• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Gecen bir astrolog ona gore sezeryan oldum ama iste yukseleni planladigim gibi olmamis falan diyordu. Ben de bu konuda profi degilim ama:)

İşte bu sezeryan için gün belirlemek falan tamamen doğaya müdahale etmek oluyor. Of kan sulandırıcı iğne kullandığım için Dr zaman istiycek benden :(

Ya kızlar etiketleme yapıyoruz ya isimleri, hani nickin başına @ işareti koyuyoruz. Ama kimi etiketlesek yine de göremiyo. Beni etiketleyenleri göremiyorum mesela. Göremiyosak niye etiketliyoruz ki.

Evimizdeyiz sonunda her yarim saatte bir emziriyorum uyandırip persembe yine gitcez doktora
Aman şükür.hastane günleri insani 2 günde yaşlandiriyor.eve çıktınız ya toparlarsiniz inşallah.

Nöbet şekerimizide koyduk çantaya sonunda almış yani adam kırk kere beynini yedim

vahide1204 .!.:
Berilden börülce çıkmaz.koymak istememiş.benim oglanda Dilruba dan kurbağa çıkardı.isimden soğuttu beni

Canim simdi kizima Dilruba ismi aklına ne getiriyor diye sordum kurbağa dedi demek ki çocuklarda ilk akla onu getiriyor ilkokulda riskli çocuklar acımasız olabiliyorler bazen...

Kizlar ben de yillarca kizim olursa Defne koycam derdim gittim kuzenimin kizina verdim bu ismi salak gibi :)

Simdi de kizim dogacak hala ismi yok. Babasi bana birakti ama soylediklerimi de begenmiyo beyfendi.

Babasi BENGİ dedi kizlar sizce nasil? Bi yanim diyo yeter artik tamam bu olsun cunku ben bi turlu bulamadim aylardir. Ama bi yandan da diyorum Bengi isminin telaffuzu zor anlamayacaklar Bengü ile karistiracaklar falan of kafam cok karisik. Ben BERİN de dedim babasi yine begenmedi ona da Berrin derler dedi.

Valla bu isim konusunda cok sikintidayim kizlar yardim edin fikir verin :KK43:

ben aylin ismini severim, kızımız için aylin yada zehra düşündük eşim aylini beğenmedi , zehraya karar verdik

evet sen ve bikaç kişi ile takipleşiyoruz :)
ama bir seni birde ysmnfth ysmnfth i biliyorum
diğerlerinin burdaki nickini bilmiyorum :D
Sen şu renkli gözlü kumral kız değilmisin:KK34: Fazla güzelsin kıskandım:KK34: Şaka tabi canım. MaşaAllah:))

Ya bugün haberlerde epiduralle ilgili bi haber çıktı. Birazcık tırstım:( ama binde bir olan bir olay. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Ya bugün haberlerde epiduralle ilgili bi haber çıktı. Birazcık tırstım:KK43: ama binde bir olan bir olay. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

ay bende okuyunca bi tuhaf oldum bence kötü haberler,doğumlar okumamalıyız :(

Back
X