YokIkinci ismin barış mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YokIkinci ismin barış mı?
Barış halt etmiş benimkinin yanında ama boşverin yakında tc mi alacaksınız zaten.hobaaa baris kiz dadami varrr
Ya benimki dümdüz çizgi çıktı. En yüksel çıkan bir kez 24Ya nst'ye girdim bazi degerler 80-90 cikti. Bunlar sanci mi? Dr normal demisti. Bi bakin bakalim siz de.
Armutla dengeli yiyorum.armutta bağırsaklara iyi gelir.dene istersen kış armudu var bu sıralar.Kabızlık yapacak korkusuyla aylardır yemedim ama bu aralar canım Muzlu pasta istiyor :)
Pınar- kemal aslanBenim baş harfim eşimin baş harfi ve soyadımız , al sana pkas![]()
p harfiyle erkek ısmı varmı yaa.. aklım durdu yemınle..hyr sız böyle yazdıkça acaba o mu bumu dıyedusunmeden de edemiyorum ıyımı.. yazmayın kardesım
![]()
Zaten bu Trabzonlularda takıntı o 61 bir yerden çıkmaz.benim adım da taa lise zamanıydı isminizin elfçesini hobbitçesini bulun vb. şeyler vardı.
elfçeyi beğendim elbereth o zamandan beri hemen her yerde bunu kullanıyorum, 61 de malum TRabzon
ağda konusu konuşulmuş; normalde epilatör kullanıyordum ama göremediğimden beri epilatörün makas gibi kesen başlığı var jilet gibi sertleştirmiyor kesme sorunu da yok onu kullanıyorum, hep temiz.
Banada pkass a pelin adı yakışır gibi geldi.P erkek değil kız ismi olacak bence Pelin![]()
benim adım da taa lise zamanıydı isminizin elfçesini hobbitçesini bulun vb. şeyler vardı.
elfçeyi beğendim elbereth o zamandan beri hemen her yerde bunu kullanıyorum, 61 de malum TRabzon
ağda konusu konuşulmuş; normalde epilatör kullanıyordum ama göremediğimden beri epilatörün makas gibi kesen başlığı var jilet gibi sertleştirmiyor kesme sorunu da yok onu kullanıyorum, hep temiz.
Banada pkass a pelin adı yakışır gibi geldi.
Kızımın adı pelin olsun istemiştim ama nedense sonra vazgeçtim
13 du dustu sarilik bitmis ben bu cocuga kilo aldirip koydum hastaneye burda kilo vermis delirdim bende smdi cikisimi istedim mamaya alistirmislar cocugu eve gidip duzene sokarim ben onu iyice buyuturum
Seninki doğruymuş zaten
Evet defne pelin ipekSelini düşünürken Pelin mi olsa ki dedik biz de. En son Zeynep mi olsa diye düşündük ama hala bulamadık. Bu arada Defne yi de beğendim.
Armutla dengeli yiyorum.armutta bağırsaklara iyi gelir.dene istersen kış armudu var bu sıralar.
Epilatörün o ucu yine de bir günlük sakal kadar bırakıyordur di mi?
p harfiyle erkek ısmı varmı yaa.. aklım durdu yemınle..hyr sız böyle yazdıkça acaba o mu bumu dıyedusunmeden de edemiyorum ıyımı.. yazmayın kardesım
![]()
Biraz daha kopya versenBenimkide bir nevi Seninkinden ilki şans demek.
Evet defne pelin ipek
Benim üçlümdü
Pelinler çok bıcır bıcır sevimli oluyor.