• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

ilk çocuğu onunda. annem babam orda şimdi. diğer ablamda mersinde yaşıyor zaten. istanbuldaki ablamda ara tatil için biletini oraya almış. ailenin yarısı yanında olacak ne güzel.
ben kv kple idare edicem.
bide yarın koklayacak o bebesini, en son ultrasonda parmaklarını emiyomuş öyle hayal edince benimde doğurasım geliyo ondan kıskançlığım :KK76:
Ayy teyze oluyorsunuz bir de ne güzel.diğer ablanin var mi çocuğu.ben de teyze olmak isterdim ama tek kızım.hala biraz daha soğuk geliyor ama onada raziyim da kardeşim evlenmek istemiyor kii

Bence bebeğin on oniki gün önde diye 38 de alıcaklar. Yoksa sezeryan da olsa bekliyorlar.
ayrıca bıde ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum oglumda da o yuzden 38 de aldılar ıgneden dolayı yeterlı buyukluge geldıgı ıcın kızımda da kullanıyorum su an oda 38 de alınacak

Tiramisu35 Tiramisu35 cnm cok gecmis olsun allah beterinden saklasin cocuk okunca mevzu insanin omrunden onur gidiyo
S serefraz85 canim ins istedigin gibi gonlune gore olur hersey ama ucakla gitme imkanin varsa yollarda okdr eziyet cekip riske atma kendini derim

canım öyle degıl mı? şubatı 3 e bolersek bırıncı bolumdeyız. sen ve litchi her ne kadar 42.haftada doğurmak ıstesenız bile kusura bakmayın çıkacaklar yanı ordan :)

17 Şubat geç diyosun yani :) bari 7 şubat olsun.

Gelelim bugünkü doktor ziyaretimize. Kızlar maalesef kizim dönmemiş :KK43: kaburganın altında minik hareketler hissediyordum demek ki elleriymis hanimefendinin kafası yukarda oylece oturuyor.2800 gr olmuş kuzum :nazar: ama benim bebekler 3 kgu geçince doğum başlıyor o 200 gr da bir haftada alırsa ama ya dönmezse ne olacak? Doktorum seni sezeryana almak istemiyorum ama başka caremiz olmayabilir de dedi.dedim bebeği döndürmek için halı silme hareketi filan varmış yapiyim ise yarar mi dedim sakin yapma bebek plasentadan ayrılırsa ciddi sıkıntılar oluşur dedi.. Spinal sezeryan önerdiğini söyledi açıkçası sezeryan hic bilmiyorum 2 normal doğumdan sonra sezeryan olmak istemiyorum. İyileşme sureci uzun oluyor benim o kadar dinlenecek yatacak zamanım luksum yok.bazen doğum sırasında bile donen bebekler oluyormuş inşallah döner kizim.doktor kizim dönmezse bile sezeryan tarihi vermeyecek sancilandigim anki bebegin durumuna bakacak yani dönmüş mu yoksa sezeryan mi vs.. Sezeryan olsa bile sureci kizim başlatacak yani.hayırlısı olsun buna da şükür ama benim dogumlarim erken oluyor genelde belki de kızımın dönmesi için zaman yetmicek Rabbim hayırlı sini versin ne diyeceğimi şaşırdım :KK51:
Nasip kısmet.hayırlısı.döneceği varsa bir anda dönüverir zamana bakma sen.donmiceksede42 yi beklesen de dönmez.yapacak bi şey yok duadan baska

Çok sağol tatlım,Rabbim meleklerimizi korusun. Ben oğlumu kaç kere uyardim boyle koşma diye evde de çok koşturuyor çünkü ben hep kardeşiyle çarpışacagini düşünüyordum böylesi aklıma hic gelmemişti yine şükür alnina gelmiş kaşinin üstüne kadar açılmış ama damarları dahi gözüküyordu göze giden beyne giden damarlar Allahtan zarar görmedi dikişi de güzelce atıldı sanırım hic iz kalmicak yeni yeni iyileşiyor ama o gün yaşadığım stres bana yetti de arttı.artik gidemem agirlasiyorun diye dedim kıyafet pazarı var bizim burada oraya gideyim bebeğe de birşeyler alırım demiştim.güzelce de bir yere park ettim arabayı başladık gezmeye.oğlanı da okula birakmistim kizim ve annemle gittik pazara.biraz dolaştık annem seker hastası cabuk görülüyor kizim biz su kenarda oturalim da sen gez gel çocukla da olmuyor dedi bebek arabasıyla gezmek zor oluyor pazarda tamam dedim ne bileyim aradan ne kadar geçti bi de baktım ismimi anons ediyorlar :KK57: önce arabadan dolayı diye düşündüm sonra dedim ismimi nerden bilecekler sonra annem aklıma geldi dedim şekeri düşüp fenalaştı mi acaba telefonuna bi baktım 14 cevapsız arama duymamisim ki pazarda :KK43: eşim aramış annem aramış oldum koptu kostirdum hemen annem dedi oglan okulda yaralanmış hemen eşini aradım sağlık ocağına gidiyorum dedi ben de geliyorum dedim anam park yerine gittim bi tane araba önüme paralel park etmemiş mi :KK11: trafik polislerinden yardim istedik çekici çağırdılar çekici gelmedi,arabanın sahibini bulamadılar bi turlu... Aglaya aglaya bi hal oldum trafik polisleri dediler bizim araçla götürelim sizi ben kabul etmedim o arada eşim aradı hastaneye goturuyorum dedi..sonra öğretmeni aradı canım dedi korkulacak Bisey yok filan deyince eyvah dedim kesin durumu kotu bana soylemiyorlar :KK43: o sırada gerizekali arabanın sahibi geldi :KK11: madem bi diğer arabayı kapatacak şekilde park ettin önüne telefon numaranı bıraksana :KK11:

