• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

arkadaşlar ben kafayı yicek gibi oluyorum :KK43: kimseyede anlatamıyorum. aklıma hep geçmişte eşimin ailesiyle yaşadıklarım geliyor durup durup ağlıyorum. mutsuzluktan ölcek gibiyim. doğumdada aynı şeyleri yaşayacağım diye korkuyorum ki gidişat onu gösteriyor. bu nasıl bir saçmalık kendine gel diyorum sonra daha bu düşüncelerden sıyrılamadan bir daha derinlere dalmış buluyorum kendimi. oooffff ooooffff lohusayken napıcam ben lanet olsun... :KK43:
Hamilelik depresyonu olabilir canım. Kendine tek çare olabilecek insan yine sensin. El işi yapabilirsin mesela bebek için bişeyler yapabilirsin. Bebeğine yoğunlaş ona ilk dokunacağın koklayacağın zamanı düşün. Düşünmemeye çalış.. Allah yardımcın olsun

Ama bak burada bi arkadaşımız, dinlenirseniz bebek daha iyi beslenir sırf yedikleriniz değil hareketiniz de önemli dedi. Doğumdan sonra toparlanalm oh mis gibi yaparız hepsini de :) Allah korusun son günleri atlatalım da
Çoooooook haklısn canım. Karnım burnumda dinlenmek benim hakkım

Canim az da olsa hareket ediyosa korkma bence artik yeri de darlasti ondandir. Sen stres yaptikca o da gerilcek :KK43: hayirli haberlerle gel insallah ama panik yapma olur mu

muz ıcın bende senden farksızım..resmen zorla yıyorum..onu yerken kendımı saman yıyen ınek gıbı hıssedıyorum :KK70:oyle bır surat ıfadem oluyor :KK53:kuru cekırdeklı sıyah uzum ye hergun yarım kase kadar ,o senı rahat rahat vc ye çıkarır..dusun ben hergun 1 lt sut 2 muz patates yıyorum ama maasallah dıyeyım bazen 2 3 oluyor..:nazar::KK14:

yahu kızım varya normal degılsınız heee..bebeler 24 saat kıpırdamak zorundamı..benım hıc oyle gece uyanınca sabah kalkınca falan hareket dinlemek aklıma gelmiyor..oda uyuyor ayrıca ne dürtükluyonuz yavruları:KK20: kıpırdamış ıste ..yattın oglene kadar o sen uyurken kıpırdamıştır cok kere..karnı doyunca kıpırdamış ıste..vallahı sunı sancı gorevı goruyornuz hem kendınızı hem mılletı strese sokuyonuz..relax olun bebegım:D

Nur2808 Nur2808 tatlım boşuna endişeleniyorsun bence.Tabi ki git merak ediyorsan baktırt, ama oğluşun zaten tombik bir bebiş maşallah :nazar:ee haliyle yavrucağız hareket ettiği alan darlaştıkça hareketleri de kısıtlanıyor.Hepimizin bebikler artık daha sıkışık alandalar.Kafan rahat olsun, negatif şeyler çağırma.

Saolun kızlar başka yazan varmıydı göremedim her sayfayı incelemedim.
Yaa önceden de gün içinde az hareket ettiği olurdu bu kadar içime korku düşmezdi takmazdım pek yani ama dün gece çok kötü rüyalar gördüm doğuruyorum bir garip bişiler karışık rüyalar gördüm sabahına da hep onun hareketlerini hissederdim ben uyurken bile olsa ama uyku anında hissetmeyince kalktım pinpiriklendim içime garip bi korku düştü çikolataya yiyim bakım dedim az bir iki kımraştı işte yinede içim raht etmedi gittim kalbi 138 atıyor gayet iyi dedi hemşire snrasında da zaten şuan ara ara hareketlerini hissediyorum şükür. ilk kez bu kadar korktum ağladım fln tabi ağlayınca bnm tansiyon çıkmış 13-8. eve gelirken kuaföre uğradım kaş bıyık aldırdım snra ecz. uğradım tekrar ölçtürdüm tansiyonu 10-6 olmuş rahtlayınca :D

Yaa önceden de gün içinde az hareket ettiği olurdu bu kadar içime korku düşmezdi takmazdım pek yani ama dün gece çok kötü rüyalar gördüm doğuruyorum bir garip bişiler karışık rüyalar gördüm sabahına da hep onun hareketlerini hissederdim ben uyurken bile olsa ama uyku anında hissetmeyince kalktım pinpiriklendim içime garip bi korku düştü çikolataya yiyim bakım dedim az bir iki kımraştı işte yinede içim raht etmedi gittim kalbi 138 atıyor gayet iyi dedi hemşire snrasında da zaten şuan ara ara hareketlerini hissediyorum şükür. ilk kez bu kadar korktum ağladım fln tabi ağlayınca bnm tansiyon çıkmış 13-8. eve gelirken kuaföre uğradım kaş bıyık aldırdım snra ecz. uğradım tekrar ölçtürdüm tansiyonu 10-6 olmuş rahtlayınca :D

Aslında hep rahat olabilsek keşke. Küçücük bişeyde panik oluyoruz. Allah yardımcımız olsun inşallah.

Oku kendine ve bebege bol bol. Stres yapmayin artik direk kanimizdan onlara geciyor stres hormonu. Allahin izniyle alicaz saglikla kucgimiza.

insanların doğumumla ilgili salak salak espiri yapmalarından ve kendi yaptıkları espiriye salak salak sadece kendilerinin gülmelerinden nefret ediyorum :KK62: onları böyle yapıp :KK11: sonrada böyle yapasım var:KK4:
Evden mi cikmayalim anlamiyorum ki. Ogrenciler birbirine gisteriyor beni.neyse onlar daha cocuk dusunemez de kocaman insanlara ne oluyor

selam kızlar nasılsınız
dünden beri pek bir temizliğe verdim kendimi girip okuma fırsatım bile olmadı
beni biraz daha beklesem böcekler yiyecekmiş heryerimden pislik akıyor
doğurana kadar anca paklanırım heralde

bu arada doğuran varmı varsa allah analı babalı büyütsün geride kalanlar bir avazda çıkarın inşallah
seni göremeyince doğum yaptın sandım :) çok yorma kendini dikkat et. temizlik benimde dert şubat ayına girseydik temizlikçi çağıracam. ben ufak tefek yapıyorum ama camların falan silinmesi gerek

Ayağa Kalktım yine var Ağrı doktoru arasam çık gel hemen dicek bölede bişey oldumu gitmek istemiyorum normal ağrılar geliyo bunlar o yüzden takmıyorum yemek bulsun bizimki artık bişey demez zaten artık ağır olduğumun oda farkında
Kıyamam :KK74: Bugünlük de idare edecek birşeyler yap sende.Kahvaltılıkla geçiştirin olmadı.Zaten ağrın var zorlama kendini.

Şimdi cahil dersiniz bana ama bilmiyorum napimm
Mesela sayfalarda yazıyorlar kızım için oğlum için ayetel kürsi okurmusunz diye. Okuyup sonra ne yapıyoruz ? İsmi atıyorum Ahmet olsun , Ahmet'e şifa ver allahım falan mı diyoruz ?

Back
X