• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

C
Canim benim ya cok duygulandim dogumuna saglikla buyutun esine çifte Vuslat olacak desene

olsun muhim degil guzel hizli bi dogum mujdesinde kaynayalim yeter ki:KK66: insallah yarin sanci neym kslmazsa rahatlycam dinlncem ben de saolasin canm
Çok şükür geldi eşimde gözünü ayirmiyor ya bebekten sonunda ailem tamamlandı :) çok mutluyuz :)

Sukur normal dogum oldugu icin rahatim sezeryan olsaydim bu kadar rahat hareket edemicektim icime dert olacakti ilgilenemiyorum bebemle die

İnşallah Allah bizlere de nasip etsin canım doğumdan sonra toparlanması daha kolay oluyor benim bebegim en son gittiğimizde tersti duzelmezse 2 normal doğumdan sonra sezeryan olma ihtimalim var hayırlısı olsun :KK51:

Cok kucuk cnm.ama bokunebikir sanirim ole minicsem

Sanırım düşündüğüm ilaç gorumcem de kullanıyor mercimek kadar birşey değil mi? Onlar bölunebiliyor canım sakin bölmeden içme doktorun ne dediyse tut derim ben.

Midem ağzıma geliyor diye azıcık salonda yatiyim dedim dalmisim uyumusum,kızımın aglamasina uyandım yataktan düşmüş minnoşum :KK43: simdi tekrardan uyuttum ama bu sefer de ben karin ağrısından uyuyamiyorum acaba k8zimin sesini duyar duymaz hızla kalktim ters bi hareket yaptım bilmeden ondan mi oldu ki?

Esim de o kadar kotu grip olmuş ki anlatamam..hapsirip tıskırıp duruyor ben de sırtını göğsünü viksledim ayni şekilde kizimin da inş. Cabuk iyilesirler.evde biri hasta olunca genelde diğerlerine de kesin bulasiyor inş. Ben grip filan olmam

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

Canım maşallah sana ve bebişine. Hayırlı bi evlat olsun inşallah. Bundan sonraki hayatında da sana herşeyi kolay yaşatsın doğumun gibi :) darısı bizlere artık..

Yok canım benimki 23 yaşında öyle kıskanmaz. Çok istedi erkek olsun gs li olsun. Maçta boynuna çıkaracakmış ama kız oldu.
Yinede ilk kez geçen Göbeğimi öptü,bana sevgi ile yaklaştığını gördüm.

Benimki de 22 yaşında ama ne sevgiyle yaklaştı ne bi şe. Kıyafetlerini battaniyelerini gösteriyorum anneme. Amma da çokmuş benim hiç yok falan diyo.. Sanki küçük çocuk. Evin küçüğü ya ona verdim artık hiç büyümeyecek :/

Midem ağzıma geliyor diye azıcık salonda yatiyim dedim dalmisim uyumusum,kızımın aglamasina uyandım yataktan düşmüş minnoşum :KK43: simdi tekrardan uyuttum ama bu sefer de ben karin ağrısından uyuyamiyorum acaba k8zimin sesini duyar duymaz hızla kalktim ters bi hareket yaptım bilmeden ondan mi oldu ki?

Esim de o kadar kotu grip olmuş ki anlatamam..hapsirip tıskırıp duruyor ben de sırtını göğsünü viksledim ayni şekilde kizimin da inş. Cabuk iyilesirler.evde biri hasta olunca genelde diğerlerine de kesin bulasiyor inş. Ben grip filan olmam

Canım ya kızına da kocana da geçmiş olsun.. Aniden hareket ettiğin için ağrımıştır, biraz yatınca geçer...

Canım ya kızına da kocana da geçmiş olsun.. Aniden hareket ettiğin için ağrımıştır, biraz yatınca geçer...

Sağol canım benim.eşini de uyku tutmadı oyun oynuyor iyi mi :KK48: ama karin agrim geçmedi hala yatiyordum midem de kotu olmazsa gidip bi ilaç aliyim herşey dokunuyor mideme boğazın da durmuyor sonra yediğime de pişman oluyorum :KK43:

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :KK43: bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor
Arkadaşım bana hergün sür doğuma kdr faydasını görürsün dedi. Aslında artık ihmal etmemek gerekiyor

Benimde kafa aşağıda ama henüz baskı yapmaya başlamadı dedi.
Ne demekse.
Benimde 15 gün önce 2950 idi. Seninde şimdi yaklaşık okadardır.
Her hafta gidicem artık.
Nst çok.sıkıcıydı kalbi ara ara 160 lara çıkınca korktum biraz. Erişkinlerde 98 falan oluyorya.

Baskı yapması doğum Kanalı'na girmesi demek oluyor sanırım. Nst de çok mu hareketliydi hareket olunca kalp atışı da yükseliyor. Zamanında sağlıkla gelirler inşallah.

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim.

Baskı yapması doğum Kanalı'na girmesi demek oluyor sanırım. Nst de çok mu hareketliydi hareket olunca kalp atışı da yükseliyor. Zamanında sağlıkla gelirler inşallah.
Sen neden uyandın bu saatte? Uyku mu tutmadı?
Namaza mı kalkıyonuz nedir?

Evet içerde kıpırdandı iyice. Benimki yeni yeni içeride yeri daralınca hissedilir. Oldu.

Sağol canım benim.eşini de uyku tutmadı oyun oynuyor iyi mi :KK48: ama karin agrim geçmedi hala yatiyordum midem de kotu olmazsa gidip bi ilaç aliyim herşey dokunuyor mideme boğazın da durmuyor sonra yediğime de pişman oluyorum :KK43:

Karın ağrın nasıl bi ağrı? Üşüttün mü acaba? Benim midem artık rahatladı sanırım bebe biraz aşağı indi ama elim ayağım yanıyo çok kaçırınca :/

Back
X