• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.

Gülce guzel Serra da guzel ama.ikisi yan yana bana cok uyumlu gelmedi. Iki isim koymayin zaten her zaman biri kaliyo oyle sirtinda yuk oluyo.

Ben de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.

Yok ya borulce ne alaka bence koyma diye bahane bulmus kocan azcik :) beril de cok guzel isim ve telaffuzu gayet normal bence.

Ayyy evin inşaat işi bitti. Temizledik eşimle. Allahtan çok temiz çalışmış adamlar. Hatta elektrik süpürgesi istemişler süpüreceklermiş, eşimde yok abi biz hallederiz demiş. İstemişlen viledayla toz bezinide verseydin temizlik aradan çıkardı dedim:KK70: Bu adamın kafası bazen hiç çalışmıyor:KK35:

Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora

Canım bak ilk başta bebişler biraz zayıflıyormuş. Mama verdiler de zayıfladı diye üzülme olur mu? Şükür sütün var emdikçe alır inşallah bebişin kilosunu.

Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora

Allah tez zamanda tamamen sagligina kavustursun insallah. Sariligin en buyuk ilaci anne sutuymus zaten kendini uzme ki sutun de gitmesin :(

E="mattika, post: 38846474, member: 223491"]evet mavili kirmizili dopler usg. Ilk hamileligimde suyu aZdi hep kan akisina baktilar kilosu da azdi. 40 haftayi doldurdu ama 3 kilo ancak dogdu. Simdi saglikli oglum buyudu. Dr.un dediklerini yap cok stres yapma bol.bol dinlen. Bazi gebelikler boyle oluyor istre[/QUOTE]
Bugun bende dopler USG girdim suyum az diye şükür suyu yetecek miktardaymis 10 gündür stres yapmistim herşeyi güzel cikti pasamın bir tek hala dönmedi kilosu 2660.

K.validem aradın sabah.
-Yavrum benim kaç.gündür kafamı kurcalıyor,herkes diyorki tek isim olmaz bebeğe. Ben diyorum emek su falan mı olsa.
Bir saat emek su ya güldüm.

Bebiş sezeryanla alınınca normal doğum zamanı olmadığı için burcu da etkilenir mi ki?

K.validem aradın sabah.
-Yavrum benim kaç.gündür kafamı kurcalıyor,herkes diyorki tek isim olmaz bebeğe. Ben diyorum emek su falan mı olsa.
Bir saat emek su ya güldüm.

Herşeyin yanına su koyuyorlar artık. Ben de Nilsu düşündüm aslında. Senin emek ismi çok güzel. Onun yanına gelicek isimler komik kalır.

Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)

Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.

Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.

Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin :KK43:

bengisu da güzel :)

Benim kızımın ismi Zeynep ikinci kız olsaydı Miray koyacaktim anlami çok güzel diye...

Ben de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.
Berilden börülce çıkmaz.koymak istememiş.benim oglanda Dilruba dan kurbağa çıkardı.isimden soğuttu beni

Back
X