• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Senin birkaç dediğin kadar bende var işte. Sayıları da aynı. Bunlara ek bişiler alınır o zaman.

yanı ben ornek koydum sayılarını 2ser 3er aldım. bu kdr varsa zaten baslar ıcın ıdare ettırır senı. netten alabılırsın ben hepsını netten aldım. 03 ay ve 3-6 ay aldım. zaten bahara yaza gırcez o zaman kılosuna vs gore yavas yavas alırız. yıkadım da bı sıkıntı olmadı memnun kaldım. dısarı cıkıp alamıyorum. hem bulundugum ılı tanımıyorum hem de kıs gunu usenıyorum zaten cabuk yoruluyorum. gıdene kdr yorulmus oluyorum. :KK53: o yuzden ınternet ıyı bırsey bence.

Kızlar doktorunuz doğum hakkında kaçıncı hafta konuşmaya başladı benimki henüz hiçbir şey demedi yrn randevum var sorsam mı acaba? Bi de vajinal muayene ne zaman oluyo nette 37. hafta diyo ama sizlerde olan var mı?

benım 1-2 ay olmustur ne dusundugumu sormustu. ben de nasıpse normal dedim. bu kadar konustuk. gerisine artık dogum zamanı bakcaz.

benım 1-2 ay olmustur ne dusundugumu sormustu. ben de nasıpse normal dedim. bu kadar konustuk. gerisine artık dogum zamanı bakcaz.
ya ne güzel bak sormuş benimkinde hiç valla .Muayeneden sonra sorun var mı diye soruyo yarın sorduğunda ben söyleyeyim bari böyle düşünüyorum sizce diye sorayım napayım:KK49:

Günaydın kızlar. Bugün dr kontrolüm var. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Dün gece benimki çoştu resmen uyutmadı esneme hareketi yapıyo sanırım karnımın şekli geoide dönüştü esnerken :KK48:
Günü gününe tutmuyo bu bebişlerin hareketleri. Bir gün çok sakin bir gün çok hareketli.
Bir biberon , göğüs pompası ve emzik ile emzik kutusunu kaynattım koydum çantasına. Lohuşa şerbeti bardaklarını yıkadım koydum çantaya.
Düşündükçe insanın aklına bişeyler geliyo.
Lohusa şerbeti dağıtmak için hastaneye sürahi götürmek lazımmı acaba? yoksa verirlermi hastaneden? Çantaya sürahi de koysam ev taşıyo izlenimi oluşturabilirim :KK53:

ya ne güzel bak sormuş benimkinde hiç valla .Muayeneden sonra sorun var mı diye soruyo yarın sorduğunda ben söyleyeyim bari böyle düşünüyorum sizce diye sorayım napayım:KK49:

benım drum cok youn ondan sormustur kesın normal ve sezeryan dıe lıstesı var :KK57: normal listesine ekleyelim dedi asistanına. her muayenede 2 saat rutın beklıorum. alıstım artık. senınkı solemıosa sen sor bakalım

Pişik kremi için Önerilen o muydu? Yazmamışım da arayıp duruyordum. Deneyimli anneler mi önermişti tekrar söyleseler.
Ben sağlık ocağındaki ebeye sordum o güzel dedi görümcem de kullandı hiç bişey olmadı hatta o Aldı bi tane bana yani iyi değilse başka alayım diye sordum

Bunun Sabırla alakası yok. Insan bebişini kaybedince ister istemez bazı şeylerde acele edemiyor. Alınacaklara gelince. Zaten hepsini ben seçicem ve parasını ben vericem. Sadece gidip alıcaklar. Bu davranışım size farklı gelebilir ama şu aralar koştur koştur bişeyler alabilecek şekilde hissetmiyorum kendimi. Dışarda bir karış buz var eşim iş seyahatinde. Aldığım hastane çıkışı hastaneye yeter. Diğer kıyafetleri zaten seçtiğim bazı Mağazalar var onları yazıcam vericem Kartımı da kv görümce ve ablama gidip alsınlar.
çoğu kişiden bebeğin 1 yaşına kadar olan ki kıyafetlerini hazırladıklarını duyuyorum (ilk bebekten kalanları saymıyorum) zaten 3 aydan sonrası yaz mağazalarda yazlık kıyafette pek görmedim kış ayında yazlık ve sonbaharlık kıyafet nasıl buldular, sonra kilo alımına göre, beğendikleri başka kıyafetlere göre o eşyaları ne yapacaklar çok merak ediyorum az olsun öz olsun yeter :KK60:

Günaydın kızlar. Bugün dr kontrolüm var. İnşallah güzel haberlerle dönerim.
Dün gece benimki çoştu resmen uyutmadı esneme hareketi yapıyo sanırım karnımın şekli geoide dönüştü esnerken :KK48:
Günü gününe tutmuyo bu bebişlerin hareketleri. Bir gün çok sakin bir gün çok hareketli.
Bir biberon , göğüs pompası ve emzik ile emzik kutusunu kaynattım koydum çantasına. Lohuşa şerbeti bardaklarını yıkadım koydum çantaya.
Düşündükçe insanın aklına bişeyler geliyo.
Lohusa şerbeti dağıtmak için hastaneye sürahi götürmek lazımmı acaba? yoksa verirlermi hastaneden? Çantaya sürahi de koysam ev taşıyo izlenimi oluşturabilirim :KK53:
Hastane mi veriyor lohusa şerbetini yoksa sen mi hazırlıcaksin cnm ? Ben hastane veriyor diye bardak falan koymadim çantama

