• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

mesultan, post: 38777177, member: 339851"]canım yapabileceğin bişeyse yap yapamayacaksan avucunu yala bebeğinde leke olmasın
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende bir defa bişeyi çok istedim burnumun dibinde olmasına rağmen yiyemedim ve ağladım :KK43:[/QUOTE]
Gel ben yapim bacıma :) sen incelik yapmıssın vaktınde o hak etmemiş demek ki neden enayi olasın.
Yapabilecegim bir sey ama yemek dahi yapmiyorum 2 gundur ..daha digrusu yapamiyorum.. 10 dk ayakta duramiyorum..:( sancilar basliyor..

cimcimesultan cimcimesultan korkuyorum fln da sonrası süper ya.. Bebeyle Kavuşma
mesultan, post: 38777177, member: 339851"]canım yapabileceğin bişeyse yap yapamayacaksan avucunu yala bebeğinde leke olmasın
ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bende bir defa bişeyi çok istedim burnumun dibinde olmasına rağmen yiyemedim ve ağladım :KK43:
Yapabilecegim bir sey ama yemek dahi yapmiyorum 2 gundur ..daha digrusu yapamiyorum.. 10 dk ayakta duramiyorum..:KK43: sancilar basliyor..[/QUOTE]
geçicek hepsi. sonrasında sen yapacaksın mis gbi mamalar

vahide gece altina kaçiran kaç yasinda , ben ogluma bez abgliyorum geceeleri,nisanda 5. dogum gunu olucak
ugrasamam onunla , 6 yasindan sonra geçmezse dr ilaç vercek
o zamana kaadr geçer diye umut ediyorum
6yasini doldurdu.1.5senedir devam ediyor.bazen 2.3kere oluyor.hicbir sorunu yok fiziki.bi Dr.kardeş kıskançlığı dedi.depresyon ilacı verdi.ama olay başladığında kardesi 18 aylık olmuştu.ben öyle bi kıskanma gozlemlemedim.öğlen uykusu kalkmıştı.gece uykusu fena agirlasmisti.iste bu alarmı aldım.bilirsin yorumun vardi seninde başlık altında.ama duymuyo sesini.bu da olmazsa ilacı denicem ben de.oğlununda benimde sınırlarımız yıprandı bu konuda.seninki arada sırada oluyordu galiba.öyle olsa sukretcem o durumdayım.

[QUOTE="iremguzum, post: 38777405]Yapabilecegim bir sey ama yemek dahi yapmiyorum 2 gundur ..daha digrusu yapamiyorum.. 10 dk ayakta duramiyorum..:KK43: sancilar basliyor..[/QUOTE]

eşine tarif et o yapsın yada yakın bir arkadaşın eşin dostun varsa ondan rica et
ne hissettiğini tahmin edebiliyorum :(

nabersiniz hanimlar
mutfagi topladim adet sancisi gibi sancim oldu
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum
daha çocuklara sofra hazirlanicak,oy anam oyyyy

hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum
yaslandim : ))))

Benim oğlum 6yi kızım 3 u bitireli 3ay oldu.kizim3ubitirince ayni odaya attım ikisini.arada verdiğim bi iki taviz sürekli basa donmemize sebeb oluyordu.o yüzden asla taviz vermiyorum ama bazı gece zor oluyor.bi ara korku donemi vardı.o geçti.şimdide uyumaktan sıkıldım deyip uyanıyor.ama geçici oluyor sonra bi ara yine düzeliyor.

Kızının bezden kurtulmasi esnasinda mi oldu acaba senin oğlanın ciş olayi? Gorumcemin oğlu da 9 yasında o da kaçırıyor maalesef çözüm de bulamadılar.. Urolojiye gittiler çocuk dahiliyeye gittiler endokrine gittiler yani ne yapmadılar ki. Biraz daha büyüyünce düzelir belki ama zor oluyor değil mu canım,Allahım yardim etsin. En iyi çocuğunu sen tanırsın Nasil davranilacagini da sen bilirsin oğluna inşallah kısa zamanda düzelir sonuçta bebek de gelecek çok yorulmazsin inş.

