• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

Anaaam maasallah kizzz ne cabuk doğurdun sen :KK48: ben de dedim sabaha karşı dogurursun ama acilman çok güzel olmuş zorlu bi doğum da olmamış maasallah ne güzel Rabbim bizlere de boyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah :nazar:

Allah analı babalı sağlıkla sihhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah tatlım. Op kokla bizim yerimize de bebisi...

Feci trafik var hala gelemedi :KK43:

Canım bnm kardeşim üni.den sınvları bitti bugün eskişehirden bursaya annemlere gitcekti inegölle bursa arasında yol kapalı tır kaymış kardan beklediler 2 saat snrada terminale geldiler bursaya birde merkzde bekledi ilçeye geçmk için 4-5 saat gene kaymış araçlar yolu kapatmış kardan yol açıldı bu kezde trafikten gidemedi eve saat 21.45 gibi fln annem aradı hbr verdi merak etmiyim die yeni geldi dedi. Gündüz 1 den beri yoldaydı o yüzden boşver erken değil sağsalim kazasız belaszı gelsin inş prensesini görmeye :) Sen trafiğide takma stres yok artık sana sütün gelmesi çoğalması için stres yok

çati açilmasi ne demek canim ben bilmiyorumkimış evet.
çati dediginiz kemik yapisi deilmiydi ?

kemik yapısıymış evet. bu belimizde felan çektiğimiz ağrılar bu kemik yapısının doğuma doğru açılması ile alakalıymış. bakalım bekleyecem sanırım. alttan yapılan muayenede ebe zorlandı baya açılma varmı diye ölçerken. benim de baya canım yanmıştı

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

Canım gözün aydın. Darısı bizim başımıza inşallah :)

kemik yapısıymış evet. bu belimizde felan çektiğimiz ağrılar bu kemik yapısının doğuma doğru açılması ile alakalıymış. bakalım bekleyecem sanırım. alttan yapılan muayenede ebe zorlandı baya açılma varmı diye ölçerken. benim de baya canım yanmıştı

Canım mesajını alıntılarda gördüm deminden beri asıl mesajını aradım alıntılamak için bulamadım.simdi ben yazdıklarından Bisey anlamadim soyle ki, takviminde 37. Haftada olduğun gözüküyor doğru mu? Eğer doğruysa 37 haftalık bebegin doğumunu neden progestanla ertelemeye çalışıyorlar? Bebegin neden kuvoze girsin ki gelişiminde gerilik mi var?

Feci trafik var hala gelemedi :KK43:

Canim benim ya cok duygulandim dogumuna saglikla buyutun esine çifte Vuslat olacak desene

Doğum.heyecanına seni unuttuk. Sana da geçmiş olsun.
Uyuz istanbul yaramadı ama neyseki atlatmışsın.
Gezmeyi boşver yat uzan
İhtiyacın var.

olsun muhim degil guzel hizli bi dogum mujdesinde kaynayalim yeter ki;) insallah yarin sanci neym kslmazsa rahatlycam dinlncem ben de saolasin canm

Bugun burasi kalabalik masallah ay ben erken dogmasindan cok korkuyorun kuveze falan girer diye 3 hafta sonra dogurabikirim izin veriyorum:KK48:

Gözünaydın canım. Rabbim hayırlı evlat etsin inşaAllah. Kokla bol bol cennet kokulu bebişş:)

Troid hapi eux kullanan arkadaslar esim 25mgc alicagina 50 mgc sini almis.bir kerelik 50 lik icsem bisey olurmuki acaba

Canım mesajını alıntılarda gördüm deminden beri asıl mesajını aradım alıntılamak için bulamadım.simdi ben yazdıklarından Bisey anlamadim soyle ki, takviminde 37. Haftada olduğun gözüküyor doğru mu? Eğer doğruysa 37 haftalık bebegin doğumunu neden progestanla ertelemeye çalışıyorlar? Bebegin neden kuvoze girsin ki gelişiminde gerilik mi var?

