• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :KK43: bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor

Geçmiş olsun canım o kremden çantaya koyalım o zaman çok sağol.

Midem ağzıma geliyor diye azıcık salonda yatiyim dedim dalmisim uyumusum,kızımın aglamasina uyandım yataktan düşmüş minnoşum :KK43: simdi tekrardan uyuttum ama bu sefer de ben karin ağrısından uyuyamiyorum acaba k8zimin sesini duyar duymaz hızla kalktim ters bi hareket yaptım bilmeden ondan mi oldu ki?

Esim de o kadar kotu grip olmuş ki anlatamam..hapsirip tıskırıp duruyor ben de sırtını göğsünü viksledim ayni şekilde kizimin da inş. Cabuk iyilesirler.evde biri hasta olunca genelde diğerlerine de kesin bulasiyor inş. Ben grip filan olmam

Geçmiş olsun canım aman dikkat.

Şişşt kaçmayın Biz daha burdayız.
Ne martı yok hazirana takılın.
e 20 gun once doguruyorsunuz napalim

Geçmiş olsun canım o kremden çantaya koyalım o zaman çok sağol.
Hem cantaya koymali hem surmeye baslamali. Mutlaka onceden surun derim gogus kremini

Gunaydin hanimlar bize dua edin iki gundr hastanedeyiz bir an önce cikalim
gecmis olsun canim. Hayirdir neyiniz var. Bir an oce cikin evinize ins

Amin canım teşekkür ederim darısı vakti geldiğinde hepinizin başına :)
canım hayırlı olsun bebeğini kucağına sağlıkla aldın darısı zamanı gelince bize inş. ayy ben daha çalııyorum 34. haftamın içindeyim bazen ayrılayım diyorum bazende doğum sonrası kalsın iznim diyorum. karar veremedim. yorgun hissediyorum kendimi

Midem ağzıma geliyor diye azıcık salonda yatiyim dedim dalmisim uyumusum,kızımın aglamasina uyandım yataktan düşmüş minnoşum :KK43: simdi tekrardan uyuttum ama bu sefer de ben karin ağrısından uyuyamiyorum acaba k8zimin sesini duyar duymaz hızla kalktim ters bi hareket yaptım bilmeden ondan mi oldu ki?

Esim de o kadar kotu grip olmuş ki anlatamam..hapsirip tıskırıp duruyor ben de sırtını göğsünü viksledim ayni şekilde kizimin da inş. Cabuk iyilesirler.evde biri hasta olunca genelde diğerlerine de kesin bulasiyor inş. Ben grip filan olmam
Gecmis olsun benim esimde fena kapmis sifayi kizla uzak duruyoruz son zamanlatimiz aman hasta olmayalim....
Gecenlerde kizin odasindan gumbur gumbur ses geldi korktum ustune bisey dustu diye bi firladim tum gece karnim agridi sonra artik ani hareketlerden kacinmaliyiz da iste olmuyor

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Gözün aydın canım. Çokda kolay doğum yaptın maşallah. Hepimizi imrendirdin. Sağlıkla büyüt bebeğini. Darısı burdaki bizlerin başına.

21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
Cok sevindim canm.masallah cok güzel bir dogum oldu.Allahim anali babali büyütsün insallah.Darisi cümlemize....

Bugun burasi kalabalik masallah ay ben erken dogmasindan cok korkuyorun kuveze falan girer diye 3 hafta sonra dogurabikirim izin veriyorum:KK48:
Senin bebeğin kaç kilo canım ? Benim doktor en son kontrolde söylemeyi unuttuda. Meraktan çatlıyorum. Seninle aynı gündeyiz hemen hemen aynıdır kiloları. 3 kilo oldularda rahatlıycam inanki. Temizlik yaparken vicdan azabı çekmiycem ya erken doğarsa diye

Gebelik kolestazı diye bir durum gelişti.bebeğin hareketleri azalınca risk almamak için sezeryanla aldılar bebeği.küvezde şimdi.

kaşıntı değil mi bu dediğin ? ya bikaç gündür benimde karnım falan kaşınıyor , şimdi biraz tırstım , ama çok şiddetli bi kaşınma değil hani çatlama kaşınması dediklerimiz gibi, senin kaşıntın çok mu şiddetliydi ?

