• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Evet ben de sudokrem kullanıyorum kızımda biraz pahalıdır ama güzel bi krem yikasan dahi çıkmıyor o yüzden bebis CIS kaka yapsa bile poposunda o surdugin tabaka kalıyor ve kolay kolay tahriş olmuyor.

Pişik olmadan mı sürüyoruz peki canım?

Bilmiyorum burda herkes annesiyle kv siyle alışveriş yaptı. Ben yalnızım. Annem de aldım dedi bakalım nasıl şeyler almış. Kv ihtiyacın olursa söyle dedi. Hastanede giydireceğim şeyler var çok şükür. Evde de var. Bir iki gün içinde hepsini kirletecek olursak kv ye söylerim gider alır.

Ne sabırlı bi kizsin litchi. Valla bebislerin isi belli olmuyor bazen bakiyorsun bi kaka yapmış taaa sırtından çıkmış filan gün içinde çok kıyafet değiştirdiği olabiliyor insanin.hadi benim fazla kıyafet almadim vardı diye ama ben ilkinde de öyle ne annemle ne de kayinvalidemle alışverişe gittim.gel bakalım birşeyler alicam diyen de olmadı zaten.oğlumda da öyle 6-7 aylık hamileyken sen itibaren azar azar aldım koydum kenara.Kızımda biraz geç de olsa başladık kıyafet almaya.bunu da eşime sorsan bilmez bile nesi eksik nesi fazla vs.. Bayagi bi salladik gibi oldu ama eskilerden var birkaç da yeni almiştim hepsini yikadim güzelce utulerdim çantamız da hazır bekliyoruz :D

Ben ağız mendili almadım mesela daha.oglumda ilk basta hazır ettim hic ihtiyacım olmadı hic kullanmadim.kızımda da dedim gerek olmuyor almayim dedim kizim bi doğdu ilk gün daha kusmaya başladı..hem de o ilk salgilanan sari sütleri bile :KK43: 9 ay kusmasi devam etti ama kesildi çok şükür.yani ihtiyaçlar biraz da bebekle alakalı eşime ağız mendili almasını söyledim hemen gidip almıştı hem de benim alacagimdan güzel Bisey almış nerden bulmuşsa.ihtiyacım olursa diyorum eşime soylicem alsın.. Bana düşmez ama sen de alistirma bence eşini rahatlığa nr istiyorsan eşine şöyle gitsin alsın.

gunaydin hanimlar bu sabah soyundum dokuldum wc ye gittim derekn 70.9 geldim
guyinikken karnim tokken 72 geliyorum o sayilmaz demi bu sabahki sayilir :)))))))))

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) yahu hiç uyumadınız mı sabaha kadar yazmışınız. Bende uyumuyorum ama kociş kızoyor elimde sürekli telefon olmasına

Seninki uyku Seti olmasın. Nevresim için çok pahalı sanki.
Evet evet benimki uyku setiydi :) beşiğin etrafına falanda takılan bişiler var ya onlarda vardı. Benim kafa gitti nevresimle uyku setini ayıramıyorum daha ya.

Günaydın hanımlar:KK54:bebeği pozisyon değiştirip duran varmi.benimki 2 gündür garip:KK53:

Ne sabırlı bi kizsin litchi. Valla bebislerin isi belli olmuyor bazen bakiyorsun bi kaka yapmış taaa sırtından çıkmış filan gün içinde çok kıyafet değiştirdiği olabiliyor insanin.hadi benim fazla kıyafet almadim vardı diye ama ben ilkinde de öyle ne annemle ne de kayinvalidemle alışverişe gittim.gel bakalım birşeyler alicam diyen de olmadı zaten.oğlumda da öyle 6-7 aylık hamileyken sen itibaren azar azar aldım koydum kenara.Kızımda biraz geç de olsa başladık kıyafet almaya.bunu da eşime sorsan bilmez bile nesi eksik nesi fazla vs.. Bayagi bi salladik gibi oldu ama eskilerden var birkaç da yeni almiştim hepsini yikadim güzelce utulerdim çantamız da hazır bekliyoruz :D

Ben ağız mendili almadım mesela daha.oglumda ilk basta hazır ettim hic ihtiyacım olmadı hic kullanmadim.kızımda da dedim gerek olmuyor almayim dedim kizim bi doğdu ilk gün daha kusmaya başladı..hem de o ilk salgilanan sari sütleri bile :KK43: 9 ay kusmasi devam etti ama kesildi çok şükür.yani ihtiyaçlar biraz da bebekle alakalı eşime ağız mendili almasını söyledim hemen gidip almıştı hem de benim alacagimdan güzel Bisey almış nerden bulmuşsa.ihtiyacım olursa diyorum eşime soylicem alsın.. Bana düşmez ama sen de alistirma bence eşini rahatlığa nr istiyorsan eşine şöyle gitsin alsın.

Bunun Sabırla alakası yok. Insan bebişini kaybedince ister istemez bazı şeylerde acele edemiyor. Alınacaklara gelince. Zaten hepsini ben seçicem ve parasını ben vericem. Sadece gidip alıcaklar. Bu davranışım size farklı gelebilir ama şu aralar koştur koştur bişeyler alabilecek şekilde hissetmiyorum kendimi. Dışarda bir karış buz var eşim iş seyahatinde. Aldığım hastane çıkışı hastaneye yeter. Diğer kıyafetleri zaten seçtiğim bazı Mağazalar var onları yazıcam vericem Kartımı da kv görümce ve ablama gidip alsınlar.

