- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Gecmis olsun tatlim cok uzuldum allah beterinden saklasin
Amin canım çok sagolun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun tatlim cok uzuldum allah beterinden saklasin
arada banada olmuyor değil
hemen doğurup koklayasım evime gelesim var
beşiğini kıyafetlerini kullanasım var
hatta kokusu burnumda tütüyor bile diyebilirim
elini kolunu seviyorum hergün karnımda
ama bir yandan da dursun durabildiği kadar minik doğarsa emme problemi olur diyorum
doğurup doğurmamakta bile kararsızım yani
doktorunun yaklaşımı güzelmiş canım en azından. inşallah haftaya kadar döner, herşey gönlüne göre olurGelelim bugünkü doktor ziyaretimize. Kızlar maalesef kizim dönmemişkaburganın altında minik hareketler hissediyordum demek ki elleriymis hanimefendinin kafası yukarda oylece oturuyor.2800 gr olmuş kuzum
ama benim bebekler 3 kgu geçince doğum başlıyor o 200 gr da bir haftada alırsa ama ya dönmezse ne olacak? Doktorum seni sezeryana almak istemiyorum ama başka caremiz olmayabilir de dedi.dedim bebeği döndürmek için halı silme hareketi filan varmış yapiyim ise yarar mi dedim sakin yapma bebek plasentadan ayrılırsa ciddi sıkıntılar oluşur dedi.. Spinal sezeryan önerdiğini söyledi açıkçası sezeryan hic bilmiyorum 2 normal doğumdan sonra sezeryan olmak istemiyorum. İyileşme sureci uzun oluyor benim o kadar dinlenecek yatacak zamanım luksum yok.bazen doğum sırasında bile donen bebekler oluyormuş inşallah döner kizim.doktor kizim dönmezse bile sezeryan tarihi vermeyecek sancilandigim anki bebegin durumuna bakacak yani dönmüş mu yoksa sezeryan mi vs.. Sezeryan olsa bile sureci kizim başlatacak yani.hayırlısı olsun buna da şükür ama benim dogumlarim erken oluyor genelde belki de kızımın dönmesi için zaman yetmicek Rabbim hayırlı sini versin ne diyeceğimi şaşırdım
![]()
öyle düşünme olacağı varsa senin gözünün önünde olurda engel olamazsın bu seferde gözünün önündeki çocuğa sahip çıkamadın derler. Rabbim onu yazmış yaşanacak sen engel olamazdınki
ben kalabalığa gireceğim zaman telefonun titreşimini açıp pantolonumun cebine koyuyorum olurda duymazsam titreşimini hissedeyim diye
kız senın kac ay gectı o zaman 4-5 aylıktık.tabi canım ben ishal olunca açılma varmı diye bakmışlardı hemen yatırmışlardı ya belirtiymiş.
ben hergun 2-3 muz yedım gectı.Yaaaaaa nolurr kalp carpintimi yukseltme feyza![]()
İyi fikir ama telefon cebime sığacak türden degil ki kalas kadar büyük. Küçük olunca da küçük diye evin içinde kaybediyorum yastıkların altından filan çıkıyor telefonum..
Derler valla çocuğa sahip cikamadim da derler başka şey de derler çocuklar olduktan sonra adamlar degisiyor
aynı düşünce karmaşasındaymışız.
bende hem biran önce doğurayım istiyorum, hem de sağlıklı olsun hemen memeye saldırsın istiyorum.
ikisi bir arada olacaksa mükemmel olur![]()
ilaçlarda yapıyor. kramptan bır sey olmaz. sancın yoksa boşver. ben belım ağrıyınca korkuyorum sadece.Ben yeni ilaçlar aldım dün ondan diye düşündüm , inş ondan olmuştur . sabah da bacağıma kramplA uyandım , kalçadan bileğe kdr , Allam gelmesin şimdi bebeto :/
Çok çok geçmiş olsun sadaka ver hemen!!!Çok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlarönce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda
eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi
trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar
o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi
madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana
İnsanlarımız çok duyarsız yeminle.sol şeritte dortluleri yakarak ve korna çalarak ilerliyorum inanır misiniz mal gibi kırmızı ışıkta duruyorlar o kadar kornaya rağmen kimse yol mil vermedi iyi mi.milletçe inek gibi olumsuz ayni arabada bi kalp krizi filan geçiren biri olsa kesin ölmüştü Allah korusun ama.. Arabayı sakin sakin kullanan ben 120-130la gittim hastaneye.oğlumu da bi gördüm sararmış solmuş korkmus.. Hemşirenin teki oğlumun alnındaki büyük bandı çıkarınca bi de baktım kocaman yarılmış kafası resmen.elim ayağım titredi resmen ağlamaktan sistim.. Hastane hastane gezdik saat 14:30 gibi filan yaralanmış biz anca 17:30 gibi filan müdahale ettirebildi.bi yere gidiyoruz bunu biz dikemeyiz diyorlar bi yere gidiyoruz bayiltcaz diyorlar.. Off gitsin de gelmesin o günler. Sonra özel hastaneye gittik orda işlem yaptırdık bu memlekette paran kadar adamsın zaten.paran yoksa hicbiseye de hakkin yok.
Yusuf Yusuf.:)Valla helal olsun ben devlet gibi hatunsun derken boşuna dememisim hayranım tavirlarina![]()
ayy neler yaşamışsın canım yaa. çok üzüldüm
herşey üstüste gelmiş, stres panik korku hepsi bir arada
bu memlekette insanlar neye duyarlı ki, özellikle trafikte acayip bencilleşiyor insanlar. ben strese girdiğimden eşim bırakıyor beni artık.