Kizlar cok tatli bir duuygu rabbimin emameti canim kuzum oglusum doyamiyorum anasi gibi trip atiyo dinirleniyo hamileligimde benim.esime yaptigim herseyi bana geri iade ediyor :) ben bir kulak arkasi yaptigim koni var onu paylasayim hastane cantama gogus kremi koymadim gerek yok dedim ama emzirdikcr ikisi birden yara oldu tikandi :KK43: bende canim.yana yana emzirdim oglusumu bana yazik erken dogdu zayif oldugu icin cekememis sutu ac kalmis bir gece 4 saay araliksiz aradi doktor mama ver dedi inat ettim vermedim :) sagma mak. bagladim kendimi iyice yara oldi krem ve zeytinnyagi kullandim sukur artik bebis doyuyor
Bu bilgilerin iyi oldu canım. Hemen krem başlıyorum ve çantayada atıyorum bi tane.

Olmazsa farklı bi doktora daha görün sağlık ocağındaki doktorların hem bilgileri sınırlı hem de imkânları.
Kanin için ilaç vermislerdir tabii ama sen bol bol pancar ye.bilmiyorum biliyor musun panvarlari çiğdem rendeleyip sarımsaklı limonlu salatasını yapıyorsun çok güzel oluyor pancar acayip kan yapar.kan ilacı almadan 1 saat önce ve sonra sut ve sut ürünleri tüketme ki ilaçlar ise yarasin.ve gerçekten tuzu kesmelisin hic tuzlu Bisey yeme atlatirsin inş. Kolayca sen zaten bunları uygilayasiya bebisin doğar.

Benim 20 haftalıkken başlamıştı ve oğlumu erken kalırlarsa yaşaması için 8 hafta daha karnımda kalması gerekti ve günden güne kilo alıyor tansiyonum da gün gectikce yükseliyordu.şükür 28. Haftayı gördük ama yine dikkat ettim yememe içmeme 36. Haftayı da gördük öyle doğdu oğlusum.senin zaten ilerleyen haftalarda çıkmış olmasaydı daha iyiydi ama birkaç hafta daha dişini sıksan bebisin rahatlıkla doğar inş hiiiicc üzülme canım.
Bulunduğum yerde pancar bulmam imkansız canm artık kara üzüm pekmez falanla a yükleneyim diyorum kan için iğne verdi dr..başka dr şansım şimdilik yok malesef bulunduğum ilçede k.doğumcu yok...yollar kapandı dün kardan 1 hafta kalırız böle sonrada değiştirmeyi göze alamam sanırım.Allah büyük bildiklerimle ve sizden öğrendiklerimle elimden geleni yapcam gerisi Rabbime kalmış...Allah yardımcısı olsun tüm hamile arkadaşların

Hiç uyuyamadım bu gece hiç. Çok zorlanıyorum artık :( karnımı taşıyamıyorum sanki. Tek bi tarafada yatamıyorum bütün kemiklerim acıyo sanki. Sırtımdaki kemiklerde kırılıyo adeta. Baş ağrısıda cabası. Allah kolaylık versin bizlere. İkiz annelerine allah yardım etsin. Herkese günaydın

Kizlar hani bu dogum belirtilerinden biri karinda kasilma diyor ya doktorlar o nasil bir sey oluyor. Hic aklimda yoktu ama zaman gectikce insan merak ediyo.

Mesela benim bebis sol tarafa kolunu sag tarafa ayagini uzatiyo karnim acaip kasiliyo iki yandan. Yirtilcak gibi oluyo sertlesiyo bi on saniye bile surmuyo oyle ama. Ya da poposunu mu dayiyo artik bilemiyorum karnimin bazi noktasinda sertlesme oluyo kasiliyo. Ama hareketini hissediyorum.

Doktorlarin dedigi dogum kasilmasi boyle bisey degil herhalde onu nasil ayirt edicez ki?

şu ara bana da oluyor bu dediğin şey, poposunu dayıyomuş gibi geliyor bana , acaba bu haftada normal mi kasılma mı , öyle çok ağrı olmuyor ama

Hiç uyuyamadım bu gece hiç. Çok zorlanıyorum artık :KK43: karnımı taşıyamıyorum sanki. Tek bi tarafada yatamıyorum bütün kemiklerim acıyo sanki. Sırtımdaki kemiklerde kırılıyo adeta. Baş ağrısıda cabası. Allah kolaylık versin bizlere. İkiz annelerine allah yardım etsin. Herkese günaydın
Ben de aynen uyuyamadim. Tam uyudum esim kipirdandi durdu uykum kacti. Gerginim ya sabah sabah

Back
X