- 17 Haziran 2014
- 844
- 723
- 208
Canım üzülme,üzme bebişini de.. Riskli bi durum olsa seni yollamazdı dr un.. En kötü ihtimal biraz erken doğar kuzucuk,plesenta yerine direkt anneciğinden beslenir :))MaRaL konuştum doktorumla doğum şeklini ne istediğimi, normali engelleyecek bi durum yok dedi. 38. Haftada çatı muayenesi yaparız ona göre bi daha konuşuruz dedi.
Ama bunun haricinde çok da iyi haberlerle gelmedim. Bebeğim yüzünü plasentaya gömmüş yüzünü göremedik yine. Göbek çevresi ölçümü 1 hafta geri çıktı(daha önce bütün ölçümleri hep 1 hafta önde çıkıyordu, şimdi sadece fl uzunluğu önde diğerleride haftasında) plasenta yetersiz kalıyor olabilir dedi.
Son zamanlarda idrar yolu enfeksiyonundan çekiyorum geçmiş mi enfeksiyon diye bi daha bakalım dedik. Enfeksiyon çok yüksek çıktı, birde çok yüksek glukoz çıktı idrarımda. Kandakini hallettim şimdide idrarda çıktıBöbrek fonksiyonlarının bozulduğunu gösteriyormuş o da. Uzun süreli enfeksiyon yüzünden de olabilir dedi.
Nitekim bunca olumsuzluktan sonra haftada bir çağırdı kontrollere. Dün ağlamaktan harap oldum, yeğenim doğdu ona bile sevinemedim![]()

İyi düşün iyi olsun,o artık kocaman bi kız annesi :)