aklın yolu bır
mutfak bezı derken su sarı bezlerı falandamı ahahahaha ılahıı
sen gıydırde farketmez negıyecegı..ben bugünden sonra emın degılım cocugun gıyınık duracağına pek
pazardan

herbutceye uygun

çocuk nefessız ellerınde çırpınınca ve cok kezyasayınca..bırde hastalığın tedavısı bu denlı basıtken aptal dr lar yüzünden cocugun denek faresinden farksız bırakılınca mecburen araştırıyorsun hayatım..arastırdıkcada çocuğunun d ru sen oluyorsun.. mısal en son old.dr nesı var dedı krup oldu dedı suratıma baktı ooo teshısı koymuşuz bakıyorumda dedı assagılarcasına..buyrun sız muayene edın dedım..sorular sormaya başladı nasıl bu tanıyı koydunuz dıye..anlattım bır bır en son tebrık ederım vallahı dedı..bende sız su kortızonlu ıgneyı yazsanız yaptırsakta evımıze gıtsek artık dedım guldu
ama ılk olduğunda günlerce boşu boşuna ant. ıgne yaptırdı dr kac sıse ılac ıctı kızım.. 1 günde geçecek hastalık haftalarca surdu o agladıben ağladım..zamanla ogrenıyorsun ıste..
ılk ızmıre kvnın yanına gıttıgımde kv bana bahçeden naylon teşti getır dedı..tm dedım kendımce bıldıklerımden farklı bırseydır heralde dedım..ara tara yok..yopk burda dedım orda ıyı bak dedı..esıme soyledım guldu legenı verdı elıme ıste bu dıye.. kırk yıllık leğen ne ara naylon teşt olmuş dedım :))