Ayy bnm kp de söylediğini bilmez çok ayarsızdır asker eşimin yemin törenine gittik geldi bni bursadan aldı birlikte manisya gittik yemin töreninde snra o sivasa gitti eşim bnle bursaya geldi izinde bnimleydi. Snra gitmiş sivasta bnden için sanki gelin kız biraz kilomu almış ne demiş çüş dedim bnimi inceledidaha sözlüyüz oğluyla düşün nişanlı değiliz bunu eşimin teyzesinden öğrendim konuşurken kilo almışsın dedi bni aradı
dedim kim gördüki bni kilo aldığımı söylemiş snra düşündüm k.p yemeni töreni zmnı bu yorumu yapmıştır die
alıştık artık
Ben alisamadim alisamam da orda kalmadi zaten bu ilk patavatszligiyla kalmadi sonra surekli bir erkege yakismayacak laf sokmalar sacma sapan onur kirici rencide edici imalar tahrikler surdu gitti anlatsam roman olur ki ben mesafemi hep korudum o sekilde muhatap olacak bir zemin de vermedim muhatap da olmadim. Baktim olmuyor adam normal degil cunku benm de kaldrablcgm bisey degl kestim tum hukukumu kendisiyle cok da iyi oldu
Bana da geçen gun yokuşun basında bir kadın ( annemn ark) iki oda bi salon oldun vah yüzün de şişmiş dedi, Yokuşu cıktık annemin başka ark ı, kilo da almadın cocuk Büyüyo mu böle yesene dedi kaç kg die sordu soledim aaaa ben 4 bucuk kg doğurdum çocuğumu dedi :) demek oluyor ki bu insanlar Kafayı yemiş biz işimize bakalm
Herkes bi ayri dengesz ya
Kizlar sizce ekin mi daha guzel duru mu???
Ekin bence cok daha sicak bir isim

Obaaa adam sana ne , walla haddini bilmemek bu. Allah akıl fikir versin , ben karşındakinin morali düzelsin die kilo verdiyse anca solerim ne gerek var böle sözlere acaba
Mevzu klasik kilo muhabbeti olsa hadi neyse daha evine ilk defa gelmis ilk kez yakinen birbrni taniycaksn dakka bir gol bir bu seklde bi muhabbet benm icin direk belden asagi gruptadir ki o sadece acilismis sonrasinda neler duydum neler de allaha havale ettm hasta kabul ettm
Ayy aksam aksam cok sinirlerim bozuldu annemin ayagi alcidaydi kirik vardi ama buyuk bisey degildi sadece tabana alci koyup ustunu sarmislardi alcisi cikti dedim temizlik yapicam kadin tutmak istemiyorum bu hafta ayagimin agrisi gecsinde haftaya gelirim sana yardima demisti aradim anne gelicekmisin haftabsonu diye ayy ayagim agriyo ya bak uzuldum simdi diyo dedim olsun ben yavas yavas yaparim dedim kapadim o alcili ayagi ile hep geziyodu evdede hic oturdugu yoktu alcisi cikti ayagim agriyo diyodu ama hepnyemek yapim tatli yapim temizlik yapim derdindeydi simdi bana gekince agriyo diyo allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ya tek bunun icin dua ediyorum vallahi anadan babadan bile hayir yok bubdevirde tirbagin varsa kasi basini
Oy uzulme rabbim bize guc versn yeter ki
Ya avent göğüs pompası alayım dedim sanırım iki modeli var Scf312/60 ve scf 332/ 01
01 le alakalı philipsin kendi sitesinde kötü yorumlar hep. Sanırım 312 60 iyi ama oda yok hiç bi yerde.
Ameda alayım bari ciftli dedim. Oda yok
Lnasinoh a kaldım sanırım.
Ztn 3 ten beri uyuyamıyorum. Iyice bulamadıkça psikopata bağladım
Ilkinde ameda almistim ciftli cok memnun kaldim cekisi de iyi sesi de yok ucreti sorun deglse tavsye ederm
Gunaydin
Kisin halinyikamaya veren oldumu simdi vericem ama hava kotu nasil yikayip kurutuyolar acaba ya halikar islak nemli gelirde kokar kotubolur diye korkuyorun
Ben vermstim makinede kurutan yerdi. Annem iki uc ayda bir veriyor kis da olsa
Günaydın kızlar. 37. Haftaya geçtim bugün.
Bir hafta sonra artık her an doğabilir.
Doktorun verdiği güne 20 gün var daha.
Kızların on gün erken doğduğunu farzedersek benim takvime göre 17 gün sonra doğabilir.
Birde çok yoruldum.gece yüz Kez uyanıp,her sıcaklık hissettiğimde Aaa suyum gelmiş.diye yatağı kontrol etmekten.
Kendini boyle sartlma canim bazen bekledkce inadina gec geliyolar :)
MaRaL konuştum doktorumla doğum şeklini ne istediğimi, normali engelleyecek bi durum yok dedi. 38. Haftada çatı muayenesi yaparız ona göre bi daha konuşuruz dedi.
Ama bunun haricinde çok da iyi haberlerle gelmedim. Bebeğim yüzünü plasentaya gömmüş yüzünü göremedik yine. Göbek çevresi ölçümü 1 hafta geri çıktı(daha önce bütün ölçümleri hep 1 hafta önde çıkıyordu, şimdi sadece fl uzunluğu önde diğerleride haftasında) plasenta yetersiz kalıyor olabilir dedi.
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum geçmiş mi enfeksiyon diye bi daha bakalım dedik. Enfeksiyon çok yüksek çıktı, birde çok yüksek glukoz çıktı idrarımda. Kandakini hallettim şimdide idrarda çıktıBöbrek fonksiyonlarının bozulduğunu gösteriyormuş o da. Uzun süreli enfeksiyon yüzünden de olabilir dedi.
Nitekim bunca olumsuzluktan sonra haftada bir çağırdı kontrollere. Dün ağlamaktan harap oldum, yeğenim doğdu ona bile sevinemedim![]()
iNsallah hersey duzelirnyoluna girer canim