• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Heralde :) valla keşke 40 hafta dursa içimde gelmese erken Dr alttan muayene bile etmedi kadın çok rahat 2 hafta sonra gel dedi nerdeyse doğur ara dicek hiç kasmıyor ne beni ne kendini hazır olunca o gelecek diyor
en guzelı..sende sartlama kendını catımuayenesı olacak dıye..ılk doğumda ben hıccatı muayenesı olmadı..doğum anında karar verırız demıstı dr..ıyıkıde oyle yaptı ;)
Kızlaar sizce yiğit mi kerem mi güzel ya hala bir işim belirleyemedim:KK43:
keremmmm

Selam ne guzel dusunmusler...
Yikarsin annesi ... bebeklerin yikanma anlari cok guzel oluyo eger bebek aglamiyorsa tabi :KK25:

eniştemde şimdi video göndermiş Allah ın mucizesi diye
bir bebeğin yıkanma anı ve sonrasında masajı var
ayyy duygulandım yaaa
poposunu ısırasım geldi
ne güzel uyudu sonrasında
doğurmak istiyorum artık yaaaa
görmek istiyorum onu :KK9:

Teşekkürler kızlar tek isim düşünüyoruz oyüzden aklıma takıldı hayirlisiyla belirleseydik bi:)

bızımde bugun besıgımız geldı uyku seti ve yatak almamız lazım içine yatak konusunda onerisi olan var mı bide uyku setinizi siz aldınızmı diktirdinizmi ya da nette guzel var mı baktım aama ne yatak ne de uyku seti goremedım ıstedıgım gıbı fıkır verırsenız sevınırım
Canim ben yatagini kraftin aldim ama e bebektede var uyku setide tac aldim

eniştemde şimdi video göndermiş Allah ın mucizesi diye
bir bebeğin yıkanma anı ve sonrasında masajı var
ayyy duygulandım yaaa
poposunu ısırasım geldi
ne güzel uyudu sonrasında
doğurmak istiyorum artık yaaaa
görmek istiyorum onu :KK9:
Deme ole bacim cagirma kizceni dursun daha:)

Kendimde mudahale etsem edememki jiletle alsam goremiyorumki komple keserim bubsefer doktorlar ne dusunur:KK48:
ya 25 inde falan olmadi yaptirim subati beklemem ama seninde riskin var zaten cnm sen bekleme hic
Yaa o tehlikede var haklisin bana doktor yaptirma dedi agdayi ben hamileligimde ilk 4 ay yaptirdim sonra kasılma yasarsin oda cocugu sikintiya sokar dedi hep kendim mudahale etmek zorunda kaldim aynalarla falan :) bu sefer cok acicak ondan korkuyorum :( bne 20sinde falan yada o hafta sonuna yaptirayim en iisi yaa

V
en guzelı..sende sartlama kendını catımuayenesı olacak dıye..ılk doğumda ben hıccatı muayenesı olmadı..doğum anında karar verırız demıstı dr..ıyıkıde oyle yaptı :KK66:
keremmmm
Valla bu hamilelik olayında anladım ki doktor çok önemli soğuk kanlı Olmalı korkutmamalı sakin görünmeli hastasına karşı rahat Olmalı en önemlisi de ben bişey sorduğumda aman herkes doğuruyo korkulcak bişey yok bak doğum haneye girip azrayı hemen getircez demesi extra rahatlatıyo iyiki var gıcık ama ilgili doktorum :)

sen daha doğurmadınmı diyenlere bu soğukta doğurulurmu sancım gelince camı açıyorum soğuktan korksunda gelmesin diye az daha dursun diyorum ama artık sabırsızlanıyoruuuummmmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ilk dogumda bi an once kavuşmak istiyor insan da erken oldu mu zorlugu da oluyor ders oluyor ikincide dursun durabldgi kadar icerde diyorsun

Aynı sekılde bende yani normal dogum yapmak istiorum insallah ve bende vajınusmus problemı yasadım 1 bucuk yıl kadar alttan muayene oldum sonrasında bı kac kez fakat hamılelıgımde hıc alttan muayene olmadım.olmak ıstıorum dogum gelınce ılla bakıcaklar acılma var mı dıe o yuzden sımdıden alısmak lazım
Benim gbileri görünce çok mutlu oldum :) bende vajinismus problemi yaşadım 9 ay. Doğum yapınca nasıl yaptığınızı hangi doğum şekliyle yaptığınızı lütfen benimle paylaşın. Bende normal doğum yapmayı çok istiyorum fakat korkularım yok değil. İkinizide sıkı takipteyim artık :)

Ilk dogumda bi an once kavuşmak istiyor insan da erken oldu mu zorlugu da oluyor ders oluyor ikincide dursun durabldgi kadar icerde diyorsun

orası kesin yaa
zaten burada erken doğurup emme problemlerini okudukça gözüm korkuyor

Back
X