• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ağrısız doğum yağmak isteyenler yani epiduralle normal doğum hakkında bi haber vardı.

Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.

Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)

Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.

Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.

Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin :(

Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.

Gülüm koymak istedim de ü harfi yüzünden koyamadık. Gülce de güzel. Gülsu ismini de düşünebilirsin.

Karnim tas gibi oldu noluyor dedim.sonra simdi gevsedi nolir ki boyle

Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)

Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.

Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.

Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin :KK43:
Benim kızımda aybike ama aybüke diyor ilk duyanlar.o da karışabilir muhtemelen.

Gülüm koymak istedim de ü harfi yüzünden koyamadık. Gülce de güzel. Gülsu ismini de düşünebilirsin.
Senin de mi ü harfi takıntın var yoksa.benim varda.babamın gönlü de olsun istiyorum.gülsu da aklıma geldi de gülsuyu diye dalga geçerlermiş ki diye tereddüt ettim

Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin :KK43:

Ben de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.

Back
X