• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Sanırım sende sıkıntılı bir dönemdesin ben bugün o tıkanıklığı pes ederek çözmeyi planlıyorum :)
Şu uykusuzluk problemi çok fena ya sabaha kadar dön dön belim ağrıdı zaten fıtığım var 26sına kadar nasıl dayanacam eşim az kaldı bak geçecek dayan diyor da sonrada bebiş uyumayacak, büyük huysuzlanacak, eh bide işi bırakırsam bebelerin tüm yükü bende diye söz verdim adama oy dağlar oy diyorum.

Öyle deme annesi bebişin uyuycak büyük de mutlu mutlu oynayacak inşallah.

Kizzzlaaarr gunaydiinnn :KK54:
Amma çok döktürmüşsunuz.aksi gibi dun gece uykum geldi uyumusum.birazdan tekrardan doktora gidiyoruz çağırmıştı Dr teyzemiz.ultrasonla da ustun koru bakmisti dondu nu diye simdi bi daha bakmaz herhalde.aksam toplu iğne başı kadar kan yine geldi. Bebek düz olsa yerleşme kanaması derdim ama Hanımefendinin nedense kanala girme gibi bi derdi yok :KK12: bakalım bugün ne diyecek ve bi daha ne zamana çağıracak , ya bir de bebis 3 kgi geçti ya stres oldum iyice,eşim de takma kafanı israr etme demek böylesi hayirliymis olursun sezeryan diyor ama ne bileyim..erkeklere gore hava hoş zaten o_O
3 KG YU GECMESINI NIYE STRES YAPTIN KI..daha mı dusuk olsun ısterdın:KK64:

Kizzzlaaarr gunaydiinnn :KK54:
Amma çok döktürmüşsunuz.aksi gibi dun gece uykum geldi uyumusum.birazdan tekrardan doktora gidiyoruz çağırmıştı Dr teyzemiz.ultrasonla da ustun koru bakmisti dondu nu diye simdi bi daha bakmaz herhalde.aksam toplu iğne başı kadar kan yine geldi. Bebek düz olsa yerleşme kanaması derdim ama Hanımefendinin nedense kanala girme gibi bi derdi yok :KK12: bakalım bugün ne diyecek ve bi daha ne zamana çağıracak , ya bir de bebis 3 kgi geçti ya stres oldum iyice,eşim de takma kafanı israr etme demek böylesi hayirliymis olursun sezeryan diyor ama ne bileyim..erkeklere gore hava hoş zaten o_O

Canım belki bu sefer bebişin zamanında doğar hem belki de döner normal olur.

Yarın saat 4de kontrolüm var doğum 26sı diye karar verdik ama ben hala heyecanlanıyorum. Büyük oğlum dört kiloya yakın doğmuştu küççük oğlan geçen hafta 2900 çıktı aslında kiloya takıntılı değilim ama emzirmeye fazlaca takıntılı biriyim bu sefer ısrarla emzirmek istiyorum ki eğer süt inivermezse fazla kilo kaybı olmasın ayyy kafam çok karışık, annem bu sefer sanki bir bahar yeli gibi normal doğurup geçiverecekmişsin gibime geliyor diyor inşallah diyorum. Ayrıca Litchi'ydi sanırım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi ara bu konuda muhabbet etmiştik sanırım bana ayın 26sında doğum yaparsan 24ü son 25inde iğne yapma dedi doğumdan sonra da 8 hafta daha devam edeceğiz iğneye dedi, 2 hafta oldu aspirinide kestik. Bu iğne olayından da korkuyorum ben şimdi bile biyerim kesildiğinde baya bir kanıyor ay doğumda kanama durmazsa offfff çok gerginim çok

Gunaydin.
Evde kv temizlikci ben ve oglum. Senlik yeri mubarek. Bir de bebek dogsa tam oluruz.
Tam uykuya daliyorum esimin saati caliyor, uykusuzummm

Hamilelik depresyonu olabilir canım. Kendine tek çare olabilecek insan yine sensin. El işi yapabilirsin mesela bebek için bişeyler yapabilirsin. Bebeğine yoğunlaş ona ilk dokunacağın koklayacağın zamanı düşün. Düşünmemeye çalış.. Allah yardımcın olsun

çalışıyorum zaten dinlenmeye bile fırsatımm olmuyor :(

Yarın saat 4de kontrolüm var doğum 26sı diye karar verdik ama ben hala heyecanlanıyorum. Büyük oğlum dört kiloya yakın doğmuştu küççük oğlan geçen hafta 2900 çıktı aslında kiloya takıntılı değilim ama emzirmeye fazlaca takıntılı biriyim bu sefer ısrarla emzirmek istiyorum ki eğer süt inivermezse fazla kilo kaybı olmasın ayyy kafam çok karışık, annem bu sefer sanki bir bahar yeli gibi normal doğurup geçiverecekmişsin gibime geliyor diyor inşallah diyorum. Ayrıca Litchi'ydi sanırım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi ara bu konuda muhabbet etmiştik sanırım bana ayın 26sında doğum yaparsan 24ü son 25inde iğne yapma dedi doğumdan sonra da 8 hafta daha devam edeceğiz iğneye dedi, 2 hafta oldu aspirinide kestik. Bu iğne olayından da korkuyorum ben şimdi bile biyerim kesildiğinde baya bir kanıyor ay doğumda kanama durmazsa offfff çok gerginim çok

