• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar
bende basladim temizlige dun halilari verdim yikamaya yatak odasi gardrobumu falan komple bisalttim sildim duzenledim bugun evi supurup sildim balkonnyikadim yarinada kucuk bi ardiyem var onu bosaltip temizlicem mutfak dolaplarini silicem hava bole gunesli giderse camlarida silmeyi dusunuyorum esimde koltuklari silip tulleri asicak hakilar 1 haftaya gelene kadr bole yavas yavas bitiricem insallah

Bu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir

Kışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sence
Canim bence bebekndogduktan sonra ihtiyac duyarsan alirsin bebek doktorunadandanisabikirsin ben kizimda almadim ihtiyacda olmadibama okursa aliriz

Bu arada burdan binarkadas prima bebek bezinin kipada 10ntlye dustugunu yazmisti esim gitti son 2 paket kalmisti onu aldi primanin turuncu paketi 36 li hic kullanmamistim turuncusunu umarim iyidir
Onların renkleri kiloya göre mi kaç yazıyor üstünde kilo? Bnm aldığım beyaz paket 2-5 kilo

Kızlar bişey sorucam da bebeğinizin hareketleri nasıl? Biz bugün hareketliyiz ama sakin sakin bi kolunu bi ayağını dayıyor benim ki bi ara hıçkırdı ama genelde sakindi. Normalde göbeğimi çalkaladığı zamanlar oluyordu.

Kızlar bişey sorucam da bebeğinizin hareketleri nasıl? Biz bugün hareketliyiz ama sakin sakin bi kolunu bi ayağını dayıyor benim ki bi ara hıçkırdı ama genelde sakindi. Normalde göbeğimi çalkaladığı zamanlar oluyordu.
Canim benimde dun mesela sagli sollu girusti sipa esim bile elini koydu sasirdi ayni anda nasil vuruyo bukadr diye ama bugun daha sakin daha kibar vuruyo arada nirmal yani

Evet genelde 6 aydan sonra giyilecekler geliyo Yeni dgoan getiren COK yok.

Bence de ilk basta en az 4-5 takım lazım. Çocuk kusarsa üstü kirlenirse. ...çok lazım oluyor. Hediyeler büyük geliyo genelde

Evet aynen, keske ilk dogdugunda gelen etekleri giydirebilsek mesela ama ilk zamanlar hep tulum hayat kurtariyormus :)

Bazen bnm de oluyor öyle.. gün içinde sakin gibi oluyor mesela sonra gece coşuyor

Litchi Litchi kız ne alemsin ya allah senin rahatlığından bize de versin :nazar::KK68:
bence biraz kıyafet al. tamam hızlı buyuyor ama bebek cabuk kırletır. sut akar yakası ıslanır altına yapar gecer yandan altını degıs. gun ıcınde bıle bıkac kere degıstırılebılır. e bı de kıs bebegı bunlar yıkayınca hemen kurumaz falan bıkac takımı olmalı yanı.
benım de kv saolsun geldı yıkadı utuledı hepsını. 3-5 makına actık valla. yok battanıyesı hırkaları vs derken. ben yapamazdım tek basıma saolsun.
dogum cantamı da hazırladım. bır ıkı eksık kaldı. terlık ıle hasta bezı alcam o kdr.
sımdı sıra ev temızlıgınde. aysonu gıbı de 2 kadın tutcam dıp kose heryerı yapsınlar. halıları da yıkamaya vercem. kurutma odası olanlara verırsek sıkıntı olmaz herhalde. subatta da sererız temız temız en son bı gunluk temızlık yapılır tamamdır. genel temızlık sonrası bebegımızın yatagını falan da hazırlayacagız.
ısler bıtmıyor yanı yaptıkca aa su da vardı oluyor.

Kışın iyi oluyor dediler kalorifer falan odayı kurutuyor ya..ya petegin ustune su koycam ya böyle bişi alcam..gereksiz mi sence
yanı bence gerek yok ..zaten bebekler doğunca kac ay kalorıfer yanacakkı..2 ablamdada var..çocuklar bronsıt olmuştu o zaman kullandılar..sureklı kullanamıyosun zaten.. ben hıc kullanmadım..bence evın rutın bır sekılde havalandırılması daha etkılı bır yöntem halıhazırda kırlı olan bır havayı temızleyecegnı ummaktansa..yada ne kadar temızler:KK64:

Ben de dusundum o makineyi. Sonra doktor bi akrabamiz dedi ki su koysan yeter bebegi o makinelere alistirdigin zaman kirli havaya hassas olur, kolay hasta olur bu tip seylere alistirmayin demisti vazgectim. Su kaplari var onlardan alip koyucam peteklere.

prımanın turuncu paketı en kotu envasat paketı kızlar..sakın almayın ucuzluğuna kanmayın..beyaz paketlıler en ıyısı dıyorlar bıde yesıller ..

turuncular hıc emmiyor,ve aşırı sızdırıyor

Ben de dusundum o makineyi. Sonra doktor bi akrabamiz dedi ki su koysan yeter bebegi o makinelere alistirdigin zaman kirli havaya hassas olur, kolay hasta olur bu tip seylere alistirmayin demisti vazgectim. Su kaplari var onlardan alip koyucam peteklere.
evet bende ıslak havlu koyardım peteklere hamdolsun sorun yasamadık..günde 1 saat bebegı odadan çıkarıp odayıda havalandırdınızmı yeterdeartar bıle..

prımanın turuncu paketı en kotu envasat paketı kızlar..sakın almayın ucuzluğuna kanmayın..beyaz paketlıler en ıyısı dıyorlar bıde yesıller ..

turuncular hıc emmiyor,ve aşırı sızdırıyor
Hadi ya 2 paket aldik kamoanyada diye neyse artik evde kulkanir sik sik degistirirm altibi bitincede almam bidaha bende hep yesilini kullanmistim ikk kizimda memnundum

Back
X