Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün gece rüyamda uyanınca hep acaba doğurdu mu diye dolandım durdum. çok sevindim senin adına. sağlıkla büyüt inşallah21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
tşk ederim.bilemiyorum canım ama ağrılar dünde vardı.Geçmiş olsun canım ayaklarını ısıtamadığın için olmuş olabilir mi?
geçmiş olsun canım. inşallah kuzu daha bekler. krizantemcik ile birlikte sen de gecemi doldurdun. son mesajını göremedim gece 4 te telefona sarılcaktım:)Cok şükür çıkış verdi dr eve geldik. Son yapilan nstde seruma ragmen sancı artis gosterse de biraz da bizi rahatltmak icin eve git bol su ic sadece dinlen dedi. Yarın o tarafta biyerde Nst çektir gönder bana ona göre gel diycem dedi. Oh rahatladm eve cikinca kızımi göremedim butun gun cocugum hemen gelcez diye beklrken butun gun gelemedik. Inşallah yarin normale döner de stres biter aralikli kasilmalar devam ediyor takipteym simdilik. Dus alip cantayi kontrol etcem yatip dinlncem sonra da. Bızde durumlar boyle
Gunaydin hanimlar bize dua edin iki gundr hastanedeyiz bir an önce cikalim
gözün aydın canım Allah analı babalı bol sütlü büyütsün ...21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
canım bi tanıdığın bebeği yeni doğup emmmeyince göğsüne mama damlatıp ordan vermişler kokusunu alsın diye.belki sen de öyle yaparsan önce kokuna alışır sonra biberonu iice bırakırIns yoksa ben delircem ilac tedavisi falan yaptiklarida yok yatioruz oyle biseyde demio lar
21:50 de normal doğurdum kızlar merak icindesinizdir eminim 2 ikinmada geldi minigim brz erken geldiği için 2700 doğdu ama sağlığı yerinde çok şükür Destekleriniz için hepinize tesekkurler darısı başınıZa seviyorum sizleri öpüyorum güzel anneler :)
vayyy canına balım 3 5 saatedogurdun ya kız..C
Çok şükür geldi eşimde gözünü ayirmiyor ya bebekten sonunda ailem tamamlandı :) çok mutluyuz :)
bacım sen nıye demedın sutum var emzırırım yada sagarım dıye yada o uyuzlar nıye senden anne sutu ıstemedıler..?Sarilik oldu atlatti ama hala cikarmiyolar kafayi yicem adam gibi bisey diyende yok durdukca ben hasta olcam bu gidisle sutumde gider bi gece bensiz kaldi gece mamaya alismis emmiyo gunduz emiyo
krızantemcıgın sansına açılması cok hızlı ılerlemıs..Canım epiduralden sonra ekstradan suni sancı falan verdiler mi? Açılma nasıl bu kadar hızlı oldu? Bir de lizözü ister misin getirebilirim hastaneye?
adet agrisi gibiyse dinlenince gecmiyorsa duzenli mi takip et. Duzenli gibiyse dr.a git bence.tşk ederim.bilemiyorum canım ama ağrılar dünde vardı.
e 20 gun once doguruyorsunuz napalim
Hem cantaya koymali hem surmeye baslamali. Mutlaka onceden surun derim gogus kremini
gecmis olsun canim. Hayirdir neyiniz var. Bir an oce cikin evinize ins
Hımmm olmadı iyle yaparım. tşk ederim canımadet agrisi gibiyse dinlenince gecmiyorsa duzenli mi takip et. Duzenli gibiyse dr.a git bence.
Bende yiyiyorum valla günde 3-5-7. Allah ne verdiyse :)günaydın kızlar..... ya ben çok portakal yiyorum bi zararı yoktur umarım![]()
benimde kaşınıyor karnım ve nasıl birşeyse kaşırken hissetmiyorum sanki uyuşmuş gibi....kaşıntı değil mi bu dediğin ? ya bikaç gündür benimde karnım falan kaşınıyor , şimdi biraz tırstım , ama çok şiddetli bi kaşınma değil hani çatlama kaşınması dediklerimiz gibi, senin kaşıntın çok mu şiddetliydi ?
Karın ağrın nasıl bi ağrı? Üşüttün mü acaba? Benim midem artık rahatladı sanırım bebe biraz aşağı indi ama elim ayağım yanıyo çok kaçırınca :/
bübchen set almıştım canım ama pek kullanmadım pişik kremini. tedavi edici değil önleyici bir krem. ben de diger kızlar gibi pişik olmadan krem sürmek istemedim. çok küçükken suyla ıslatılmış pamukla sildim, bikaç ay sonra çok bulaşan kakalarda hep yıkadım. 1 yaşından sonra bile ıslak mendil kullandıysam yıkardım poposunu sonrasında. bu yüzden hiç pişik yaşamadık. arada bir kızarır gibi oldu yıkama fırsatı olmadıgında, yolculuklarda fln, o zaman da pantenol sürdüm. bübchenin şampuanını ve nemlendirici sütünü sevdim ama pişik kremi öylece duruyor sanırım. pişik olduktan sonra işe yarıcak birşey değil.Canım bir de pişik kremi olarak ne kullanmıştın? Bübchen mi? Senin bir de serefrazın ne kullandığını sorucaktım.
Yok devletteyim o yuzden kafayi yicem zatnSutunu sagip versen. Ins cikarsiniz bir an once. Ozel hastane mi niye cikarmiyorlar dr ne diyor. Cabuk alistigi gibi cabuk da unutur biberonu uzme kndini