- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
erzurumlumusun canım sen pekiesoba gümüşhaneli ben artvinliyim.
Malatyalıyım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erzurumlumusun canım sen pekiesoba gümüşhaneli ben artvinliyim.
Saol canım bana da sanki egilmeden yıkamak daha rahat gibi gelmisti de yine de fikir alayım dedim :) Güle güle kullan sen de :)krizantemcik canim kuvet altligini sormustun benim acilir kapanir masam var kucuk oldugundan kuveti ona koyucaktim egilmiyim diye. ablamda varmis kuvet ayagi onu alicam. Ablam cok kullanisli oldugunu soyledi egilmeden yikamak rahat olur....
aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)Kıyafet bir hastane çıkışı aldım zaten. Onu yıkayıp ütülemek bir gün Sürer. Başka almadım. Hediye gelir deniyor ama daha kimse bişey getirmedi. Ben bari bir iki tulum alayım diyorum ama burası buz. Dışarı çıkılmıyor.
Hiç.duymadım. Bizim şehrin üst kısmında resmen karadeniz kültürü mevcut, insanlar bile sarışın mavi gözlü.Ay kız okadrcık fark olsun siz biraz içlerdesiniz ya erzurumdan da etkilenmiştir yöre ağzınız
hasutayı biliyormusun peki pekmez un ve tereyağından yapılan bir yiyecek sabah kahvaltıda yapılır bizde ama köylerde her öğünde yiyenler oluyor.
DİLEK KAYA GÜNEY canım bnm dr.um başka dilek isimli dr. var mı bilmiyorum hastanede,
ayy keşke sen pzrtesi alsan yada ben salı görüşürdükte göbüşleri tokuştura tokuştura
Ben eşimle geldiğim için pzrtesi yada cuma günü gelebiliyorum eşimin ders prog ancak müsait oluyor eşim öğretmen olduğundan biz ona uyuyoruz
saat kaça aldın randevuyu peki ?
aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)
Seninki uyku Seti olmasın. Nevresim için çok pahalı sanki.Bende 300 e aldım çilekten biraz kazıklanmışım farkettim ama girip hepsini alıp çıkalım diye oldu ne yapalıö boşver kuzucuklarımız sağolsun yeter :)
Litchi canim senin icin reaim cektim ilk resimdekiler icine giydirmekicin 4 tane alt aldim, 5 tane ust ustlerden kolsuz da var uzun kolluda ben alttan citcitli aldim.
ikinci resimde basit alt ust takim bunlarin da eldiven ve sapkalari var bunlardanda 5 takim var bir de 3 tane tulum aldim 2 de hast cikisi benimkiler 5 li hastane cikisi seninkini hatirliyorum baya parcasi vardi ben senin hc 2 takim gibi dusunurum.
Ben pamidor ve civilden aldim gayet ucuz takimlar senin hastane cikisin cok guzeldi tercih edermisin bilmem ama ben takimlari 20-30 tl falan aldim mothercare de tek badi fiyati bu...
Bez olarakta 2 numara pitima 2 paket 1 pakette belbantli yenidogan aldim simdilik dogunca 1-2 haftada bitecek artik esim gidip alacak.....
insallah yardimci olmusumdur cok yazip sıktıysam kusurabakma artik![]()
Mothercare den 3lu 5li tulum paketleri oluyor onlardan alabilirsin guzel oluyor bu ara indirimler de basladiNeleri Kaçar tane almam gerekiyor?
Öncesinde anca ananeyle babanneden gelir.gerisi bebek görmeye gelince ya da mevlitte gelir yaparsan.aynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)
kızlar ben bu akşam çeyrek kokoreç yedim yedikten sonra sakatat yemenin yasak olduğunu hatırladım
bişey olurmu acaba yaa
zaten pişman oldum midem bulanıyor şimdi
Ahh canimm kokorecte bisi mi.bnm bi tanidigim var hamilelihi boyunca sigara icti hic birakmadi.fosur fosur tutturdu..tabii vicdaniyla basbasa birakiyorum bn oyle anneleri..ben ilk kizimda yemistim bi kere.bisi olmaz bnce canim.ama bidahada yeme kuzum..kızlar ben bu akşam çeyrek kokoreç yedim yedikten sonra sakatat yemenin yasak olduğunu hatırladım
bişey olurmu acaba yaa
zaten pişman oldum midem bulanıyor şimdi
Saol canım bana da sanki egilmeden yıkamak daha rahat gibi gelmisti de yine de fikir alayım dedim :) Güle güle kullan sen de :)
Banada çok alma diyenler oldu ama doğum yapan bir arkadaşım gelene fazla güvenme ya büyük getirirler yada senin giydirmeyeceğin şeyler getirirler dedi bende başta abarttım biraz ama aldım yani gelene getirilene fazla güvenmemek lazım benceaynen magazalarda da bana cok alma, cok hediye gelir diyorlar. Daha tek bir hediye gelmedi :)
hımm malatya memleketin her yeri güzel orada da güzel yimekler var yöreselMalatyalıyım canım![]()
Hiç.duymadım. Bizim şehrin üst kısmında resmen karadeniz kültürü mevcut, insanlar bile sarışın mavi gözlü.
Alt kısmıda erzincan gibi doğuanadolu kültürü var.
Biz alt kısımdayız.
4-5 yaşına kadar sarışın sonrasına kara kaş göz.ve Beyaz tenli oluyoruz.
Mothercare den 3lu 5li tulum paketleri oluyor onlardan alabilirsin guzel oluyor bu ara indirimler de basladi
Canim bn paylasmistim o videoyu. Telefondan girdigim icin bulamadim mesaji..bnm mesajlar arasindan bulabilirsin sen.Ya kizlar arkadasimin bebisi ters. Ters bebegi ceviren bir dr videosu vardi ya, kacinci sayfadaydi hatirlayan var mi
mi, ona yolluycam bulamiyorum
Afiyet olsun Can'ın istemiş yemişsin işte.
Ahh canimm kokorecte bisi mi.bnm bi tanidigim var hamilelihi boyunca sigara icti hic birakmadi.fosur fosur tutturdu..tabii vicdaniyla basbasa birakiyorum bn oyle anneleri..ben ilk kizimda yemistim bi kere.bisi olmaz bnce canim.ama bidahada yeme kuzum..
cimcimesultan ben de bulasık makınamdan memnun değildim. bardaklarda nokta nokta seyler kalıyordu. sonra sunu farkettım. ben tablet deterjan kullanıyordum hatta bu kapsul mu denıyor onlardan. onların ıcınde hepsi oldugundan extra parlatıcı koymuyordum. sonra esım parlatıcı koyalım dedı. parlatıcı kısmını doldurup yıne kapsul kullanıyorum suan bu sekılde sorun yasamıyorum. siz de bıraz farklı yontemler deneyebılırsınız. arada da bos olarak yıkıyorum bi de fıltresını mutlaka 15 gunde bır cıkarıp yıkıyorum. bu da cok etkılıyor.
kokorecten nolcak kız. :) benım canım da salam cekmıstı çiğ et olmasına rağmen yedim valla napim :)