Anam inzar sakın sıkma canım o sütleri boşa gitmesin.o sut öyle değerli bi sut ki anlatamam.ilk günler bebisler çok ememedigi için Nasil desem kalori bakımından zengin yani bebek 2 dk emip bıraksa bile ona yetecek kadar şeyleri içinde fazlasıyla barındıran içeriği zengin sut var.
Boyun uzun olduğu için hic 100 kg filan gostermiyorsundur sen maasallah.. 175 cm boy nedir canim yaa esin de senin gibi uzunsa çocukları düşünemiyorum doğumda filan

İlk ikisini normal doğum mu yapmistin,hayırlısıyla bebisler kucagimizda olsun tabii de.. Hangi doğum kolay ki. Valla bana hepsi zor geliyor ben ikisini normal dogurdum sindi bu prenses dönmezse mecbur sezeryan olcam sezeryandan korktigum için dun gece ışık tuttum alttan yapicam onu her gece bakalım faydası olacak mi..
Dun gece kaşıntı da vardı 2 ye kadar filan uyuyamadim hava da soğuk duş alırdim aslında rahatlamak için ama eşim havalar c.tesi duzelcekmis diyip duruyordu kış bu soğuk yapacak ama bu da çok abartı oldu sanki buz tutmamış hicbi su birikintisi yok..
Obanın dun uykusu geldi herhalde muhabbetin ortasında kaçtı gitti. Unuttum sanma oba
Hepinize iyi sabahlar iyi hafta sonları kizzlarr