• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Çalışıyorum canım,sen daha iyi bilirsin bazen insanin kendi isi olması daha acımasız olabiliyor.bazen pazar da gidiyoruz.neyse is olsun da çalışalım.malum 3 tane çocuk yatırım yapmak lazim.boyle diyorum da sanki kenara birşeyler koydugumuz var.su üçüncü de buyusun bakayim belki farklı planlarim olur.beraber is yapmak zor..
Kiz perisanim diye diye kendini daha da koyverme.kalk bi sıcak cay yap kendine kendini simart ne bileyim mısır patlat çekirdek çitle bilmiyorum sever misin netten bi yabancı diziye başla.istersen sana tavsiye de vereyim yabancı dizikolgim ben eskiden hergun 2-3 bolum izlemeden yatmazdim simdi çocukların uyku düzeni bozuldu nedense bir bolumu ya izliyorum ya izlemiyorum.dizi sevmiyorsan film ac izle.ağlayan yok sizlayan yok evde keyfini çıkar iste kuzum :KK48:
Evde şeker bitmiş :-) su da yok
Hayatta gidip almam.
Tembel diyeceksinde böyle durumlarda ne yaparsam yapayım geçmiyor sıkıntı. İçerden bir şeylerin değişmesi gerek

Yasemin sanki biraz beni anlatmissin. Birak yardımı bizde bebekten bahseden bile yok. Bi eksiği var mi tamamlayalim diyen yok.benim üçüncü çocuk sanırım ona tepkililer ama çok ta tın yani. Nasil istiyorlarsa öyle yapsınlar.merhamet etmeyene merhamet edilmez demişler Bisey beklememeye çalışıyorum bazen kirildigim da oluyor ama sonra sacmalama diyerek toparliyorum kendimi.napiyim yani dusunmuyorlarsa.babam ameliyat oldu apandisi patlamış patlayan apandis de iltihapliymis durumu kötüleşmiş en son yine hastaneye kaldırmışlar su an hastanede 1 hafta daha orda yatacakmis dikişlerin de iltihap kapmış onları temizliyorlarmis habire.bi kere geçmiş olsuna aramadilar,neymiş babama hanımı bakarmış (babamla annem ayrı babam su an başkasıyla evli) kimin bakıp bakmadığı önemli değil ki insan sevmese haz etmese bile geçmiş olsun diye aramak o kadar da zor olmamalı.kaldı ki arada bi küslük bi dargınlık yok.bazen agzimin ucuna geliyor neden boyle yaptın diye sormak istiyorum ama geçmiş olsun demek istemiyorsa ne yapılabilir ki? Kayinpederim burnundan ameliyat olduğunda babam başında kalmayı dahi teklif etmişti simdi boyle düşününce çok üzülüyorum bunları hak etmek için ne yapmış olabilir diye. Yada ben ne yaptım da boyle oldu. Hep beraber yenilip icilince otada hicbi sorun yok.ne zaman ki lazim olurlar her gormedige bilmedige donuyorlar demek ki kapasiteleri o kadar bundan sonra ben de ona gore davranirim yapacak bisey yok

S Sond alıntılar karışmış ama ben anladım seni :KK53: ben onu dedim sen farklı Bisey yap meselaa şöyle giyinip süslenip makyajını yapıp esine zorla dışarı davet ettirebilirsin mesela ;)

Ben oyle yaptım :KK48: yemekten sonra alisverİs+kahve+tatlı kaçamağı yapacagizz inş :D

Bırak ondan bir şey istemeyi onun işlerini bile ben yaparım.
Bizde şimdiye kadar hep ben yaparım,ben çözerim. ev alıcaz misal emlakçı ile ben görüşürüm,krediyi ben çekerim.
Ben en yetenekliyim,kimseye ihtiyaç duymam...vs
Meğersem.duyuyormuşum, ne zayıfmışım.meğer.
Yeni.anladım.
Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .

Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.

Yaa bana da çok pahalı geliyor aslında doğumdan önce kendime gideyim sutyen filan da aliyim diyordum kaldı.sutyenlerim sıkıyor atlet ihtiyacim da vardı aslında...

Off Nasil kasılma geliyor şunlar sık sık olsa ben dogururum bile :KK49:

Ya bnm okuduğum kitapta sütü o kdr uzun süreler saklamayın cunku bebek büyüdükçe onun gereksinimleri değişecek ve bikaç ay önceki sutunuz onun gereksinimlerini karsilamicak en fazla 3 günlük süt saklayın diyor

sağol canım,bilmiyorum işte ,öğrenicez :D

S Sond alıntılar karışmış ama ben anladım seni :KK53: ben onu dedim sen farklı Bisey yap meselaa şöyle giyinip süslenip makyajını yapıp esine zorla dışarı davet ettirebilirsin mesela

Ç
Ben oyle yaptım :KK48: yemekten sonra alisverİs+kahve+tatlı kaçamağı yapacagizz inş :D
Çalışmanın mükafatı desene.
Ya öyle kandırmama gerek yok.şimdi hadi adanaya kebap yemeye gidelim desem gider. Ben isteyipde yapmayacağı şey yoktur.
Ben öyle şeyler istemiyorum sadece biraz kendiliğinden beni düşünsün istiyorum.
İyi misin,bir yerin ağrıyormu diye kendi düşünsün sorsun o kadar.
Yoksa gece boyu yüz kez git bana şunu getir diyim getirir.ayağıma masaj yap,sırtımı kaşı şu bu hepsini yapar.:-)

