normal akinti oluyor hep zaten de Peceteyle silip kontrol ediyorum illa ya böyle minicik bi toplu igne başı kadar leke vardi peçetede rengi silik ucuk kahve gibi belli belirsiz küçük bir benek gibi emin olmak icin tekrar tekrar sildim bidaha gelen giden bisey olmadi ne simdi bu ya :KK43:
Kahverengi lekeden korkmuyorum bn, kırmızı olmasın cnm korkma, tahriş oldu belki , belki cok hareket etti içerde bebiş

Günaydın kızlar,
sabah ilk iş pencereden dışarı bakmak oldu gece yağmur yağmış bütün kar erimiş. benimde kar tatili ümidim sona ermiş oldu böylelikle. tıpış tıpış işe geldim :110:
şimdi size soru; ben 35. haftadayım 2 hafta daha çalışsam mı yoksa bu haftadan sonra izne mi ayrılsam.
iş arkadaşlarım iyi görünmüyosun ayrıl izne diyorlar ama bende 2 hafta 2 haftadır bebeğimle geçireyim diyorum.
Napsam ki???:KK31:

Ayrılınca kafan rahat olucaksa ayrıl canım. Sonrasında da rapor dalan alınabiliyormuş.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 103
Back
X