6yasini doldurdu.1.5senedir devam ediyor.bazen 2.3kere oluyor.hicbir sorunu yok fiziki.bi Dr.kardeş kıskançlığı dedi.depresyon ilacı verdi.ama olay başladığında kardesi 18 aylık olmuştu.ben öyle bi kıskanma gozlemlemedim.öğlen uykusu kalkmıştı.gece uykusu fena agirlasmisti.iste bu alarmı aldım.bilirsin yorumun vardi seninde başlık altında.ama duymuyo sesini.bu da olmazsa ilacı denicem ben de.oğlununda benimde sınırlarımız yıprandı bu konuda.seninki arada sırada oluyordu galiba.öyle olsa sukretcem o durumdayım.
yok canim benim oglanin isemedigi gece yok, kizim oglunla yasit ( eylul 2008 li ) o yapmaz 4 yasinda birakdi ..
sen bence ikinizide yipratma , dr sana minirin sprayden bahsetmedimi hiç ?
çocuk duzelene kadar kullaniyorsun .. genelde ise yariyor tabi isin devamini gettirirsen

nabersiniz hanimlar
bode hamur yogurmustum evde ekmek yok diye simdide onu yapiyorum kalk otur iyice yoruldum

hergun kendime oglan hamileyken 18 aylik kiizma nasil bakiyordum acaba diye soruyorum ama cevap veremiyorum, aslinda var cevabi galibad aben kabullenmiyorum

Kaç yaşındaydım canım sen?

nabersiniz hanimlar

Kaç yasindasin merak ettim.tiramisuyada sorim.onuda merak ettim 3cocuklular olarak.başka kim vardı.ucliycek olan

yok canim benim oglanin isemedigi gece yok, kizim oglunla yasit ( eylul 2008 li ) o yapmaz 4 yasinda birakdi ..
sen bence ikinizide yipratma , dr sana minirin sprayden bahsetmedimi hiç ?
çocuk duzelene kadar kullaniyorsun .. genelde ise yariyor tabi isin devamini gettirirsen
Nasıl bir şeymiş o.bilgi verir misin biraz.

Nasıl bir şeymiş o.bilgi verir misin biraz.
gece altina kaçiran cocuklarda kullanilan bi ilaç canim
benim internetden takip ettiigm dr um,4 . dogum gununden sonra kullabilirisniz diyor ama burdaki çocuk doktorum 6 yas SINIR dedi reçete etmedi o yuzden deneyemedim, ama kullananlarin yorumlari olumlu genelde

gece yatmadan çocugun burnuna fisfis seklinde uyguluyorsun sprayi, SINIRI yok BIrakana kadar kullanirsin iki uç kutuda genelde olay çozuluyor

gece olayinin sebebi genetik olabiliyor yani sen yada babsi yada ailede baska kuçukken yapanlar vardiysa çocukda da gorulebiliyor, birde alistirma surecinde zorlanan azarlanan çocuklarda gorulebiliyor diye biliyorum .. bu o kadar degisik bi durumki , altini kaka kaçiranlar var bizimkilerin yaslarinda , onlarda genelde psikolojik .. geneldede mesaneyle falan sorun olmuyor , ilkokula giderken bende yaaprdim : ))))) neden bilmiyorum :KK45:

Daha ilk hamileligim bu ama annemin kiymetini o kadar iyi anladim ki.. daha dogmadi bile asil sikintilar baslamadi bile. Annem hep der cocukken en kolayiydi asil buyudukten sonra annelik zor..

Ben daha hamilelikte kizim bak degerimi bil neler cekiyorum senin icin diye sesleniyorum iceriye :) bazen diyorum dogsa da uykusuz gecelere raziyim zaten uyuyamiyorum en azindan dogsa yatakta amuda kalkarak yaticam yeminle.. dogdugunda enerjim gelicek ne de olsa bakarim ona. Ama boyle bi garip hissediyorum ya gece yatakta diger yana donup yerlesmek bile bes dakika suruyor.

Bir de bu hormonlar anami aglatti zaten.. gozlerim hep sulu sulu, cizgi film karakterleri gibi pit pit dusecek yaşlar her an sanki.

Annemin yoklugunu en cok hamilelikte hissettim cok zor cok :/

Back
X