Ya kusura bakma da bu erkeklere ne oluyor yani.kalkıp kendi tutsaymis hic bi anne cocugunun düşmesini ister mi. Kayinvalidenin zaten Bisey demeye hakki yok destek olacağına sana bu halinle bir de kiziyorlar mi.nolmuş bu millete hiç anlamıyorum ben ya.
Sen üzülüp sıkılma hiç bebislerine bak. Çok geçmiş olsun canim arkadasların dediği gibi çocuk bu düse kalka buyucekler.
Gecen gün oğlum okulda düşmüş.daha doğrusu koşarken dengesini kaybediyor kafasını kitapkiga vuruyor.alnı sol tarafı 1,5 parmak kadar açılmış damarlar gözukuyordu içinde resmen

nereye goturduysek dikiş atmak istemediler hep bahane buldular egeye goturduk bayilticaz çocuğu filan dediler ve o kadar pisti ki size anlatamam Allah oralara düşürmesin kimseyi. Herkes
estetik cerraha yönlendirdi en sonunda bulduk bi tane Ve orda yaptırdık 3 milyara mal oldu oğlum sağlıklı sıhhatli olsun da boşver para nasılsa kazanılır sağlık olmadiktan sonra para olmuş ne işine yarar insanin.oglumun o hali gozumun önünden gitmiyor şükür ki gözüne denk gelmedi öğretmeni korkmuş ağlamış tir tir titriyordu kadincagiz kaç Kere aradı oğlumun durumunu sordu sağolsun.. Burada size anlatmak istemedim o zaman olumsuz etkilenenler olabilir diye ama aglamaktan sismistim resmen hastanede ogluma dikiş atılırken bi tane acil doktoru da benim peşimdeydi sürekli bulantı var mi basım donuyor mu sorup durdu ben iyiyim diyorum yine pesimde dolaniyordu atmış herhalde rengimiz falan hic kolay değil Rabbim başka dert vermesin bebislerimizi korusun analı babalı büyütmeyi nasip etsin Yarabbim..