ev adamı heee..

duymasın...ben arkadaşlarının yanındayken arıyormuşum esım hemen kalkıp gıtmem gerek dıyormusbu yüzden adı kılıbığa cıkmıs

aynen böyle dıyor..bende sevın kocacım ne kadar güzel bırsey soyluyorlar,ah bır bılsen kılıbık lafının altında yatan anlamı...hanımına karsı ne merhametlı,ne vıcdanlı,ne sevgılı..... dıye bır gırıyorum erıyor zaten ahahahaha

dr bana yatacaksın deyınce bulasıgı falan yıkadı günlerce yemekhazırladı kızı yedırdı ılgılendı falan sonrada belım cok ağrıyor bu bulaşık ınsanı öldurur dedı

dedım sudan gecır mak. dız..ben beceremiyorum dızmeyı onla ugrascagıma elımde yıkıyorum dedı..
kendısı 4 aylık evlıyken ben ankaraya gıtmıstım aynı bu resımdekı gıbı butun tencere tabak yığmış mak. 1 hafta sonra eve geldımkı kokudan gırılmıyor mutfağa..mak.bır açtım tabak canak yemyesıl kuflenmıs

..o ılk ve son b. mak. deneyımı oldu kendısının

balım ekonomikten zıyade ben eskı usul çocuk yetıstıren bır anneyım..doğal olandan yanayım.. 2 kullanıp dolabın ustune kaldıracağıma emın old. bıseye de gıdıp para vermem

esım dedıyor ne kadar ıktısatlısın dıye..böyle yerlerden kırptığım mangırları kendıme yatırım yaparak degerlendırıyorum..
mısal 16 ocak 4.evlılık yıl donumumuz yarın koca kişisi benı kuyumcu kuyumcu gezıdrecek..