• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
Insallah yetisir sen de cok duskunsun kocise:)forumca tek yurek olduk dua ediyoruz sizin icin

3.5 cm oldu acikligim :) ay sıkıldım ama ben burda daha ne kdr sürer ki ? Başı tam basmamis daha bassa çabuk açılır diyor klozette oturdum uzun uzun brzdan da yurucez kocis yetisir inşallah ya
İnanmıyorum ya, şu an resmen canlı canlı doğumunu takip ediyoruz :) Canım benim Allah bir avazda kurtarsın,eşin de yetişir inşallah.Hemencik kolayca al bebikini kucağına , sütün de hemen gelsin inşallah.

Ah cnm ya hayirlisiyla al kokla vebisini bak hemizi heyecan yaptirdin:) cikttimi esin yola karda var yetisir ama cnm

krizantemcik krizantemcik içime Doğan eşinin yetişeceği <3 inşallah kolaylıkla kavuşursun Eylül Hanım a =)

@esoba maşallah emeğe :nazar: benim kızımdan tam 1000 gr fazla,bende millet zayıf deyince doğunca toparlanır falan diyordum ama başa gelince öyle olmuyormuş,şimdi besleyemiyor muyum acaba diyorum :(

Bugün ben de bir sakarlık dengesizlik var.paldir kuldur herşeyi deviriyorum.eşim de diyor noluyo bu aksam sana diye.Deminde koskoca isiticiyi devirdim.bozulmasa bari bu soğukta.

Ayy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten

beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha

Ayy cok heyecanlandım senin adina haftan iyi sagsalim kolayca kavusun inşallah. Beklemek cok sıkıcıymis gerçekten

beni de nst bağladılar yine bu sefer en minimum düzey hep 40larda ya oncekine göre daha da yukselmis pik yerler 60larda ya da 60i geciyor. Ben de farkediyorum artik kasilmalari zorlayici degil sadece basinc var gibi gogus altinda bi sertkesme yukselme seklinde oluyor. Bakalim takipteyiz inşallah hakkımızda hayırlısı olur bekler kuzum daha
Bu anlattıkların bende de var, doktora nst ye girim diyorum gerek yok diyor vallahi ben de bıktım napcamızı şaşırdık

Bnm yine döndü galiba başı yularda hissediyorum of 18 ine kdr bu sıkıntı var Şimdi de. Eşimle de kavga ettim sokaklarda yürüyorum deli kadınlar gibi (tabir @esoba ya aittir )
Ben de çocuklardan önce sinirlendim mi yürüyüş yapardım gece gündüz farketmez.çocuklar olunca balkondan öte geçemez oldum.ama sen yinede eve don hamis hamis dolaşma.usutursun maazalah

Ben de çocuklardan önce sinirlendim mi yürüyüş yapardım gece gündüz farketmez.çocuklar olunca balkondan öte geçemez oldum.ama sen yinede eve don hamis hamis dolaşma.usutursun maazalah
Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorum

Aralık takip

etmedim gercekten , salak gibi oldum bgn. Eve gidince uzaniim de takip edim

Annemin evi yakın olsa ona giderdim .. Eve gidesim hiç yok mecbur gidicem ama oturdum şimdilik bi banka sizi okuyorum
Seni neden kuzdırdı ya kocannn? Bu erkekleri anlamıyorum ya. Boşver cnm hava soğuk kar var sen evinde yat dinlen? İstanbuldaydın sen dimi? Annenlerde aynı şehirde mi?

Back
X