İnsanlarımız çok duyarsız yeminle.sol şeritte dortluleri yakarak ve korna çalarak ilerliyorum inanır misiniz mal gibi kırmızı ışıkta duruyorlar o kadar kornaya rağmen kimse yol mil vermedi iyi mi.milletçe inek gibi olumsuz ayni arabada bi kalp krizi filan geçiren biri olsa kesin ölmüştü Allah korusun ama.. Arabayı sakin sakin kullanan ben 120-130la gittim hastaneye.oğlumu da bi gördüm sararmış solmuş korkmus.. Hemşirenin teki oğlumun alnındaki büyük bandı çıkarınca bi de baktım kocaman yarılmış kafası resmen.elim ayağım titredi resmen ağlamaktan sistim.. Hastane hastane gezdik saat 14:30 gibi filan yaralanmış biz anca 17:30 gibi filan müdahale ettirebildi.bi yere gidiyoruz bunu biz dikemeyiz diyorlar bi yere gidiyoruz bayiltcaz diyorlar.. Off gitsin de gelmesin o günler. Sonra özel hastaneye gittik orda işlem yaptırdık bu memlekette paran kadar adamsın zaten.paran yoksa hicbiseye de hakkin yok.

Allah korumuş canım,Allah bi daha göstermesin böyle şeyler inşallah ...

Bişi sorcam su ne kdr süre geliyor aka aka mi gidicez hastaneye yoksa akıp bittikten sonra mı
Her doğumda değişik oluyor.benim ilkinde gece 2de başladı sancim.yavaş yavaş su geldi.Anlıyorsun zaten.foss diye boşalmadı.kalanını doğumda patlattilar
2.de sancı geldi.açıklık tamamlanınca suyu patlattılar.cataldan inmemle çıkmam bir oldu.bebek suyla iniverdi.

Yarin da tatil olmus. Kv geldi ogluma bakmaya. 4 gundur evdeyiz basbasa. Tatil iyi hos da donem sonu geldi sinavlar notlar ne zaman yapilcak. Neymis yollar buzluymus araclar kaza yaparsa diye tatilmis. Tamam kimse kaza yapmasin kimseye birsey almasin da onlem almak yollari kaldirimlari duzgun yapmak yerine eve mi kapanalim her kar yagisinda. Nasil bir ulkedeyiz yaa

:( ben de bi panikledim ama hiç de belirtim yok yani hem benim önceden hamile olan arkadaşlarımın hep 40. hafta hatta daha geç oluyodu... Bu yeni mi moda :/
Canim iki aksam yemek yiyemedim bi gece oncesi karnim cok kasildi gaz dedim ustume pek almadim gece bebek hep toplandi bi tarafa agri oldu uykum cok vardi uyudum agriyi fazla dusunmedim :) sabah esimi ise yollarken birden akinti geldi lavaboya kan geldi hemen doktor turu acilma baslamis sonra eve tekrar geldim kahvalti yaptim 12 gibi hastaneye yatis yaptim saat 16 da bebisim kucagimdaydi cok sukur strese gerek yok guclu olmak icin yemegimi yedim agri geldikce nefes aldim sukur iyiyiz ikimizde :)

çok ilginç canım sıcak şarap istedi :) hayır yani şimdiye kadar ne yapmışlığım ne içmişliğim var. ne ki şimdi bu böyle :D
normalde zaten alkol kullanmam hiç içmedim :D
bu hamilelik ne garip bişey ya :D

Vişne suyunu kaynat yarı suyunu uçur içine karanfil tarçın koy iç ;)

yok yaa bendeki ağırlık sündüklükmüş meğersem :KK53:
az önce iş arkadaşım aradı yarın müsaitsen sana geleceğiz dedi
sanki çift motor takılmış gibiyim
apar topar vileda yaptım toz aldım oturduğum odanın camını sildim
yemeğimi koydum ateşe bulaşık makinasını boşalttım uyku setini değiştirdim
tuvaleti lavaboyu yıkadım
hey maşallah biri daha arasa geliyoruz diye benim temzilikler bitecekmiş haberim yok :KK30:

ayrıca bıde ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum oglumda da o yuzden 38 de aldılar ıgneden dolayı yeterlı buyukluge geldıgı ıcın kızımda da kullanıyorum su an oda 38 de alınacak

Ben de iğne kullanıyorum bu sezeryan için bir neden miymiş?

Back
X