Allah acılarını göstermesin yavruların, bi daha da böyle şeyler yaşatmasın inşallah![]()
iyi bari. dinlen şimdi gecene kadar.Doktora gittim herhangi bişey görünmüyor o yüzden doktorum çok dayanılmayacak gibi ağrın olmadığı sürece suyun yada nişan gelmediği sürece panik yapma dedi. O yüzden bundan sonra sancının geçmesini beklicez yapacak bişey yok demekki yapı meselesi bizimde böyle geçecek.
Geçmiş olsun güzelim ya . Sanki sağlıkla bi doğursak rahatlarız diye düşünüyoruz ama bitmiyor dimi ? Allahım anne karnındaki anne kucağındaki tüm yavruları evlatları korusun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın AMİNYa bir de o kadar zaman durdum durdum bi pazara gideyim dedim.bak normalde oğlumu okula ben gotururum ben getiririm babası kaçta çıktığını kacta girdiğini doğru düzgün bilmez bile.o gün oglumu okula bırakıp gittim pazara. Oğlumun bana ihtiyacı olduğu anda yaninda olamadim.sonra da eşim bana kızdı sen o telefonu süs diye mi tasiyorsun yaninda diye.calmasinlar diye çantanın dibine atmistim telefonu, e pazar da kalabalık ve gürültülü zaten,duymamisim.. Kendi kendime suçluluk hissettiğim yetmiyor bir de eşim bana kişi.vardır erkeklerin boyle huyları![]()
Gunaydin hamile annisler dun sabah suyum geldi ve dogum yaptim biraz erken oldu 2990 gorunuyordu ult.da 2750 dogdu cok guzel normal bir dogum oldu rabbim sizede ayni sekilde dogum yapmak nasip etsin kendi agrimla bebisimize kavustuk ama emmiyor inat ediyor devamli uyuyor emmiyordua edin annelerim..
Hayırlısı olsun canım sıkma canını..ışık tutma olayı vardı ya bi de o daha az riskli bişi heralde onu dene istiyorsanGelelim bugünkü doktor ziyaretimize. Kızlar maalesef kizim dönmemişkaburganın altında minik hareketler hissediyordum demek ki elleriymis hanimefendinin kafası yukarda oylece oturuyor.2800 gr olmuş kuzum
ama benim bebekler 3 kgu geçince doğum başlıyor o 200 gr da bir haftada alırsa ama ya dönmezse ne olacak? Doktorum seni sezeryana almak istemiyorum ama başka caremiz olmayabilir de dedi.dedim bebeği döndürmek için halı silme hareketi filan varmış yapiyim ise yarar mi dedim sakin yapma bebek plasentadan ayrılırsa ciddi sıkıntılar oluşur dedi.. Spinal sezeryan önerdiğini söyledi açıkçası sezeryan hic bilmiyorum 2 normal doğumdan sonra sezeryan olmak istemiyorum. İyileşme sureci uzun oluyor benim o kadar dinlenecek yatacak zamanım luksum yok.bazen doğum sırasında bile donen bebekler oluyormuş inşallah döner kizim.doktor kizim dönmezse bile sezeryan tarihi vermeyecek sancilandigim anki bebegin durumuna bakacak yani dönmüş mu yoksa sezeryan mi vs.. Sezeryan olsa bile sureci kizim başlatacak yani.hayırlısı olsun buna da şükür ama benim dogumlarim erken oluyor genelde belki de kızımın dönmesi için zaman yetmicek Rabbim hayırlı sini versin ne diyeceğimi şaşırdım
![]()
Bişi sorcam su ne kdr süre geliyor aka aka mi gidicez hastaneye yoksa akıp bittikten sonra mıhaahaaa aynı bensuyum gelmişti koştur koştur gittik ertesi gün ancak doğurabildim. aynen bende eşime tembih ettim sancı veya herhangi bir nişan gelmesi durumunda beni rahatlat hemen banyoya gireyim dedim. ama yinede o durumda saç yapamam. yanıma alacam çıkınca sadece ön kısımlarını şekillendirsem yeterli diye düşünüyorum. birde makyaj
![]()
aynı düşünce karmaşasındaymışız.
bende hem biran önce doğurayım istiyorum, hem de sağlıklı olsun hemen memeye saldırsın istiyorum.
ikisi bir arada olacaksa mükemmel olur
doktorunun yaklaşımı güzelmiş canım en azından. inşallah haftaya kadar döner, herşey gönlüne göre olur![]()
Hayırlısı olsun canım sıkma canını..ışık tutma olayı vardı ya bi de o daha az riskli bişi heralde onu dene istiyorsan
Sese ışığa dönüyor diyorlar nasılsa zararsiz bişi dene bakalım belki ise yararIşık konusunu bi deniyim harbiden.bi de kızıma alttan müzik dinletiyordum.tabi o zaman tek cocukluydum simdi herşey daha zoruma gidiyor muzik olayını da deniyim olmazsa
Geçmiş olsun güzelim ya . Sanki sağlıkla bi doğursak rahatlarız diye düşünüyoruz ama bitmiyor dimi ? Allahım anne karnındaki anne kucağındaki tüm yavruları evlatları korusun. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın AMİN
Sese ışığa dönüyor diyorlar nasılsa zararsiz bişi dene bakalım belki ise yarar