• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

POPosu yukardami canim ? basi nerde donmedimi daha
bacakalri falan olmasin eminmisin popo oldugund a : )
ben sola donersem uyyamam hep saga dÖNüP uYYOrumm

Canım; poposu yukarda; başı aşağıda. Bacaklarıda sağ tarafıma dogruymuş doktor öyle dedi. Bende sertlik hissediyorum zaten. İttiriyor kendini iyice.. Bende solda zor uyuyorum artık

Hadi inşallah
Kizlar burada bir hastanede bir prof.un ters bebekleri cevirdigini öğrendim.. Hem de çok yakin bir tanidik 2. Bebeği ters gelince o çevirmiş ve normal doğurmuş .. Esimle konuştuk birde o hastaneye gidip görüşelim dedik.. Hakkimizda hayirlisi inşallah

Bugün bir şeye çok üzüldüm kizlar.. Biz 3 katli bir apart. Da otruuyoruz . sadece 3 daire var ve ben ara kattayim.
Bugün alt kattaki Komşum hamur isi yapmis ama ne koktu evime doldu kokusu.. Esimde dedi mis gibi koktu falan diye.. Hepten canim istedi.. İnsan bu kiz hamile korkmuştur diye 2 parca şeyggetirmezmi oyle kotu hissettimki.. Helede su sıkıntili halinde insan bir cikar sorar varmi bir derdin diye..

Vaktiyle ben ona yapmamis olsam bu Dediklerimi umursamam bile ama kendimi bir yerde de enayi gibi hissediyorum iste..öfff ne bileyim..

Bugün bir şeye çok üzüldüm kizlar.. Biz 3 katli bir apart. Da otruuyoruz . sadece 3 daire var ve ben ara kattayim.
Bugün alt kattaki Komşum hamur isi yapmis ama ne koktu evime doldu kokusu.. Esimde dedi mis gibi koktu falan diye.. Hepten canim istedi.. İnsan bu kiz hamile korkmuştur diye 2 parca şeyggetirmezmi oyle kotu hissettimki.. Helede su sıkıntili halinde insan bir cikar sorar varmi bir derdin diye..

Vaktiyle ben ona yapmamis olsam bu Dediklerimi umursamam bile ama kendimi bir yerde de enayi gibi hissediyorum iste..öfff ne bileyim..

canım yapabileceğin bişeyse yap yapamayacaksan avucunu yala bebeğinde leke olmasın
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende bir defa bişeyi çok istedim burnumun dibinde olmasına rağmen yiyemedim ve ağladım :(

hergün bu şekilde giderse ocak sonunda herkes doğurmuş olur :KK53:

pekmezi sevmem 40 yıl yemesem aklıma gelmez :KK53:
Ben doğurmicama inandırdım snrm beynimi , korkuyorum . Ocak sonu Dediğimiz surda tek dişi kalmış canavar . Yarın 10 u oldu zaten hemen geçsin günler

Gel ben yapim bacıma :) sen incelik yapmıssın vaktınde o hak etmemiş demek ki neden enayi olasın.

kasıklarım et kesmiş
kızçede sürekli aşağı baskı yapıyor
karnımın alt tarafı günlerdir çişimi tutuyormuşum gibi sızlıyor

Ben doğurmicama inandırdım snrm beynimi , korkuyorum . Ocak sonu Dediğimiz surda tek dişi kalmış canavar . Yarın 10 u oldu zaten hemen geçsin günler

40 günüm olmasa hemen doğurasım var
kendimde o kapasiteyi görüyorum ne alakaysa
belki çatım müsait değil
ama normal doğurmak istiyorum
çünkü çok merak ediyorum :KK53:

