Hımm maaşallah bebişler de o zaman 4 kga yakın doğuyordur değil mi

Valla şimdi bile zor geliyor.4 hafta daha dursa nasıl olur bilemiyorum.Zaten son günlerde anne de bebek de çok kilo alıyor.Nefes alamıyorum sanki mattika.Karnımdan oturamıyorum yatamıyorum ne bileyim.Bugünlerimize de çok şükür ama bu hamileliğim de ayrı bir zor geçti.Belki kızım ters duruyor diyedir bilmiyorum.
Geç doğurma işinden ben korkuyorum hep çevremde duyduğum bebek kaka yapmıs kakasını yemiş filan oluyor o yüzden nerde 40. haftasına yaklaşan bebek olsa aklıma hemen kaka yeme olayları geliyor.Allahım yardım etsin..
Ben bebeğini kaybettiğini bilmiyordum canım kaç aylıktı peki?
Çoğu kişi o görüşte ama adı üstünde pişik kremi yani içinde cildin tahriş anında düzeltecek şeyler var,e benim bebeğimin poposunun buna ihtiyacı yoksa neden ben o maddeleri bebeğime vereyim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum,belki aynı hesap değil ama nasıl güneş yokken kullanmıyoruz güneş kremimizi , ben de bebeğin poposuna bakıyorum eğer hafif kızarıklık varsa çok da pişiğe dönüştürmeden sürüyorum.Ama eğer zeytinyağı filan süreceksen her zaman sürülebilir ama bu fabrikasyon şeyleri sürmek bana göre yanlış.Tabii her annenin kendi tercihi