• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Selini düşünürken Pelin mi olsa ki dedik biz de. En son Zeynep mi olsa diye düşündük ama hala bulamadık. Bu arada Defne yi de beğendim.

Defneyi ben de çok beğeniyorum çok hoş bir isim. biz en sonunda Gökçe de karar kıldık. bunada burun kıvıran çok oldu ama artık kulaklarımı tıkıyorum :KK47:

Kizlar alakasiz bisey ama eve gelirken bi icecek aldik uretim tarihi 14.01.2015 ama bugun daha ayin 13'ü o_Obide gecen gun markette indirim yapmislar bakkalda 1 liraya satilan cekirdekleri indirimde yazip 1 liradan satiyorlar neyin kafasi bu yaaa:KK47:

iyi aksamlar hatunlar
az once kardesim aradi ,anneannem vefat etmis :KK43:
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

hava ebeme bi fatiha okurmusunuz ? .. :KK61:

başınız sağolsun canım

Ben de daha isme karar veremedim.nesibe diyordum sonra serra da hosuma gitti.ama babam güllü isimleri pek sever.koysammı ki diye araştırdım.bi tek gülce hoşuma gitti.Gülce nasıl.serra gülce diye düşünüyorum.fikriniz nedir.

gülce çok güzel bir isim. ömer lütfü mete nin şiiri var gülce diye hatta çookkk severim :)

iyi aksamlar hatunlar
yasliydi ,15 senedir felçliydi,bakima muhtaçdi ama 90 yasindaki dedemden baska yanindakimsesi yokdu teyzelerim dayilarim var ama bakmak istemediler . ..

en son 5-6 sene once falan gormustum ama ilk defa aile buyuklerinden birini kaybini duydum aklim erdiginden beri .. hem uzgunum hemde çok çile çekdi en çok o istemistir bunu belki diyorum kendi kendime, Allah kimseyi elden ayakdan dusurmesin ..

Canım başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin..

iyi aksamlar hatunlar

Basın saolsun canım:(

K.validem aradın sabah.
-Yavrum benim kaç.gündür kafamı kurcalıyor,herkes diyorki tek isim olmaz bebeğe. Ben diyorum emek su falan mı olsa.
Bir saat emek su ya güldüm.

ayhhh karışmasalar olmaz dimi. millete ne ya :) bence emek tek başına çok güzel bir isim. benim kendi annem her seferinde yeni bi isimle karşıma çıkıp bizim bulduğumuz tüm isimleri beğenmedi. hala bir umudu var onun bulduğu isimleri koyacam diye :D en son bulduğu isim ayşe ala. ala da şapka var anne olmaz dedim. hala ısrar ediyo :/

Hanimlar isim ve inst muhabbetini bolucem ama:)benim haftalarda olanlarda akinti artisi var mi? Benm akinti artti bi de icerde batmalar var vajina icinde yani oluyo mu sizde de?
Coklu alinti yapamadim o zmn normal.yarin kntrl var dr a soyleyim ekstra bi cvbi olursa yazarim

iyi aksamlar hatunlar

Basin sagolsun canim

Çok normal hayatım ben de nelere takıyor korkuyorum napalım içimiz titriyor hayırlısı ile kucağıma alalım da inş
Saol canım hep okuyorum inanki salavat getiriyorum karnıma elimi koyup evde hep kuran açıyorum dinliyorum bebişim kuran sesine alıştı diebilirim hareketsiz anında kuran açınca hemen tepişmeye bile başlıyor. Gece kötü rüya gördüm ya onun etkisi çok oldu gündüz üstüne hareketsz de olunca tedirginleştin iyice.

Kizlar alakasiz bisey ama eve gelirken bi icecek aldik uretim tarihi 14.01.2015 ama bugun daha ayin 13'ü o_Obide gecen gun markette indirim yapmislar bakkalda 1 liraya satilan cekirdekleri indirimde yazip 1 liradan satiyorlar neyin kafasi bu yaaa:KK47:
o son kullanma trihi olmasin canim ?

iyi aksamlar hatunlar

Basin sag olsun cnm

Back
X