• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Aynı şeyleri yaşadım hala ara ara oluyor doktora en sn sorduğumda dedi ki normal rahim doğuma hazırlık yapıyor ama suyun gelirse lekelenme olursa yahut dayanılmayacak gibi sancın olursa o zaman gel artık. Panik yapılacak bişey yokmuş yani cnm
Bunlar normal yani. Umarım doğumu kolay yaparız..

Ya nst'ye girdim bazi degerler 80-90 cikti. Bunlar sanci mi? Dr normal demisti. Bi bakin bakalim siz de.

Eklentiler

• 20150113_191014.webp
    20150113_191014.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 67
cherish cherish gecmis olsun sana da. Sorun yokmus sukur. Son gunlerin bu korkusu stresi en zoru yaa
Gerçekten stres Küpü stly :)

Geçen starbucks a oturdum herkes bana baktı sanki biz oraya giremeyiz. Süt alıyorum sadece süt mü diye soruyorlar.
İşkembe Çorbası istiyorum ama sizde yok muydu :o

Kızlar yoldayiz alıntı yapamiyorum hastaneye gidiyoruz.drumu aradım gel dedi. Tuvalette cisimi yaparken birden bıçak kesiği gibi sancı hissettim rahim genisliyordur diye onemsemedim kalktim tuvaletten tırnak kadar diyim koyu renkte pıhtı gordum.. Dra az kaldı ne olduğunu ben de bilmiyorum daha önce ne nisanim geldi ne de suyum sanciyla gittim hep hastaneye.ara ara yazarım.opuyorum hepinizi dualarinizi esirgemeyin
Iyi olmana sevindim canm bnm gzlce dinlen olur mu

Kızlar ya biz Şubat annelerinin bebişleri Şubat'ı beklemeyi sevmiyor galiba benim de bir kaç gündür iç çamaşırım çok ıslanıyo bir yandan Tedirginim bir yandan da oğlum da aynı şikayetten doktora gittiğimde normal akıntı demişti ama bu biraz daha gazla sanki ne yapsam bilmiyorum 2 hafta sonra bebeğim dönmüş mü diye bakacaklar ama o kadar da bekleyemem
2 hafta o sıkıntı çekilir mi kız git de rahatla ya

Bide ben kasılma sertleşme sancı hepsini yaşıyorum ama ne zaman panik yapıp doktorcuğumu aramam gerekiyo bilmiyorum. Periyodik değil ama ondan panik yapmıyorum sanırım. Hiç nst ye de girmedim. Girsem belki sancı seviyesini falan bilirdim. Ne zaman panik yapmam gerekiyo biri bana anlatabilirmi ?
Ben panik yaptım ben şükür bişey çıkmadı , için mi sıkıldı git bi nst bağlasınlar neden gerileceksin

En son kactiki cnm kac haftada kac gr almis sen kilosunu takiyodun
10 günde 400 gr almış , doğum Kanalı'na girince cok almayabiliyormş ya sıkılıyordum neyse şükür

İnşallah öyle bi durumdur canım.. Zaten çok sıkıntılı bi hamilelik yaşıyorum eşim yüzünden,böyle şeyler de hepten direncimi kırıyo.. Geçen haftaki kontrolde 2 haftada 100 gr almış göründü,dün 1 haftada 250 gr almış ama bu durum çıktı işte.. Kontrole gitmeye korkar oldum.. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah..

amin canım inşallah. sen içini ferah tut iyi olsun.

Gerçekten stres Küpü stly :)

İşkembe Çorbası istiyorum ama sizde yok muydu :eek:

Iyi olmana sevindim canm bnm gzlce dinlen olur mu

2 hafta o sıkıntı çekilir mi kız git de rahatla ya

Ben panik yaptım ben şükür bişey çıkmadı , için mi sıkıldı git bi nst bağlasınlar neden gerileceksin

10 günde 400 gr almış , doğum Kanalı'na girince cok almayabiliyormş ya sıkılıyordum neyse şükür
Acilden gidince bağlıyorlar mı nstye ?

benim adım da taa lise zamanıydı isminizin elfçesini hobbitçesini bulun vb. şeyler vardı.
elfçeyi beğendim elbereth o zamandan beri hemen her yerde bunu kullanıyorum, 61 de malum TRabzon ;)

ağda konusu konuşulmuş; normalde epilatör kullanıyordum ama göremediğimden beri epilatörün makas gibi kesen başlığı var jilet gibi sertleştirmiyor kesme sorunu da yok onu kullanıyorum, hep temiz.

e alsaydi zaten 3.5 kg olurdu simdi onu bide dogurmasi var, bunye kendini obezlige karsi korumaya almis olmali : )))

ben kiloya takmiyorumda hastaneye goturduklerim buyuk gelir diye korkuyorum
benim çocuklar dogumda kilolu oluyor so,radan zayif kaliyoalr, kilo ya takmak istemiyorum evdekilerle yeterince ugrastim bu kilo yuzunden:KK34:
Ay benimkilerde öyle.oğlan 3 870 doğdu.ebe tosun pasa dedi.sonrası hep cılız.kız daha beter..gelisimi bi sene geriden geliyor.hadi onun taşı vardı da oğlan niye boyle bilmem.

Back
X