• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
Fransada mı? Eee senin yanında kimse var mı? Annenler De Ankarada mı yada kayınpederler falan?

Iyisiniz şimdi değil mi canım,iğne bana da yapılmıştı 32 de

Yani gorunurde iyiyim ben de nst duzenli dalga gosternce takipte tutuyo simdilik. Serum bitince tekrar nst alcak su an ben kendm takip ediyorum belli periyotlarda oluyor yine. Serum etki etmez dalga devm ederse igneyi yapcak sanrm

Acikma varmindiye baktimi cnm ins sorun cikmazda biraz daha bekler bebisin

Yok henüz onunla ilgili bir şey demedi. Normal usg olmustum gorunurde iyiydi hersey nst grince iste agri cikiyo belli aralkta diye takip ediyor smdi. Ilk nstde en cok 40 50 oluuodu. Ikincide 60larda gezndi hep. Tekrar baglynca nolck blmiom

canım geçmiş olsun benim sancılarda 50 leri buluyor ama doktor ani bişey olursa gece gündüz gelin demişti,daha vaktimiz var inşallah :)

inşallah olsun vaktimiz canim yukseklgnden cok dogumu baslatci sancilar mi diye takip edio sanırım erken diye durdurmk istedi ben sezeryan sonrasi normal istedgm icin rahmin erken zorlayip dikisleri inceltnesni istemeyz dedi

Olmaz canım ben de içiyorum. Yalnız Demir şurubunu içtikten iki saat önce veya sonra iç sütü.

yengem yeni doğum yaptı ben günlük 1 lt süt içiyordum çok süt iç dedi bana ben günde 1 bardak zor içiyorum ama maşallah bebişinin kemikleri çok kuvvetli 4 aylıkken yürüteçlere binicem diye uğraşıyormuş falan........
hmm ıyı sevındım o zaman..yoğurdu cok yıyordum ama su sıralar nıyeyse görmek ıstemıyorum pek..sutu baya canım ıstıyor ..kan ılacım bıttı 1 hafta once perşembe tahlıl yaptırıcam ona goreyenıden yazıcakmıs dr tubacım ;)
Ah krizantemcik nerden çıktı doğurmak yaw. Evde yalnızım da korkuyorum şimdi. Dr un ultrason kağıdında bebiş için beklenen zaman 1 Şubat yazıyor. Krizantemcik de 1 Şubat'ta doğuracaktı ama şimdi doğuruyor. Eşim Fransa'da ben ne yapacağımı şaşırdım korkuyorummmm. Çantayı valiz yerine iki ayrı çantaya dönüştüreyim. Zaten ilk baştan geri öyle düşünmüştüm. Taşıması da kolay olur.
stres yapma..uyuyan dertlerını uyandırma ;) bu iş sıraya bakmıyor bunu bıl dua et kaygılarından arınmaya calıs yeter..

benım anlamadığım krızantemcık e neden 2 cm açılması varken epıduralın takıldığı..4 cm den sonra verılmıyormu bu ılac..:KK64:

@albayrak33 e sutumuz gelmezse 1 gun ac mı kalcak bebek :KK57: sut gelmeyınce bıraz beklıolar gelmezse hastane mama verıo zaten dırek. gercı ben sut sagma makınası da aldım. eger gelmezse onunla da masaj yapmayı denerım. umarım böle problemler yasamayız. ama ben her duruma hazırlıklı olmak ıcın bıberonu mamasıdır emzıgır hepsını cantaya koydum.
biberon değilde kaşık kullanmak gerekiyormuş biberona alışan bebeğe emmek zor gelirmiş dedi ebe :)

benım anlamadığım krızantemcık e neden 2 cm açılması varken epıduralın takıldığı..4 cm den sonra verılmıyormu bu ılac..:KK64:

Bir de hemen doğum oluyor mu iki cm açılma olunca acaba? Büyük olasılıkla açılmalardaki sancıyı hissetmemesi için epidural takılmıştır.

emzık keısnlıkle olmalı..emmesıyle emzık almasının arasında bağlantı yok memeyı bırakmaz yanı..biberona gerek yok bence..hastane ıcın..ama sonrasında mutlaka alışmalı derım

benımde aynen dedıgın gıbı..dun aksam ağladım hüngür hüngür :KK42:hem dıyorum gununu beklesın hem dıyorum bıtsın bu acılar..nasıl olacaksa :KK64:

dun bende havayı oyle güzel acık görünce cok heveslenmıstım ıyı olacak bundan sonra dıye ama bugun kı hava akıllara zarar..delı gıbı yağmur yağıyor saatlerdır :KK51:ev kapkaranlık..kıs gıtsın artık yaaa:mad:

sen yıne dıyebılmıssın ..ben deseydım bunu ben buraya temızlıgemı geldım der bı ton da laf söyler gemılerı yakar gıderdı:KK34:
annem yanımda olsa dısarda adam boyu kar olsa ben yınede ıse gıtmek ısterdım :KK45:

sudokrem pısık kızarıklık ısılık vs yaralara ıyı geliyor cıdden..ama ben pısık olmadan krem sürenlerden degılım..yok yere nıyebebegın hassas cıldıne ılac suruyum kı ? bırde doğal urunlerden yanayım..kızımda nerdeyse hıc pısık derdımız olmadı :KK66:
Kız zaten temizlikçi niye geldi ya. :KK45:

Pisst sakin panik yapip cekme bak ben yaptim yaptim smdi noliiiy annem modunda bekliyom :)

ben de onu dusundum bldigim 4 cmden once yapilmamasi gerektgi ins sureci etkilemez su gibi akan bi dogumu olur gonlunce

Unnado kabusum bnm de böyle rezil bi site yok..adını görünce bile tüylerim diken diken oluyor
Ayy keşke bunu önceden okusaydım:110:
Geçen hafta sipariş verdim hala bekliyorum. Arkadasa bebek görmeye gittik. Mecbur eliboş kaldım gelmediği icin. Beklenen kargo tarihinden de sonra mı gönderiyor yoksa:KK34:

Yani gorunurde iyiyim ben de nst duzenli dalga gosternce takipte tutuyo simdilik. Serum bitince tekrar nst alcak su an ben kendm takip ediyorum belli periyotlarda oluyor yine. Serum etki etmez dalga devm ederse igneyi yapcak sanrm

Yok henüz onunla ilgili bir şey demedi. Normal usg olmustum gorunurde iyiydi hersey nst grince iste agri cikiyo belli aralkta diye takip ediyor smdi. Ilk nstde en cok 40 50 oluuodu. Ikincide 60larda gezndi hep. Tekrar baglynca nolck blmiom

inşallah olsun vaktimiz canim yukseklgnden cok dogumu baslatci sancilar mi diye takip edio sanırım erken diye durdurmk istedi ben sezeryan sonrasi normal istedgm icin rahmin erken zorlayip dikisleri inceltnesni istemeyz dedi

Allahım çok heyecanlandım hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım ya

bence sen bu rahım ağzı uzunluğu falan derken stres yaptın..aynısı bana oldu ..kendı dr umdan başka bı dr bıseyler dedı oyle canım sıkıldıkı ertesı gun nst de 100 lerde cıktı sancılarım..vede duzenlıydı açılmayı başlatacak kadar..

dusunmemeye calıs..rahatla bıraz
kesinlikle haklisin canim, dr dan geldimden beri sancim var
yarin sabah ki dr ne diycek bakalim, insalalh içimi rahatlatacak biseyler soyler
dr un yaninda nst de yok, galiba istersem acile gitmem lazim orda çok sira oluyor çocuklari almaya yetisemem : ((

uzunluk deil kafasi çok asagida demesinden korkdum, oglumun kagidina abkdim o haftada daha kisaymiss

Tedbirini al da kendini kaygilandirma.o başka sen başka.Sakin sakin düşün .çokta uzun düşünme.

krizantemcik krizantemcik hadi hayirlisi canim, Allah yardimciniz olsun insallah

iremguzum hakli amaaa sana niye 2 cm de pedidural yapildi, açiklik ilerlemezse nolucakmis, 4 cm den once yapmiyolar burda

dur annesi senin bebeğin babasını bekliycek telaşlanma sakin

Litchi Litchi durup dururken kendini strese sokma
bisey olursa en kotu ihtimal ambulans çagirirsin canim ama kotu senaryolaar yazma kafandan , stres senide bebegide çok etkiler ..
1 ocaga daha çok varrr:KK66:

Bir de hemen doğum oluyor mu iki cm açılma olunca acaba? Büyük olasılıkla açılmalardaki sancıyı hissetmemesi için epidural takılmıştır.

Hayir dogumun aktif donemi 4 cmden sonra imis 8 cme kadar esas sancıli surec orda kiminde hizli ilerlermis bikac saat ki Dort bes saati buluyomus kiminde de uzun bi süreç olabliomus. Son evre zaten dogum ikinma bir saate halloluyomus

Epudural takilmasi ne demek?

Epidural diye bir ilaç var sancılar geldiğinde ağrıyı sızıyı hissetmiyorsun. Katater şeklinde iğneyle sırttan takılıyor üzerine bant yakıştırıyorlar ağrı geldikçe sen dozajını ayarlayabiliyorsun o katarerden ilaç vererek.

Back
X