• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Iste kadin Icin zor bisey desen Sen demis olacaksin bence. Hani Ne bilim kocasiyla sorun olur filan
yok yok kocasiyla sorun olmaz kii
sorun benle onun arasinda olurr olsa olsa :))))
kocasida yapsa paylasimlardan rahtsiz olduugnu sanmiyorumkadinin,kocasi yapiyor deyince ne geldiki senin aklina .. hep dagdakilerin resimleri, bayraklari yol kesmeleri falan di iste paylasimlar : ((((

ilk dogum ve tup beebek komik sebebp gerçekten
e ilki seercik olunca ikinci mecbur sezryna olucak o zaman buyur burdan yakkk
yas olayini bilmiyorum ama oda bahane olmali
esiyin arkaadasiysa degistirmezsinde sen simdi , normal istediginide dile getirsen iyi olur hani
Değiştiremem muhtemelen. Eşimle konuşayım birazdan orda beni yalnız bırakmasın oda ısrarcı olsun normalde:KK39:

Bence degil. Dra zor geliyo normal yaptirmak, bahane oldu bence
Tedbirli olayım diye sordum, sağolasın Hoppa

Bi de Konuşurken tepki vermemek lazım ki gerçek niyetini belli etsin . He he diip de son anda yok ole yok böle die savunmasız halde yakalanmamak da lazım .
Ben ilk yok dedim sezo istemiyorum sonra ikna olur gbi davrandın baktım oho zaten hiç şans vermiyormuş kaçtım
Ya nedir bu ısrar ben anlamıyorum. En özel anlarımızı istediğimiz gibi yaşamak için mücadele etmek zorundayız, sinir bozucu:KK51:

Ya kocanizla iliskiyi ne zmn kestiniz, ya da kestiniz mi? Ben dra soramadim, kardes olduk :) adama da aciyorum, daha bunun lohusaligi da var :)
Doktor risk olmadığı sürece sonuna kadar devam edebilir demişti, hatta normal doğuma katkısı bile varmış Hoppa

Mrb kızlar nasıl moralim bozuk bu akşam komşunun bebeğini görmeye gittik yeni doğum yapmış kadın sezeryan olmuş kaynanası yanında kalıyor bende sordum kendi isteğinlemi sezeryan oldun yoksa öylemi
Gerekti oda biz istedik dedi bana sordu normal doğumun mu istiyorsun evet dedim o anı yaşamak istiyorum kadının kayınvalide si aa dedi ben gelinimi inek gibi bağırtamam dedi şok oldum ya ne insanlar var üstüne başa başa diyor ya ben onu inek gibi bağırtamam bende allahın verdiği bu kadınlık lutfunu her şeyini yaşamak istiyorum bide ben bu bebeğe kolay kolay sahip olmadım
Gelinine sezeryan yaptırarak modern kaynana olduğunu da düşünüyordur şimdi o :KK12:

Bugun kanz da şu tulumu gördüm kışın dışarı çıkarken kullanılır mı sizce? http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/kanz-tulum/fe6eb#idCategories
Dr kontrolüne falan giderken battaniyeye sarmak yerine bunu giydirsem ne dersiniz? 0-6 aylık olanını alıcam iki üç ah anda soğuk olur zâten o zaman giydiririm diyorum ama acaba gereksiz mi?
çokk gerekli bence
ben ahstaneden buunun içinde çiakricam, ilk iki çocugumda hava guzeldi ama bu kisin ortasina geliyor ilk defa kullanicam yeni dogan için , eltim getirdi benimki ni hatta geçenlerde , 3 ay yaziyor beden oalrak ..

