• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

doymak bilmiyorum
kocam yemeğe gelmeyecekmiş
normalde kendi başıma canım istemezdi bişey
şimdi doymuyorum
ağzım boş durmuyor
sonrada nefes alamıyorum:KK34:

Sayfa bulunamadı yazıyor yaw :KK43:

dolaba attığımız süt çözülünce ısıtıp bebeğe vericez dete :D (pek safça bi soru oldu ama idare et artıkım ) 6 ay saklayabiliyor muyuz bide ?
Tomrisin emzirme notlari diye aratin kizlar.. Ben acabiliyorum sayfayi sorun yok... A dan z ye her detayi bulursunuz

Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah

Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah
Hayırlısı olsun hakkınızda canım, gün aldınız mı görüşme için?

Super bi haber türkiyede hem de kimmis o dr özelden yazar misin bana ssvd grbunda referans olarak ismni vermek isterim ins gerçekten ise yarar

güzel bir haber bu inşallah seninde döndürürde normal doğum yaparsın

Hayırlısı olsun hakkınızda canım, gün aldınız mı görüşme için?
Biraz önce karar verdik.. Esim çok karsidir boyle şeylere normalde.ama en yakin arkadasi bugün kendisinde ters old. Ve hastanede doğumdan hemen önce çevrildiğini anlatmis.. Esiminde aklina yatmis
Super bi haber türkiyede hem de kimmis o dr özelden yazar misin bana ssvd grbunda referans olarak ismni vermek isterim ins gerçekten ise yarar
canim biz bi gidelim .. Hala yapiliyormu o kişiyi bulabilicezmi bi öğrenelim sonra bilgilerini veririm olduğu? Daha bende hastane sen başka bisey bilmiyorum.. Sansimiza bakalim

Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah

bebişler kız mı,erkek mi,kaç kilo doğdular,sezeryan mı,normal mi doğum yaptın,emiyorlar mı,çok soru sordum :D Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah :)

Back
X