• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

yok yokkk kura isine giremem ya esim çikarsa o riski goze alamam : )))
isinamadim hiçç isme
ben o zaman emirhaana yogunlasayim
ben ustunde durmayinca adam baska isimler bakmaya devame diyor
baya bi emirhan dedim aslind a1 ay boyunca falan, çocuklaar sorunca emirhan kardesin adi diyoalrdi
sonra nolduysa guzelim isim araay gitttiii : (

Ben de meteyi beğendim emirhani esin istiyorsa aslında metehan da güzel

herkes emirr diyor ne var bu emirde anlamiyorumki:KK51:
emreye çok benzedigi için istemiyorum, kabul etsem esim bayilacak çok istedi ama beni ikna edemedi haaaa bide okanimiz varr onuda sevmedim esimin fikri
Bilmem kulağa güzel geliyor Emreyede yakışıyor.Oğuz adını da severim ama kardeşimin oğlu Oğuz ondan koyamadık Okan' a alternatif olabilir

ben sorunu bilmiyorumki orasini kaçirmisim
bel fitigi faaln mi var ?
İlk doğumumdan kalma kuyruk sokumumda eğrilik var.

Ben anlamıyorum sıkıntıyı sen çekmişsin, bir daha yaşamak istemiyorsun ve kimse garanti edemiyor bir daha yaşamaycağını.
Yani diretmenin ne anlamı var anlamadım.
Kadın doğumcu bilemezki senin k.sokumunda tekrar problem olur mu diye neden baskı tapıyor.
Ağlıycam amaa
Aman onamı bakcam be gitcem olcam sezeryanımı. Normalde kocamda normal doğumdAn yanaydı hep, ama kızımdaki halimi gördü şimdi ağzını açmıyor. Ne çektim be esoba:)

Eltim bebeğime alt üst almış Zara dan okadar tatlıki:) çok şükür 4 yıl oldu daha bir kere huzursuzluğumuz olmadı.

herkes emirr diyor ne var bu emirde anlamiyorumki:KK51:
emreye çok benzedigi için istemiyorum, kabul etsem esim bayilacak çok istedi ama beni ikna edemedi haaaa bide okanimiz varr onuda sevmedim esimin fikri
Benim de Emin ismi çok hoşuma gidiyor.

Paso yiyin hamur işleri,yağlı ekmekler ama o kilo 58. İyi valla haksızlıl değil mi!?

Kizzz ne 58i 68 kiloyum ben bi kereee :63: doktorum dedi ki tebrikler tiramisu seni ayin en çok kilo alan hamilesi seçtim dedi , ben de dedim layik olmaya çalışacağım :KK45:

Valla kiz canim hep hamur işleri tatlı filan çekiyor elim de çok maharetlendi sanki ne yapsam Nasil lezzetli oluyor anlatamam :kk77: gel de yeme anlayacagin :KK51: eşim de kilo aldı o da 77-78 aralığında gelip gidiyor o da bana kızıyor senin yüzünden ben de kilo aldım diyor,sen vericen kilolarına kalacak bunlar filan diye kızıyor iste kendince.erkektir zaten azcik kilolu olsun napicam ben öyle çöp gibi :KK12:

Aahh ahhh :KK37: sen kaç yasindasin fistigim? Sanirim 3 cocuklulardan en genci benim harbiden :KK28:

O daha yeni 20 yaşına girdi canım 20 yaşında ilk anne olucak işte topiğin en küçüğü o snrada ben varım galiba bnde yeni eylülde 24 oldum ilk anne oluşum 24 olacak ikimizin arasında diğer ara yaşlarda kimse yok die biliyorum ben :KK54:
Bnm kocişte istiyor 2. yi birde kız istiyormuş dedim bekle 28 yaşımda ancak düşünürüm 2. yi daha bunu doğurmadım bekle bakalım, 32 yaşında da 3. olursa olur ötesi yok :KK22:Ama bu işler yinede nasip kısmet birazda bakıp büyütme evlada gelecek imkanı sağlayabilme kapasitemize göre değişir bebiş sayısı yapabildiğin kadar değil bakabildiğin kadar çocukEn Büyük TÜRKİYE

Ben o kazma dişli esmer adam varya ona bayılıyorum
Hiç konuşmasa yinede komik geliyor.
Çok acuktım.yav.ekmek bilem yok

:KK48:Hehe biz bu akşam yemeği geç yedik bnde daha acıkma belirtisi yok dün bizim evde de ekmek kalmaıştı yemektn snra, acıkmıştım kociş mısır patlattı öle bastırdım açlığımı :KK66:dene sende mısır varsa

Back
X