36+3 teyim canım şuan. 2 gün önce kanamam gelmişti, hastaneye gittim açılma ve sancı yok dediler. eve gönderdiler. hastanede alttan muayene etti ebe,çok geride dedi. anlamadım ben bişey. doktorum söyledi şuan çatı dar gözüküyo ama 38 e kadar genişleyip açılabilir dedi. şuan 36 dasın 1-2 hafta daha dursun bebek, bu hafta doğarsa küveze konabilir biraz daha içerde tutalım dedi ve progestan verdi. gelişim geriliği yok 48 cm boyu 2750 kilosu şuan. dinleneceksin dedi
çatı dar olunca normal doğum olamayabiliyormuş inşallah açılır benimde moralim bozuldu biraz. :(

36+3 teyim canım şuan. 2 gün önce kanamam gelmişti, hastaneye gittim açılma ve sancı yok dediler. eve gönderdiler. hastanede alttan muayene etti ebe,çok geride dedi. anlamadım ben bişey. doktorum söyledi şuan çatı dar gözüküyo ama 38 e kadar genişleyip açılabilir dedi. şuan 36 dasın 1-2 hafta daha dursun bebek, bu hafta doğarsa küveze konabilir biraz daha içerde tutalım dedi ve progestan verdi. gelişim geriliği yok 48 cm boyu 2750 kilosu şuan. dinleneceksin dedi
çatı dar olunca normal doğum olamayabiliyormuş inşallah açılır benimde moralim bozuldu biraz. :KK43:

Hic moralini bozma.bilmem sen doktoruna güveniyor musun ama her doktordan değişik kararlar çıkıyor kime neye gore haklilar bilemiyorum...
Normalde 36. Haftadan sonra doğum başlarsa durdurmak için Bisey vermiyorlar diye biliyorum,kaldı ki senin daha açılman da yokmuş. 36. Haftada ciğer gelişimi de tamamlanıyor diye biliyorum ben de oğlumu 36. Haftada dogurmustum buradan başkalarına da denk geldik genelde kuvoze alınmıyor bu haftada doğan bebekler tabii Rabbim bilir.kilosu da boyu da iyi annesi maasallah kuzuna. Su çatı darmis filan onu da kafana takma çünkü daha açılma yok bebek tam kanalda değil tabii ki hemen genişleme olmaz o biraz da doğuma yakın belli olur. Eğer gerçekten de çatın darsa gidersin sezeryana normal doğum en iyi doğum şekli gibi gözükebilir ama herkes için iyisi o diye birşey yok sonucta anne ve bebek ne şekilde sağlıklı olacaklarsa o şekilde doğum yöntemi seçilsin..

Hic üzme.kendini ve yormamaya çalış agir kaldırma çok is yapma yürüyüş yap ama fazla gezme :KK48:

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :( bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :KK43: bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor

Maasallah canım bebisine. Göğüslerin harici sen nasilsin peki? Yara olayı herkeste olmuyor ama bazılarının göğüsleri çok hassas oluyor i zaman emzirmek de zorlaşıyor Rabbim yardım etsin..

Hic moralini bozma.bilmem sen doktoruna güveniyor musun ama her doktordan değişik kararlar çıkıyor kime neye gore haklilar bilemiyorum...
Normalde 36. Haftadan sonra doğum başlarsa durdurmak için Bisey vermiyorlar diye biliyorum,kaldı ki senin daha açılman da yokmuş. 36. Haftada ciğer gelişimi de tamamlanıyor diye biliyorum ben de oğlumu 36. Haftada dogurmustum buradan başkalarına da denk geldik genelde kuvoze alınmıyor bu haftada doğan bebekler tabii Rabbim bilir.kilosu da boyu da iyi annesi maasallah kuzuna. Su çatı darmis filan onu da kafana takma çünkü daha açılma yok bebek tam kanalda değil tabii ki hemen genişleme olmaz o biraz da doğuma yakın belli olur. Eğer gerçekten de çatın darsa gidersin sezeryana normal doğum en iyi doğum şekli gibi gözükebilir ama herkes için iyisi o diye birşey yok sonucta anne ve bebek ne şekilde sağlıklı olacaklarsa o şekilde doğum yöntemi seçilsin..

