• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Bir hafta daha dursaydı bebek daha rahat olucam bakalm kaç gr olmuş, 2500 u duysam bari

Canim pisik önleyici sebamed kullanmstim o zaman. Pisik olmuyordu şükür ben biraz sık bez degstriyor totosunu mümkün mertebe havalandriyordum. Cisli bezle bekltmiyordum hic az da olsa. Pisik bikere oldu onda da dr cinkostatin diye bi krem vermsti galiba. Ben bugday nişastası oneririm suyla karıp hafif bulamaç yapin popoya yedirin öyle kurusun pudra gibi oluyo kuruyunca pisige cok iyi geliyor bu tarif tedbir olarak da tedavi olarak da:KK66:

Gozun aydın canım

Iyi haberlerle gel insallah

sıcak su bol banyo merdiven in cık
cinsel ilişki esin kabul ederse :KK66:
Ahududu yapragi cayı comelme hareketi plates topunda pelvis egzersizleri bicok sey var aslında yapablecegn hayrlisiyla gelsin kuzun canım

Cinsel ilişki var , hatta ilişkiden sonra sancımda oluyor karnım da ve belimde ama yok ya. Doğuramıcam ben galiba.
Squat yapıyorum , şimdi bi duşa giriyim sonra binada bi iniyim bi çıkıyım bakalım :( teşekkür ederim :KK15:

benımde oba baş harflerim es de eşimin.

Yaa biz kadınlar ne kadar duygusaliz ne olucak bizim halimiZ boyle :KK51:
Benim nickim de eşim ilk dışarı çıktığımızda bana tiramisu ismarlamisti ilk defa o zaman yemiştim çok begenmistim o yüzden nickim boyle.sevesim geldi adamımı :KK22:

Nst temiz, sırf doktor yoğun die yüzüme nst ye bakmadan serum takın alttan muayne dedi, kendi doktorum tatilde ondan bu muamele . Ben de çıktım hastaneden eski kötü kalpliye gidiyorum . Cunku kanamam yok o kdr bişeyim tok yani insan kendinden de anlıyor biraz , bakalm bu ne derse kabul artık
off çok çilen var ama ne kötü doktorlar ilgisiz. ben buldum canım doktorumu.
hayırlısı.

Cinsel ilişki var , hatta ilişkiden sonra sancımda oluyor karnım da ve belimde ama yok ya. Doğuramıcam ben galiba.
Squat yapıyorum , şimdi bi duşa giriyim sonra binada bi iniyim bi çıkıyım bakalım :KK43: teşekkür ederim :KK15:

Doguramicam demek için erken değil mi tatlım daha :KK73: ocak anneleri topigine gir bak 40i doldurup hala ne sancı ne nisan vs olmayanlar var onlar napsinlarr :KK37:

Bir hafta daha dursaydı bebek daha rahat olucam bakalm kaç gr olmuş, 2500 u duysam bari

Canim o kadar stres yapma bebisini de uzme her sey olacagima varir ve bence o ne zaman gelmek isterse o zaman gelir hic tinlamaz kimseyi :)

Benimki kilo olarak biraz dusuktu doktorum gelisiminde hic sikinti yok kilo onemli degil demisti. Yeter ki gelisimi normal olsun kilo biraz yapisal bi durum. Sobra dusununce ben de esim de zapzayifmisiz hep

Benim nickim de eşim ilk dışarı çıktığımızda bana tiramisu ismarlamisti ilk defa o zaman yemiştim çok begenmistim o yüzden nickim boyle.sevesim geldi adamımı :KK22:
Seni her gördüğümde aklıma düşürüyorsun zaten tiramusuyu :kk77:

Yanarım yanarim da taçsız fotolarima yanarım :) neyse evde takar tacimi çekerim artık boy boy foto :)
Tatlım sen en zor olayı atlattın,fotoğrafını da sonradan çektirirsin taçlı dediğin gibi.Hem saçını makyajını yapar öyle takar foto çektirirsin daha güzel.Bebik napıyor annesi, kokla bizim içinde süt kokulunu :nazar:

Dün akşamdan beri ağrı Sancı içindeyim geçmedi, kanama fln yok aslında ama içim rahat etmedi . Alttan muayne yapmaz inş müsait değilim ya hiç :/ hazırlıksızm. Yan dağlar yan diyorum başıma geleceği bekliyorum
Tatlım sen üşütmüş olmayasın, dün de dışarda gezdin soğuk havada.Hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum

Yaaa cok tatli cok hosuma gitti duygulandim resmen :(

Ya bu agda hepimizin korkusu sanirim :KK43: bende dogurmaktan cok ya hazirliksiz yakalanirsam diye korkuyorum hahaha :))

Hem son zamanlarda yapayim baya idare etsin diyorum hem de ya erken gelecegi tutarsa diye korkuyorum. Ah bu kadin olmak yaaaa!
Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerim (: Gitmeden bende nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyordum.

Ayy magnezyumm içicem şimdi.. @serefraz85 aynı tarif ettiğin ağrı bendede var. Umarım doğurmammmmmmm püfff

Bu karin kasilmalari, kasik agrilari, vajinada batmalar, karnimin alt yanlari vs bu agrilar bende de var. Ama daha cok erken bence bunlar normal kizlar demek ki. Her seyi doguma yormayalim ya dursunlar durduklari yerde daha puff!

Ayy doğuranlar varr , okuyor okuyor bişeyler yazamıyordum. Allah uzun ömür versin, sağlık,huzur ve bereketli bir ömrünüz olsun ailecek.
Benim sancılarım gelip gidiyor ama ne kadar saçma , benim gibi olanlar doğurmaya başladı bende tık yok
Dün hurmaya başladım
Hurmadan sonra karnımın içinde sancı oluyor ama yine düzenli değil
Offf çok sıkıldım
Doğurmak istiyorum
Bana bişeyler önerin yaww
sperm bankasini denedinmi:KK45::KK45::KK45::KK45:

Ben 36. Haftada yaptırdım halen çıkmadı şükür.Yaptırmak ciddi rahatlık şekerim :-) Gitmeden bende nasıl gideceğim diye kara kara düşünüyordum.

Yok tatlim benim kuafore gitmekle sorunum yok yillardir giderim. Iste zamanini tutturamamaktan korkuyorum. Gecen gun kendim deneyeyim dedim doktora gidicektim az vardi kuaforluk kadar yoktu. Nasil komik hallere dustum var ya kendime guluyorum bi yandan ayna bi yandan fenerle hahaha mumkun degil valla kendi basina yapmak.

Iyi ki kuafore onceden alismisim dedim valla :)

Back
X