Mevsim değiştiği için bebek mağazaları kıyafetlerde değişiklik yapmış hiç tulum alamamıştım ben hep kadifemsi bişeyler istedim dün Tesadüfen akşam yürüyüş yaparken eşimle mağazaya girdik bi baktım ki istediğim tulumlardan gelmiş hemde 10 tl fiyatı şok olduk 2 hafta önce 25 30 du aldık hemen çok şekerler 3 tane 0-3 ay 2 tanede 3-6 ay aldık bence mağazalara yeniden bakın iyi hissedenler

çoğu kişiden bebeğin 1 yaşına kadar olan ki kıyafetlerini hazırladıklarını duyuyorum (ilk bebekten kalanları saymıyorum) zaten 3 aydan sonrası yaz mağazalarda yazlık kıyafette pek görmedim kış ayında yazlık ve sonbaharlık kıyafet nasıl buldular, sonra kilo alımına göre, beğendikleri başka kıyafetlere göre o eşyaları ne yapacaklar çok merak ediyorum az olsun öz olsun yeter :KK60:
Ne yapcaz 1 yıllık kıyafeti ya sanki hiç cikmicaz mi dışarı ? Çıkmasak ne olacak internet var çok gereksiz bence 1 yıl sonra giyecegi şeyi almak ben 3-6 ay bile almadım hepsi 0-3 ay

Ne yapcaz 1 yıllık kıyafeti ya sanki hiç cikmicaz mi dışarı ? Çıkmasak ne olacak internet var çok gereksiz bence 1 yıl sonra giyecegi şeyi almak ben 3-6 ay bile almadım hepsi 0-3 ay
bende hastane çıkışı yenidoğan diğer birkaç parça 0-3 ay birkaç tanede 3-6 ay zıbın aldım, hem dışarı çıkmak için bahane olur hem yazın bebekler çoğunlukla çıtçıtlı badileriyle geziyorlar ne gerek var şimdiden doldurmaya 1 yaşına kadar kıyafetler ayakkabılar falanlar filanlar, hele patik olabilir ama ayakkabıya yürümeye başlayana kadar karşıyım...

Kiyamam canım benim senin için zor süreçler olmalı ama Rabbim kaldıramayacağı acıyı vermrzmis kullarına vardır Rabbimin bir bildiği alan da o veren de o yine de kimseye evlat acısı yasatmasin Rabbim sağlıkla sihhatle yetistirelim bebislerimizi inş. İnş. Sana da unuttursun acını hep mutlu ol..

Kiyamam canım benim senin için zor süreçler olmalı ama Rabbim kaldıramayacağı acıyı vermrzmis kullarına vardır Rabbimin bir bildiği alan da o veren de o yine de kimseye evlat acısı yasatmasin Rabbim sağlıkla sihhatle yetistirelim bebislerimizi inş. İnş. Sana da unuttursun acını hep mutlu ol..

Sağol canım benim. Allah hepimize mutluluk versin inşallah.

bende ucuzlukda bulursam aliyorum buyuk beden, 1 tane 1 yas esofman takimimiz avr ,70% bekliyorum 6 ay body pyjama si için ama simdi fiyat indirimi olan urunler kisliklar, e 6 ay ligi yaza giyer , ince bulursam alirim iste, onceden kiyafet alanlar mevsim geçislerine dikkat edin, ben kiizmda acemiydim ne bulursam aldim çocugunu giyeemdi mevsim uylamdigi için :)))

bır kar yağıyor..akıllara zarar lapa lapa demek az kalır resmen cevız buyuklugunde ..:KK57:

Günaydın kızlar,
Dün kötü bir gün oldu bizim için, eşimin babaannesini kaybettik.Kendisini çok çok severdim, çok üzgünüm ve dün çok ağladım.Bugün cenazesi var ama ben katılamayacağım çünkü kendimi çok kötü hissediyorum, çok iyi bir insandı mekanı cennet olsun.Artık üzmemeye çalışıyorum kendimi çünkü oğlum da hissediyor, hayatımızı hep dolu dolu yaşayalım.Her anımızın kıymetini bilelim, kalp kırmayalım, kırdıysak gönlünü alalım.Çünkü bir varmış bir yokmuş aslında insan hayatı.Allah hepimizin yanında olsun, bizlere güç kuvvet versin, doğumlarımız çok kolay ve sağlıklı geçsin inşallah.Bebeklerimizle çocuklarımızla eşlerimizle, anne ve babalarımızla çoookk mutlu sağlıklı ve uzun, keyifli bir hayat yaşayalım..:nazar:
Basınız sagolsun Allah sabir versin....
cenazeye gitmemekle iyi yapmissin dua et bol bol en cok duaya ihtiyaclari var...

Canım eşlerimizi Allah bize kavuştursun inşallah. Bebişlerimizi de zamanında sağlıkla bize kavuşturur inşallah Allah. Sadece hastane çantası yetmiyormuş işte sürekli bebişler pisletiyormuş çok kıyafet lazımmış. Olmadı internetten sipariş vereyim bari.

Kıyafet yatak yorgan hiç önemli değil benim kaybım olmadı hemen hamile kaldım buna ragmen daha 2 tane hastane çıkışım var o kadar.Geceliğim bile yok almadım aldıklarımı yıkamadım.Gerçekten önemli değil bunlar bebişler sağlıkla gelsinler gerisi hallolur ne olacak.Strese aceleye her şeyim tam olsuna gerek yok rahat olalım sakince bebişleri bekleyelim.

Back
X