• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bende vermek istemiyorum hiç
inşallah annesini emerde biberon emzik almaz :KK43:
biberon verme istemiyorsan ama emzik le emzirme nin bi ilgisi yok
emzik emdi diye senin memeni almamazlik yapmaz yani, arada fark var birinde zevkini aliyor birinde karni doyyor, aç olunca emzikle falan susturamazsin o saniye memeyi agzina sokman lazim kiyameti koparir :))))))))

yeb4 yeb4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis

Ben de esim de ogretmeniz bos gunum sali ve carsamba oldugu icin o gun aldim esime de uysun diye 17.30 a aldim.dilek kaya guney ilk gidicem senin tavsiyenle canim.

hım anladım canım benim kocişte salı günü nöbetçi çarşmbada zaten akşama kadr okuldalar ders bitiminde her hafta toplantıları oluyor özel okulda bnm eşim.

Şimdi hamişlik takvimine baktım da 24 şubat seninki doğururkende denk gelemeyiz anam hastanede :anneadayı::KK48:

Karnım acayıp kaşınıyor yine kaşıntılar geliyor bana karnımı kaşıdığım yere ittiriyor oğlum resmen sıpa rahtsz edilmekte istemiyor yaa daha şimdiden keyfine düşkün bu oğlan gece de eşim elini göbeğime koyunca onun elini ittiriyor elini çekince eşim ittirmeyi bırakıyor :KK48::KK46:

Selam sabah etmeden daldım direk konuya :)
Giremedim bugun cok yogundum eğitim vardi dogum icin cok guzel cok verimli gecti bir o kadar da keyifliydi esimle birlikte katilmanin motivasyonuma katkısı da cok buyuk oldu. Aksam cik köprü trafiği falan derken anca ye ic sohbet et okuyamadım forumu umarm herkes iyidir. Doğuran oldu mu acep ;)

Selam sabah etmeden daldım direk konuya :)
Giremedim bugun cok yogundum eğitim vardi dogum icin cok guzel cok verimli gecti bir o kadar da keyifliydi esimle birlikte katilmanin motivasyonuma katkısı da cok buyuk oldu. Aksam cik köprü trafiği falan derken anca ye ic sohbet et okuyamadım forumu umarm herkes iyidir. Doğuran oldu mu acep :KK66:

şuana kadar hala 7. anne çıkmadı canım sayımız 6da kaldı.
iyi yapmışsınız, istnbul siz gelince bak dediğim gibi size gülümsedi güneşliydi gördün mü :KK66::KK19:
korktuğun gibi olmadı boşa stres yaptın sağsalim vardın eğitime bile gittin sıra şimdi vakti gelince sağlıkla doğurmaya geldi :anneadayı::KK46::nazar:

yeb4 yeb4 bugün dogum egitimine katildim ve bu konu da içerikte vardi. Cati muayenesi denen sey tamamen gereksiz bir sey cunki dogum sureci tam anlamıyla basladiginda salgılanan hormonlar ile cati da acilmaya dogum icin gerçek potansiyelini gostermeye basliyormus. Dogumdan önce hele de boyle 37 38 hftalarda zaten kapali olan cati kemiklerine bakip catin uygun değil veya uygun demek tamamen boşa pskolji yormaya yönelik anlamsiz bi eylemmis. Cok buyuk bir yuzdelikteki kadınlarin catisi salgılanan hormonlar ile açılmaya zaten musaitmis bu da sadece dogum gerçekten başladgi zaman gozlmlenebliecek bir Mucizesi bedenin. Nadir gruptaki kadinin catısı normal doğum icin elverişli olmayablirmis ki bu da yine yalnizca dogum seyrinde karar verilecek biseymis

Dr lar boşu boşuna parmak atıyorlarmış desene :)

şuana kadar hala 7. anne çıkmadı canım sayımız 6da kaldı.
iyi yapmışsınız, istnbul siz gelince bak dediğim gibi size gülümsedi güneşliydi gördün mü :KK66::KK19:
korktuğun gibi olmadı boşa stres yaptın sağsalim vardın eğitime bile gittin sıra şimdi vakti gelince sağlıkla doğurmaya geldi :anneadayı::KK46::nazar:

7 oldu canım istanbl ikizlerini doğurdu.

bana doktor sezeryan derse başka bir doktora daha gitmeyi düşünüyordum ama şuan doktorumu değiştirebilirmiyim bilmiyorum sanki ondan başkasında doğuramam gibi geliyor

Ya doktora guvenmek gercekten cok onemli. Bazi doktorlar cidden tecrubesiz. Ilk gittigim doktor alti haftalikken kalp atisi yok tehlikeli durum dedi ama oyle bi tavri vardi ki korkudan dusurecektim cocugumu. Sonra simdiki doktoruma gittim hic de bisey yokmus kalp atisini da dinledim. O gunden beri diyorum ne derse guvenicem yeter ki tecrubesine inanayim ki inandim. Bu saatten sonra senin de zor olur sanirim guvenecegin doktor bulmak :(

çati muayenesi nde kendini SIKARSAN canin yanar sadece, o zaman SIKMAMSIN yine ayni yaparsan ayni sonucu alirsin canim

valla ben o kaadr çok altdan muayenee oldumki hangisi açilmaya abkma hangisi çati muyanesi bilmiyorum , ama ikisi içinde ayni yer parmaklaniyor o kesin , belki çati muayensi bi kaç sn daha fazla suruyodur
ben amtdan muayende aci hiseetmiyorum, her ay bakiyor dr açilma varmi diye ..

