Yok anacım. üçüde erkek adı.himmm oya bahar mi kizzzz :))))
İlki bulunmuştu zaten. Deşifre etti bu kızanlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anacım. üçüde erkek adı.himmm oya bahar mi kizzzz :))))
Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Ben onu Korkut' un eli diye anlıyorum.
Çok utandım <)
Yok anacım. üçüde erkek adı.
İlki bulunmuştu zaten. Deşifre etti bu kızanlar.
seni göremeyince doğum yaptın sandım :) çok yorma kendini dikkat et. temizlik benimde dert şubat ayına girseydik temizlikçi çağıracam. ben ufak tefek yapıyorum ama camların falan silinmesi gerek
Kızlar nesajlariniza bakamadim eve gidince bakicam iyi dilekleriniz için Tesekkurler.nst de sancim çıktı 60lara Kadar yatış istediler ama ben kabul etmedim evdeki bebisler napicak bensizDr yarin tekrar çağırdı gidicez bakalım.. Karnim agriyor agrimasa iyiyim aslında..beni merak etmeyinn
![]()
Tatlım artık dikkatli ol lütfen canım benim.İnşallah karın ağrın da bir an evvel geçer.Kızlar nesajlariniza bakamadim eve gidince bakicam iyi dilekleriniz için Tesekkurler.nst de sancim çıktı 60lara Kadar yatış istediler ama ben kabul etmedim evdeki bebisler napicak bensizDr yarin tekrar çağırdı gidicez bakalım.. Karnim agriyor agrimasa iyiyim aslında..beni merak etmeyinn
![]()
Benimkide bir nevi Seninkinden ilki şans demek.Benim de nickimin anlamı ismimin ispanyolcası, ismim Yağmur , memnun oldum :)
tahmınlerı alalım![]()
bende senin yazdigin gibi anliyordum valllaaaAyy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Çok utandım <)
Ama merak ettiriyorsun çoookkkkDeli kız.
Heee obama. iki adım.bir de soyadının baş harfleri![]()
hobaaa baris kiz dadami varrrIkinci ismin barış mı?
Cinsiyet ne peki ???himm iyi o zaman aynilarmis , dr bana uç gun ilerde dedi kilosu için
Kızlar nesajlariniza bakamadim eve gidince bakicam iyi dilekleriniz için Tesekkurler.nst de sancim çıktı 60lara Kadar yatış istediler ama ben kabul etmedim evdeki bebisler napicak bensizDr yarin tekrar çağırdı gidicez bakalım.. Karnim agriyor agrimasa iyiyim aslında..beni merak etmeyinn
![]()
Allahım bu okuduğum ayeti kerimenin hürmetine bu ayetin sebebiyle ahmet kuluna şifa ver diyoruz canım.
erkekCinsiyet ne peki ???
Ayy kafam ters çalışıyor diyorum Size
Çok utandım <)
Yarim ic.Troid hapi eux kullanan arkadaslar esim 25mgc alicagina 50 mgc sini almis.bir kerelik 50 lik icsem bisey olurmuki acaba