Litchi benim bebegin de ters bilmiyorum yazdiklarimi okumus muydun papağan gibi tekrarlamış olmayım dabenim doktorum da doğum sancısıyla dahi donen bebekler olduğunu soyledi,doğum başladığı zamanki duruma bakicaz yani biz,dönmezse sezeryan olma ihtimalim de var ama gün vermeyeceğim dedi doktorum, benim doğumlarım sanciyla başlıyor doğum başladığı zaman hem bebek de ters bi de üçüncü doğum olduğu için çok beklemeyin hemen hastaneye gelin bebegin durumuna son kez bi bakalım ona gore değerlendirme yapicaz dedi.haftaya muayeneye çağırdı tekrardan 36+6 olcaz o zamana belki dönmüş olur bilmiyorum.birkaç gündür karnını acıtan hareketler yapıyor ama dönmek için midir bilmem.dun gece ışık yaktım karnımin altına top gibi sol tarafa toplandı.her gece karanlıkta deneyecegim.kizim 34. Haftada dönmüştü bilmem tesadüf mu ama ona da müzik dinletmistim aşağıya doğru.müzik olayını da yapicam bunda daha yapmadim
![]()
Yazdıklarını okuyorum canım hayırlısı neyse o olsun inşallah. Aramızda bir hafta var senin bebiş bir hafta sonra.