Hic üzme.kendini ve yormamaya çalış agir kaldırma çok is yapma yürüyüş yap ama fazla gezme :KK48:

Tamam canım saol :) hiç dışarı çıkmıyorum zaten bugün dr a diye çıktım sadece. doktoruma güveniyormuyum bilmiyorumki..
Allaha tevekkül edecem bu konuda akışına bırakacam, son anda herşey yolunda giderse normal doğumu çok istiyorum. Ama nasip kısmet tabii bu işler. bekleyip görecez bakalım :)

Maasallah canım bebisine. Göğüslerin harici sen nasilsin peki? Yara olayı herkeste olmuyor ama bazılarının göğüsleri çok hassas oluyor i zaman emzirmek de zorlaşıyor Rabbim yardım etsin..
Sukur normal dogum oldugu icin rahatim sezeryan olsaydim bu kadar rahat hareket edemicektim icime dert olacakti ilgilenemiyorum bebemle die

Canım çatı açılır mı ki ya çatı kemik yapımız değil mi dr. un bilmesi lazım darsa dardır esnekse esnektir ama dr. bu öle dediyse vardır bir bildiği stres yapma bnm kuzen çatısı dardı vallahi normal doğurttu dr. u çatır çatır doğurdu ama sancı çok çekti 2-3 dikişi olmuş doğurdu ama yani.

Canım benim bebişimin BDP kafa çapı 35+5 iken 9.39 idi senin ki 9.19 çıkmış kilosu bnmkinden çok olmasına rağmen kafası küçük seninkinin kafasında sıkıntı yok bence 40. haftayı beklese bile 10 cm geçmez yani bnce. çünkü artık kafa yapısı büyüme hızı azalır vucudu büyür kafa vucut oranını sağlamak için bizim imzalardaki hamilelik takviminde okudum ben ilerki günlere baktım merak ettim, kafası büyüme hızı azalacak karnı vucudu büyücek die.

Karın çapı AC ise 35.44 cmmış ben bizim oğlanın karnını hatırlamıyorum ama seninki tombiş ya bizden karnı büyük olabilir.

FL ise bacak kemiği demek oluyor 7.44 bunu 7 ile çarpınca bebeğin yaklaşık boyu çıkıyor senin emek hanım baya boylu bir bebiş olacak canım benim oğlanınki 35+5 te 6. kusurlu bişiydi 47 kusur cm çıkıyordu. Seninki 50 cm fln maşallah subhanallah. :nazar::nazar::nazar:

Senin cidden özel durumun olmasa bebiş tombik ama kafası büyük değil canım normal doğururdun bnce Allahın izniyle. :KK48::anneadayı::nazar:
Cati aciliyor canim. Tamam yapiyla ilgili ama bu kemik agrilarini bosuna cekmiyoruz dogum yaklastikca da aciliyor. O yuzdn erkenden cati muayenesi gereksiz deniyor

Kendimi canlı yayında doğurmus gibi hissediyorum :) çok tatlı ya brz emzirdim süt olmasa da almaya çalışıyor yavrukus şimdide uyudu :)
masallah size. Emmeye calisiyorsa sutun de glir. Kokla bol.bol. Uyuyor diye birakma kucagindan ki sut hormonlarin calissin. Allah saglikli mutlu omurler versin bebegine..

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :KK43: bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor

Sukur normal dogum oldugu icin rahatim sezeryan olsaydim bu kadar rahat hareket edemicektim icime dert olacakti ilgilenemiyorum bebemle die
size de masallah yaa. Emme isini halletmissiniz goguslerin de iyilesir. Havalandir gogus uclarini hep kapali tutma havayla temas edince daha cabuk iyilesiyor.

Back
X