Kizlar bnm bebis kuvezde kalmisti ya sutumu sahip buzluga atiyordum..fazla sutum oldugundada sahip sagip atyim buzluga.6 aya kadar saklanabiliyor ve ben kizima icirdim.hicte bisi olmadi.kuzenimde sutunu sagip saklardi bn gibi...isitirken de sut posetinin agzini acip sicak su dolu kapta ilimasini bekliyeceksiniz.. Bisi usulu diyolar cikartamadim tam adini :p bazen sutum cok geliyodu bosa niye aksin..depolamak en iyisi...

hahahh nereyi keserlerse kizzz :)))
berberlerin koukleyi tras ettigi gibi ediyoalrdir herhalde
valla bende kendime jilet uyguladigim için pek dusunmuyorum orasini, su yada nisan gelince musiat deilsen iki dk banyoya griebilirsin herhalde

he ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff

Ya öyle kandırmama gerek yok.şimdi hadi adanaya kebap yemeye gidelim desem gider. Ben isteyipde yapmayacağı şey yoktur.
Yoksa gece boyu yüz kez git bana şunu getir diyim getirir.ayağıma masaj yap,sırtımı kaşı şu bu hepsini yapar.:-)
Canım Benimkide Öle Kendiliğinden Gelipde Sormaz Bi Yerim Ağrıyo Dediğimde Yapabilceğim Bişey Varmı Der Yok Dersem Arada Gelir İyimisin Diye sorar Hepsi Aynı Yani:KK11:

Eeeen Büyük hata buymuş zaten anladım. Yapamıyorum demek lazım , ihtiyacım var .
Evet eskilerde öyle söyler. Yapabiliyorsan bile yapamıyorum diyeceksin derler.
Benim beraber çalıştığım.bir arkadaşım.var kız hayatında çöp kovasındaki poşeti değiştirmişliği bile yok evinde her şeyi eşi yapıyor. Kocam çok yetenekli ben beceremiyorum der işin içinden çıkar.
Geçen işyerinde bir takvim gelmiş kız takmaya çalışırken saat asılıydı saat düştü.
Koca geldi sen onu beceremezsin, bak düşürdün dedi.
Kızda evet haklısın ben beceremedim dedi.
Niye öyle diyorsun dedim. Egosunu şişirdin dedim.
Ben yaparım desem bir süre sonra işler hep bana kalır dedi.
İşyeri kıza ait,parayı kazanan o ama sanki adama muhtaçmış gibi davranıyor.
Yapıma ters mümkün değil davranamam

Azcik acik hava keyfi yapalim biraz yuruyus yapalim dedim iki adim attik geldik yatiuorum.Alt karin pelvis oralarda hangi kemik varsa kopuyo.yok anacim bizden gecmus:(

Allah seni :KK48: o da iyiymis kizzzz. Ağladığını yeni gördüm iyi mi. Bazen ağlamak iyi geliyor insana bugün ben de çok doldum ama Ya sabır diyorum başka Bisey demiyorum.off yine kasilmam geldi.sıkıntıdan da oluyor biraz..

Benim eşim de beni merak etmez.ben çok utu meraklisiydim ilk evlendigimizde havlulara atletlere kadar utulerdim temiz olsunlar diye.2 saat utu yapıyorum diye ortadan kaybolurdum da eşim benim yanıma bi gelmezdi nerdesin kiz ne yaptın gel yanımda otur Yoruldun demezdi.ben de hep ondan bu sözleri bekledim ne yalan söyleyim.gecen gün kurabiye yapıyordum kızdı bana.yaa dedi bırak artik su hamur işlerini yapmayı karnın burnunda zaten filan dedi.aman bende bi sevinç bi sevinç anlatamam.bi heves hızlıca isimi bitirip gittim yanina.aman bi de ne göreyim.megerse çocuklar durmuyormuş dağıtmışlar etrafı da ondan bana gel diyormuş o_O

Ben bebefox emzirme atleti aldim siyah ve ten rengi. E bebekte satiliyor. Baska markalar da vardi. Kampanya sitelerine de bakabilirsin unnado butikbebe vb.
Dokunmadan alamam boyle seyleri. Bakalim gezcez az daha. Ama biri yazmisti kalipli sutyenin emzirmesini aldm diye kimdi ciksin ortaya

Siz dediniz diye bir emzirme atleti alayım dedim 30 tl idi.
Nihayeti bir atlet yani. Hemen ordan uzaklaştım.
bence de fazla. Nornal atlet olsa yeter

he ya olaki o an geldi ama müsait değiliz iki dk banyo hakkımız oluyo mu acaba ? eşim kesin beni hemen götürür bebeğe bişey olur diye ? bi de bu mesele var düşünecek poff
kiz sen bu saatte ugramazdin buralara

9 aydır ağlıyorum gerçekten.
Ya zaten çok hassas,duygusal ve çabuk ağlayan biriydim hamilelikte on kat katlandı.
İlgisiz kaldım çok fazla
Eşimde hep geç geliyor işleri çok, işi olmadığı günde arkadaşları ile buluşuyor.
Sabahtan beri arıyor açmıyorum ama merak edip eve de gelmiyor. Cts bugün erken çıkıyor ve değerlendirmesi gerek.
Hiç düşünmüyor yalnızken doğarsa bebek ne olur diye.
O kadar rahatki nasılsa amcasını,ablasını çağırır diye düşünüyordur.
Şu hamilelikte resmen düşman olduk.

senin eşinde fazla rahat, arkadaşları da mı demiyor sen evine git diye acaba ? bence sen hep kendi işini kendin yapacağın imajı çizdiğin için ne de ola halleder mi diyor acaba ?? ki yanlış

Back
X