Merhabalar ben de şubat annesiyim ve kızım da 3 ocakta 12 ayını doldurdu ve okuyunca şok oldum aynı dert bizde de yebi başladı. Normalde yine uyanan bebekti ama mamasını verirdim beşiğindeyoen içer uyumaya devam ederdi. Şimdi ille yanıma gelmek istiyor o da yetmiyor sarılarak uyumak istiyor yoksa uyutamıyorum. Allah yardımcımız olsun...
Benimki de böyle önceden doyurur Altını değiştirir tatlı uykular annecim der odadan çıkardım şimdi ne mümkün
Hastayken de tek yatmak istemedi kv de çocuğun gönlünü et ağlatma oğlumu diye diye al sana aşırı şımarık dediğini yaptırmaya çalışan bir çocuk
Ben dayanırım da sinirlerim nasıl dayanacak çoooooook merak ediyorum

yok yok kocasiyla sorun olmaz kii
sorun benle onun arasinda olurr olsa olsa :))))
kocasida yapsa paylasimlardan rahtsiz olduugnu sanmiyorumkadinin,kocasi yapiyor deyince ne geldiki senin aklina .. hep dagdakilerin resimleri, bayraklari yol kesmeleri falan di iste paylasimlar : ((((

Bende Ne bilim Baska seyler paylasiyo sandim :))) COK kötü kalpliyim yA vay allah hic gülesim yoktu.

Canim cok sagol gayette guzwlnhastane icinnyeterli zaten kac kisi gelirki bende verim siparis cok sagol
Rica ederim canım, ne demek.Bende hastane çantasına koyacam,kalanı da eve ziyarete gelenlere ikram ederim diye düşündüğüm için 48li olandan aldım. Siteye üye olursan %10 indirimli alıyosun bu arada :KK39:

Bende El pompasi var hic iYi degilmis demi. Napsam alsammi kizimda hic kullanmadim Ama Bunda lazim olurmu Bilmem.
Ben kizimda hic kullanmadim ihtiyacim olmadi.yani elektrikliye... simdide el pompasi aldim
eger gerekli olursa diye esime gosterdim
Eger sutum falan gelmez veya bebisim emmezse esim alacak. Fiyatlari biraz pahali belkide kullanmicam diye almafim.
Bende madelanin elektriklisi var yedek uclarini alirsak o bile 100 tl falan tutuyor

Cevaplar gelince canavar gibi nete sarıldım da bisürü model var. Mesela en basiti çiftlimi alayım teklimi, elektriklimi pillimi off bilmediğim bir konu yorumlarda çok çok farklı işin açığı 900 liraya kadar pompa var hani o kadar da değil değilmi? Birde medelayı önerenler lansinohuda öneriyorlar.
Bir de bugün kontroldeydim süt için doktorcukum 3 gün önceden humana stil çaya başlayabilirsin dedi. Hani hepimiz ortalama aynı zamanlarda doğuracağız süt için bilgi bilgidir. Birde bugünden lansinoh göğüs kremine başla sabah akşam sür dedi.
Benm tekli elektrikli , baya da az yer kaplayan bişey

Ben kizimda hic kullanmadim ihtiyacim olmadi.yani elektrikliye... simdide el pompasi aldim
eger gerekli olursa diye esime gosterdim
Eger sutum falan gelmez veya bebisim emmezse esim alacak. Fiyatlari biraz pahali belkide kullanmicam diye almafim.
Bende madelanin elektriklisi var yedek uclarini alirsak o bile 100 tl falan tutuyor

Bende gösterim en iyisi aklinda Olsun lazim olursa aldirririm ins hicbirimize olmaz. Kendiligindwn gelir emer bebislerimiz

Rica ederim canım, ne demek.Bende hastane çantasına koyacam,kalanı da eve ziyarete gelenlere ikram ederim diye düşündüğüm için 48li olandan aldım. Siteye üye olursan %10 indirimli alıyosun bu arada :KK39:
Aaa supermis ozamn bende ole yapim ama hastane falan sicak olursa erimez heralde dimi dolabami koyucaksin simdi

Bugun kanz da şu tulumu gördüm kışın dışarı çıkarken kullanılır mı sizce? http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/kanz-tulum/fe6eb#idCategories
Dr kontrolüne falan giderken battaniyeye sarmak yerine bunu giydirsem ne dersiniz? 0-6 aylık olanını alıcam iki üç ah anda soğuk olur zâten o zaman giydiririm diyorum ama acaba gereksiz mi?
Bende alacaktım dalga geçtiler minicik bebek onu mu giyermiş. Küçükken battaniyeye sarılıyormuş. 4-5 aylıkken ancak giyer dediler.
Çok.beğenmiştim

Back
X