• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Kızlar muayene oldum açılmam yok bebegim 3 kg olmuş ama hala tersss :KK12: napiyim ben simdi bu kızı. Muayeneden kalma birşeydir dedi drum pihtidan için, simdi nstye gircem Allah bilir hic sancim olmaz benim nedense hep öyle oluyor.sancı çıkarsa durdurmaya çalışacağını söyledi Dr 37. Haftadan küçük old. İçin ve acilma olmadığı için..bekliyorum.
ne pihtiis kiz,nisaninmi geldi

Slm kızlar doktora gittim bugün bebeğim 2203 gr olmuş suyu ve ölçümleri de normalmiş 10-14 Şubat arası doğum dedi :D epidural sezeryan istiyorum ben tabi onuda söyledim tamam ama daha vakit var bakalım fikrin değişir belki dedi :eek:

sen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhalde
yoksa muzu sevemdigim için, patateside seker çikartir diye hiç yemiyorumki ben:KK64:
karnimdakinin afrikalilar gibi zayif dogmasi lazim:KK53:

34. haftanin absinda kilosuna 2.300 dendi sizinkilerLE nasil acaba ??
Benimki de 33+6 da 2.267 idi normal herhalde bana Oğluma göre küçük geldi ama olsun

Hep pozitif olmaya çalışıyorum da bazen delleniveriyorum. Yaklaşık 7 senedir emek ver çalış didin son aşamaya gel adam rahatını bozup da yoğunlaşamadığı için karnın burnunda öylece kala kal. Ya madem beni neden taşıdın durdun onca zaman bana neden doğuruncaya kadar hallederiz dedin. Arkadaş olmayacaksa olmaz dimi. Yada oldurmanın bir yolunu bulacaksın ben bu alanın dışındayım sen yapmalısın diyip kenara çekilince sen rahatlıyonda karşındakinin psikolojisini hiç düşünüyonmu. Ah etmem beddua etmem diye diye övünürüm her zamanda bazen istiyorlar ya. Ağlaya ağlaya içim kanırdı bugün.
Sen neden bahsediyon neyin kafasını yaşıyon diyebilirsiniz. Anlatmak rahatlamak istedim. Çok sıkıldım bugün hayır hamilelik psikolojisi diyorlar da alakası yok. Kariyer bazında bir insanın elinde olmak çok zor arkadaşlar, çok kişi duydum bu aşamada iş veya okul bırakan da hep amaaaan diyordum insanın başına gelince anlıyormuş.

Bide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
Düzenli ve her seferinde bi öncekinden daha fazla kendini hissettiren sancida ve dinlensende otursanda kalksanda olmaya devam eder.

sen yine zorla yiyormusun ben agzima surmuyorum,oncedende sevmezdim benim çocuklar kilolu oluyor muzla ilgiis yokdur ehrhalde
yoksa muzu sevemdigim için, patateside seker çikartir diye hiç yemiyorumki ben:KK64:
karnimdakinin afrikalilar gibi zayif dogmasi lazim:KK53:

34. haftanin absinda kilosuna 2.300 dendi sizinkilerLE nasil acaba ??
33+0 da 2800 du ama muz yemıyordum o zaman..

yok valla 5 kg dogacak deseler ben gunde bir iki muz yiyemem, en son ne zama,n yedim hatirlamiyorum muzu

Kızlar muayene oldum açılmam yok bebegim 3 kg olmuş ama hala tersss :KK12: napiyim ben simdi bu kızı. Muayeneden kalma birşeydir dedi drum pihtidan için, simdi nstye gircem Allah bilir hic sancim olmaz benim nedense hep öyle oluyor.sancı çıkarsa durdurmaya çalışacağını söyledi Dr 37. Haftadan küçük old. İçin ve acilma olmadığı için..bekliyorum.
İyi bari çok şükür.dursun bi gün bi gündür.3kilodan fazlasını taşıyamayan senmiydin

benimde bebiş yatarken hareketli oluyor ama uyutmayacak kadar rahatsız olmuyorum belki gün içinde çalışarak yorulduğumdan hemen uyuyabiliyorum ki benim dr illa sezo diye tutturursa ben sancım gelene kadar bebeğimin hareketlerini hissedene kadar beklemeyi düşünüyorum...
Bende oyle istiyorum yarin soylicem sancimla birlikte olsun diye kabul ederse artik

seninkinin genleri genis anacim o zaman mmasallah :))))
bacım o zaman da 2800 du gecen haftakı kontroldede :KK46:. 3 haftada hıc kılo alımı olmamış..dr normal hala 1 hafta onde gıdıyor hem usg yanlış ölçüm yapıyor son zamanlarda dedı,bırde ben hep farklı usg lerde kontrol edıldım..banada suprız olucaz kac dogacagı yanı..3 u gectıkten sonrasını takmıyorum kafama..cuma gıdıcez tekrar..goruruz endamını koca kafalının :KK46:

bugun yarın dogurucakmıssın gıbı bır hıs var ıcımde :KK47:

one kız senın ısım OBAMA falan mı :KK53:oba ıle başlayan kız ısmı bulamadım ahahaha:KK70:

nıce bu kadar acele edıyorsun kı dogumu baslatmak ıcın..37 nın ıcındesın suan..daha bekle derım ben..ben senden az farkla gerıdeyım hergun gece sukur Allahım bugünde doğmadı dıye dualar edıyorum o_O
ahahaha sperm bankası hemı..hıc gulesım yoktu:KK70:
Deli kız.
Heee obama. iki adım.bir de soyadının baş harfleri :-)

bacım o zaman da 2800 du gecen haftakı kontroldede :KK46:. 3 haftada hıc kılo alımı olmamış..dr normal hala 1 hafta onde gıdıyor hem usg yanlış ölçüm yapıyor son zamanlarda dedı,bırde ben hep farklı usg lerde kontrol edıldım..banada suprız olucaz kac dogacagı yanı..3 u gectıkten sonrasını takmıyorum kafama..cuma gıdıcez tekrar..goruruz endamını koca kafalının :KK46:
e alsaydi zaten 3.5 kg olurdu simdi onu bide dogurmasi var, bunye kendini obezlige karsi korumaya almis olmali : )))

ben kiloya takmiyorumda hastaneye goturduklerim buyuk gelir diye korkuyorum
benim çocuklar dogumda kilolu oluyor so,radan zayif kaliyoalr, kilo ya takmak istemiyorum evdekilerle yeterince ugrastim bu kilo yuzunden:KK34:

bu nick olayı yüzünden kaç kez pes edip buraya üye olmaktan vazgeçmiştim. öyle kim tüm fantastik filmlerdeki karakterleri denedim , yahu açtım yunan mitolojisi karakterlerini denedim bir bir :p hepsinden var yani burda :) o sıra okuduğum murat menteşin kitabındaki bir karaktrin adı korkut üneli -ki murat menteş okuyan varsa bilir hiçbir karakterin adı normal değildir romanlarında- onu denyim dedim oldu :D sonra düşündüm insanlar diyecek ne tuhaf bir tip bu :KK57: :)
Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Ben onu Korkut' un eli diye anlıyorum.
Çok utandım <:o)

Back
X