Benim anneciğim ne zaman gelicek acaba. Aldıklarını getirmek için bir ara gelicekmiş bekliyorum bakalım.

Gelir gelir inşallah tez zamanda. Annen ne aldığını sölemedi mi sana? Annem ne alsa hemen actı söledi hatta whatsappdan fotolarımı bile gönderdi :) sen sor blbe aldin diye?

gunaydin hanimlar bu sabah soyundum dokuldum wc ye gittim derekn 70.9 geldim
guyinikken karnim tokken 72 geliyorum o sayilmaz demi bu sabahki sayilir :)))))))))

Tabiiii canimm sabah soyunukkene ac karnina en dogru sonuc :D

Evet evet benimki uyku setiydi :) beşiğin etrafına falanda takılan bişiler var ya onlarda vardı. Benim kafa gitti nevresimle uyku setini ayıramıyorum daha ya.

Benim nevresim sadece Çarşaf yorgan kılıfı ve yastık kılıfından oluşuyor canım. Yalnız yorgan örtülmüyor diye ben yorgan almadım sen aldın mı? Bir de yastık da süs içinmiş zaten yastıkta da yatırılmıyormuş.

Benim nevresim sadece Çarşaf yorgan kılıfı ve yastık kılıfından oluşuyor canım. Yalnız yorgan örtülmüyor diye ben yorgan almadım sen aldın mı? Bir de yastık da süs içinmiş zaten yastıkta da yatırılmıyormuş.

Ben de ne yastik ne yorgan aldim. Nevresim tk alinca acaba sadece carsaf mi alsaydim diye dusundum. Kim bilir yastik yorgan ne zaman kullanicam. Carsaflarin rengi solar o zamana kadar :/

Gelir gelir inşallah tez zamanda. Annen ne aldığını sölemedi mi sana? Annem ne alsa hemen actı söledi hatta whatsappdan fotolarımı bile gönderdi :) sen sor blbe aldin diye?

Tabiiii canimm sabah soyunukkene ac karnina en dogru sonuc :D

Yok söylemedi ben burda herkes Üstüme gelince anneme patladım bişey de almadık diye de o zaman dedi ben aldım diye ;) yaw biz bebişi sağlıkla kucağımıza alalım öbür şeyler çabucak olur görüşündeyiz. Önemli olan yavrumuza kavuşmak.

Benim cevremde cnm arkadas tanidik vs bir haftasa olsa he0 erken geldi bebisler ama sanirim bebekle alakali olabikir
kendim kuzenlerim vs hep 40 i doldurup dogurduk. Son 10 gun cok stresli geciyor burda topikte bile herkes dogurmus oluyor. Rahim ypisi ve bebekle ilgili sanirim. Hani diyorum nornal dusunuyorsaniz 38 e odaklanmayin beklentiye girince zor geciyor. Ama bir hafta erken gelirse zaten hazir bekliyor oluruz. Bu defa 39 bitsin dogurayim istiyorun hayirlisiyla.

Günaydın canım okula yürümek zorunda mısın ya da sağlık o ocağına? Bir taksiyle gidip gelsen daha iyi olur. Yürümek zorundaysan da çok küçük adımlar at olur mu burası da buz hiç yürünmüyor ki. Allah yardımcın olsun. Araba yollarını açmışlar yayaya SAYGI yok kaldırımlar bir karış buz.
okula yolum az 15 dk ama buz her yer. Esim goturcek. Saglik ocagi evin hmen yaninda gidicez simdi oglumla. Onun da kontrolu varmis

Ben de ne yastik ne yorgan aldim. Nevresim tk alinca acaba sadece carsaf mi alsaydim diye dusundum. Kim bilir yastik yorgan ne zaman kullanicam. Carsaflarin rengi solar o zamana kadar :/

Yorgan kılıfına battaniye koyarım diye düşündüm ben de. Soğuk olursa onun üzerinde yatırırım diye düşündüm. Bir de kundak battaniye alayım diyorum uyurken sarıyormuş.

Kızlar ben lansinoh göğüs kremini kullanmaya başladım. Etrafımdaki herkes 1 ay önceden başla çatlak yara olmasın dedi bende başladım

bana doktor garmastan diye bi krem yazdı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum,bişey olmaz artık inşallah(erken doğum riski falan) :)

kendim kuzenlerim vs hep 40 i doldurup dogurduk. Son 10 gun cok stresli geciyor burda topikte bile herkes dogurmus oluyor. Rahim ypisi ve bebekle ilgili sanirim. Hani diyorum nornal dusunuyorsaniz 38 e odaklanmayin beklentiye girince zor geciyor. Ama bir hafta erken gelirse zaten hazir bekliyor oluruz. Bu defa 39 bitsin dogurayim istiyorun hayirlisiyla.

okula yolum az 15 dk ama buz her yer. Esim goturcek. Saglik ocagi evin hmen yaninda gidicez simdi oglumla. Onun da kontrolu varmis
Yok be canim ben odaklanmam ilk kizimda sezeryandi ama doktor ultrason tarihini beklemek istedi bundada ayni erken almiyo sezo da olsa dogumu bebek baslaticakmis kiz bebekler erken gekiyo ama nedense hep ole denk gekdi

Back
X