• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?

Benim daha bu haftalarda oluyor valla. Su gibi akintim ama cok asiri degil. Bi de vajinamda batmalar bazen ayaktayken kalakaliyorum bicak sapliyolar sanki orama.

Kızlar bugün randevumuz vardı. Oluşumun kilosu 2900 ve boyu da 50 cm imiş. Doktorum 15 gün sonra sezeryan için gerekli kan tahlilleri ve gününü belirlemek içim gel dedi. Heyecan dorukta sürekli sizleri okuyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor

Ben de hep Beril koymak isterdim ama eşim bir türlü kabul etmiyor börülce gibi diyor ama Beril diyince börülcesi gelmez ki insanın aklına.
Benim yeğenin adı nehir Beril
Ablama diyorduk eskiden bir tane daha olursa nehir Beril geril koyarsın.
Ama şimdi anladım biri bulduğun isimle dalga geçerse çok bozuluyorsun.

Su ismine karsi bi antipatim var niyeyse ya belki de her ismin sonuna eklendigi icin. Nur da oyle mesela :)

Aylin de guzel zehra da ikisi de guzelmis aslinda keske annesine biraksaymis babasi bazen diyorum bu kadar seyi cekiyosa anneler isim koymak da onlarin hakki valla :)

ben zehrayı da sevdiğim için kolay oldu bizim kabullenme : ))

Kizlaarr ben geldim.. Daha yeni oturdum iyi mi güya hastaneden geldik annem 3 makina çamaşır yıkamis olduğu gibi bırakmış hepsini kenara ne asmak ne Bisey :KK12: yikamayi ben de biliyorum eşime rica etsem iyi kötü asar da ama ben kimseye yük olmak istemiyorum çok gerekmedikce..çamaşırları yarin halim olsaydı yarin yikayacaktim ben,neyse hadi dedim asayim bu sefer de camasirlikta 2 makina çamaşır varmış kurumuş onları aldım diğerlerini astım kurumuş olan çamaşırları katladim yerlerine yerleştirdim derken...benim sancılar terelellim :KK49:
Geldim gelelim popomu yeni yere koydum belim catliyor,bazen annelerini illa yaninda isteyenler okuyor Allah razi olsun annemden Bisey demiyorum ama annem olmasa devrilip yatacaktim yattım mi? Hayır. Daha da is açıldı basıma.gittim baktım okey oynuyor nette diyor yardim edeyim mi... Saka gibi resmen.
Simdi kızıma sut icirip yatiricam ogluma,geçmişi yine okuyamadim ezbere yazdım sizlere,gece nasılsa uyku tutmucak o zamana okurum,o zamana kadar opuldunuzzzz :D

Back
X