Oglun kaç yasında kizin kaç yasında canım? Valla çocuklarla uğraşması çok zor.herşeye sinirlenir herşeye alınır oldum. Dun o kadar uğraştım kizimi uyutmak için.olmuyor.bak simdi yine ayağımda salliyorum su an.inanır misin 15-20 dk sanki bi yerden dusmuscesine ağladı.ama buna da sabir demişler.dun yatmadi yatmadi baktım kenarda kaka yapiyor kakası bitince kalktim ayağa dedim altını bi temizleyim.o sırada da kasilmam geldi bebek on tarafa doğru toplandı sanki.sen kizim da kucağıma almayın diye kendini yere fırlatırken tutayim derken kafası karnıma çarpmasın mi :KK43: ne bicim acidi anlatamam.. Bu uyku mevzularina bi çözüm bulmam gerek ama ne yapicam bilmiyorum. Bebek gelmeden düzeni oturtmak lazımdı ama düzen de yeni yeni bozuluyor. Kizim boyle değildi yatirdigimda biraz aglardi ama sonra susup uyurdu nerden çıktı boyle full ağlamak bilmiyorum. Offf
Benim oğlum 6yi kızım 3 u bitireli 3ay oldu.kizim3ubitirince ayni odaya attım ikisini.arada verdiğim bi iki taviz sürekli basa donmemize sebeb oluyordu.o yüzden asla taviz vermiyorum ama bazı gece zor oluyor.bi ara korku donemi vardı.o geçti.şimdide uyumaktan sıkıldım deyip uyanıyor.ama geçici oluyor sonra bi ara yine düzeliyor.

40 günüm olmasa hemen doğurasım var
kendimde o kapasiteyi görüyorum ne alakaysa
belki çatım müsait değil
ama normal doğurmak istiyorum
çünkü çok merak ediyorum :KK53:
Ben de hedefe yanaştıkça yan Çizme'ye başlıyorum . Ben doğarken de vazgeçmişim son anda Sancı fln gitmiş annemde zorla doğurmuş kadıncağız, orda da tırsmışım dmk : p

Ben de sürekli çişteyim,
Baskı cok , çok üzerime geliyor artık bu bebe

dün gece 10 da uyuyakaldım tv seyrederken
eşim uyandırdı 10,30 da kalk yatağa geç boynun tutulacak dedi
saat 2 ye kadar rahat uyudum
sonra benimde çeşme açıldı
sabaha kadar 7 defa uyandım çiş nöbetine
sabah 7 çeyrekte son uyanışım oldu
bi baktım sular kesilmiş
mesaneme yapılan baskı sinirlerimi iyice gerdi
belediyeye bi dünya küfür saydım sabahın köründe sular mı kesilir diye
meğersem gece don olmuş su borusu buz tutmuş ondan kesilmiş su:KK53:

Ben de hedefe yanaştıkça yan Çizme'ye başlıyorum . Ben doğarken de vazgeçmişim son anda Sancı fln gitmiş annemde zorla doğurmuş kadıncağız, orda da tırsmışım dmk : p

hahahaa :KK70:
tünelin ucundaki ışığı görmek korkutmuş seni demekki :KK48:

Merhaba arkadaşlarım daha eve geçmedim dışardayım ama merak edenler olursa diye merak ettirmek istemedim.
Bugün doktorum sadece açılma olup olmadığını kontrol etti.Açılma yok, küçük beyin kafası henüz doğum kanalına yerleşmemiş.Herşey yolunda imiş, haftaya tekrar alttan muayane artı ultrasonla bakacak.Ayın 20sinden sonra bekleyecekmişiz Rüzgar Beyi :-) Benden haberler bu kadar.Hepinizi seviyorum canlar.:KK73:
Canım sen benden 1 gün öncesin, benim dr.umda ocak 20 den snra bekle ama bence 25 inden snra doğacak ocağın son haftasında diyor bakalım akibetimiz ne olacak :KK48:

Kızlar selam, ben bu salı günü doğum yaptım bebeklerim çok şükür iyiler bende kendimi toparlamaya çalışıyorum darısı sizlerin başına inşallah

Aaa 7. annişte belli oldu hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüt inşAllah
Bize uygun zmnda gelip detaylarını anlatsana doğumu bebişlerin durumunu senin durumunu emiyorlar mı :KK46:

Kizlar dogum yapanlar olmus ne guzel allah kurtarmis ne mutlu onlara.. allah hepimize de nasip etsin. Bu sureci de en guzel, en acisiz, en huzurlu sekilde gecirmemizi nasip etsin insallah..

dolaba attığımız süt çözülünce ısıtıp bebeğe vericez demi :D (pek safça bi soru oldu ama idare et artıkım ) 6 ay saklayabiliyor muyuz bide ?
Ya bnm okuduğum kitapta sütü o kdr uzun süreler saklamayın cunku bebek büyüdükçe onun gereksinimleri değişecek ve bikaç ay önceki sutunuz onun gereksinimlerini karsilamicak en fazla 3 günlük süt saklayın diyor

Back
X