Bende iki kez yattim o catala allaha sukur kasmadim kendimi. Dedigin gibi onemli olan bu sanirim. Aman ya o an zaten cekecegimiz sancidan digerlerini dusunmeye hal de kalmaz napalim. Sen de ne guzel alismissin canim o stresi atmissindir.

Bnm kizim ne emzik nede biberon aldi...cesit cesit biberonlar emzikler aldik.paketleri acilmamis cok emzikler var.emzige ve biberona alistiracagim kesinlikle..emzikle susturabilirsin.biberonlada likir likir herseyi icebilir..kasikla ugrasmaktan giina geldi...kafaya koydum.emzik hmde damaklarini guclendirir..

Valla inan neye inanacagimi sasirdim :( okuyorum surekli video izliyorum doktorlarin egitim videolarini. Yapilmasi gerekir diyo. Simdi senin dedigin gibi diyeni de var. Sonra diyorum eskiden evde dogum yaparlarken cati mati mi varmis. Ama o zaman da anne bebek olumleri fazlaymis iste oyle dusunmek de sacma.

Ne diyeyim allah yardimcimiz olsu insallah bu egitimlerin sana cok yarari olur.

Bende iki kez yattim o catala allaha sukur kasmadim kendimi. Dedigin gibi onemli olan bu sanirim. Aman ya o an zaten cekecegimiz sancidan digerlerini dusunmeye hal de kalmaz napalim. Sen de ne guzel alismissin canim o stresi atmissindir.
yok canim ne stresi gunluk hayatin bi parçasi benim için altdan muayane : ))))))))))
saka bi yana dogumlarla o kadr çok muayene edildimki , benim için çok basit bisey, bi arkadasim alistik artik dr un odasina girince direk soyunuyoruz diyordu , alt kismi yani:KK45::KK45:

Valla inan neye inanacagimi sasirdim :KK43: okuyorum surekli video izliyorum doktorlarin egitim videolarini. Yapilmasi gerekir diyo. Simdi senin dedigin gibi diyeni de var. Sonra diyorum eskiden evde dogum yaparlarken cati mati mi varmis. Ama o zaman da anne bebek olumleri fazlaymis iste oyle dusunmek de sacma.

Ne diyeyim allah yardimcimiz olsu insallah bu egitimlerin sana cok yarari olur.

aslında saçma değil doğum başlayınca çatı kontrolu olması, çünkü ben sezeryan bile olsa bebeğin doğumu kndi başlatması gerektiğine inanıyorum sancılar gelsin bakılsın son anda çatıya bebeğe durum cidden eğer sağlık açısından sezeryn gerektiriyorsa ozmn yapsınlar. Öyle ameliyat gibi gün verip gel 5 inde gel 10 unda alalım helede sıkıntısı yokken 38. haftada fln almaları bana sinir bozucu ve yanlış geliyor. 40 .hafta olur beklerde hiç bir doğurma belirtisi olmaz ozmn alır bebeği sezerynla ki onda bile 42. haftaya kadr beklenebiliyor bebek sıkıntıda değilse tabi. O yüzden çatıya da doğum başlayınca bakması gayet doğru normal ve olması gerekn bişi bnce :)

Hemen bi suru gecmis birikmis. Sol yan kaburgam aciyor. Hareket edemiyorum acisindan. Kim yazmisti bir hamilenin kaburgasi kirilmis diye. Bnimki kirilmadiysa da okadar zorladi ki dunden beri fena aciyor

Ya kızlar çok pis boğazım ya:( canım bu satte bişey istedi, malzemeri çıkarttım sabah yapcam. Bu kadar yemeye Allahtan kilo almadım. Alsaydım şimdi yürüyemez halde olurdum:)

Ya kızlar çok pis boğazım ya:KK43: canım bu satte bişey istedi, malzemeri çıkarttım sabah yapcam. Bu kadar yemeye Allahtan kilo almadım. Alsaydım şimdi yürüyemez halde olurdum:)

tatlı mı tuzlu mu hmur işimi acaba ysmfth canı ne ister :kk77::KK48:
bnmde tatlı bişi istiyor yarın gidip yesem mi acaba die düşünüyorum daha geceden :kk77:
son 1 ayda iştahım yüzde yüz açıldı iyiki ilk zmnlarda böyle değildim yoksa 8 ayda 8 kilo almayı geç 8 ayda 28 kilo almış olurdum:KK48:

Hayırlı sohbetler arkadaslar.bazen yatıorum ya sagıma yada soluma bebegım hareket ederken bazen vajınamda da bısı hıssedıorum hafif bi iğne batması gıbı ara ara ve kısa sureli batmalar dıyebılırım bunun adı ne oluo acaba sancı mı yoksa kasılma mı

Back
X