Bebişin doğum pozisyonunda mı? Öyleyken daha az kilo alıyorlarmış. Doğum için neden son güne kadar beklemiyor Dr? Kesin sezeryan olucaksan epiduralli mi genel anestezi ile mi olucaksın?

cümleten günaydın..
bugun Allahta yardım ederse evımı temızleme nıyetındeyım..tam 2 haftadır ne supuruldu ne sılındı..hazır havada güzelken..yarın aksam kp gelecekmıs:KK51:oturup kalkamıyorum bıle ne yapacaksam pazartesiye kadar..sureklı de ılgı ısteyen bırı ..amannnnn:mad:

tam vaktı cıdden..

günaydın kızlar.bizim de dün kontrolümüz vardı 2870 gr olmuş miniğim.dr kanala girmiş ama başı tam istediğim kadar yerleşmemiş dedi.haftaya çatı muayenesi yapıcakmış.idrarda enfeksiyon çıktı yine ilaç verdi :( bi de cumadan beri birden bire hemoroid oluştu bende çok kanıyo ve acıyo ona da ileç verdi ama doğumdan çok onu düşünüyorum şimdi.nasıl bi ağrıymış buuu :(

oyledir canim herhalde ,bi benim anacigim kiyamazdi ona , oda gidince herkes sen bakican ben bakicam derdine dustu , 5 çocuk dogur buyut sonuç kapilarda gozun olsun dusunsene .. TR e gittikçe ilk onlarin evine kostum iki senedir gormeyi çok istedim ama nasip olmadi,bi turlu denk gelemedik : ( burdada belçikadaydilar oraya hiç gidemedim : ( ..
bide dayim kazadan ölmü$ çok onceden oglunun kizinin yanian gitti ..

Canım başınız sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin ...

Bebişin doğum pozisyonunda mı? Öyleyken daha az kilo alıyorlarmış. Doğum için neden son güne kadar beklemiyor Dr? Kesin sezeryan olucaksan epiduralli mi genel anestezi ile mi olucaksın?
Büyük oğlum dönmediği, kafa çapı büyük ve benim açılmam olmadığı için mecburi sezeryan olmuştum normal doğum tarihi 1 nisanken 28 martta almıştı doktorum. Bu oğluşta bebek dönmüş dedi ben bekleyelim dedim 1 şubat gibi alın madem dedim ama yok riske atamam 2 hafta sonra alacağız dedi geçen hafta. Önceki doğumum sezeryan olduğu için sezeryan yapıcağız. Uzun süre ssvd hakkında konuştuk ama burası küçük bir yer, doktorum da aile dostumuz, ailecek bütün bebelerimizi o doğurttu, hatta sezeryana kendisi karşı çünkü ablam 11 saat doğum sancısı çektikten sonra bebek yanlış geliyor diye 8 cmlik açılmayla sezeryana girdi vakum olayına girmemek için. Epidural olayı ise ben kan görmeye dayanamam tansiyonum düşüyor yapı olarak da endişeli ve meraklı biriyim o açıdan epidurali ben istemedim, genelle olacağım.

Büyük oğlum dönmediği, kafa çapı büyük ve benim açılmam olmadığı için mecburi sezeryan olmuştum normal doğum tarihi 1 nisanken 28 martta almıştı doktorum. Bu oğluşta bebek dönmüş dedi ben bekleyelim dedim 1 şubat gibi alın madem dedim ama yok riske atamam 2 hafta sonra alacağız dedi geçen hafta. Önceki doğumum sezeryan olduğu için sezeryan yapıcağız. Uzun süre ssvd hakkında konuştuk ama burası küçük bir yer, doktorum da aile dostumuz, ailecek bütün bebelerimizi o doğurttu, hatta sezeryana kendisi karşı çünkü ablam 11 saat doğum sancısı çektikten sonra bebek yanlış geliyor diye 8 cmlik açılmayla sezeryana girdi vakum olayına girmemek için. Epidural olayı ise ben kan görmeye dayanamam tansiyonum düşüyor yapı olarak da endişeli ve meraklı biriyim o açıdan epidurali ben istemedim, genelle olacağım.

Niye riske atamam diyor acaba. Kan sulandırıcı iğne yüzünden mi yani 1 Şubat deseniz sen 30 unda iğneyi bırakacaksın ya. 26-30 arası bebek gelirse diye mi riske atamam dedi ki.

Niye riske atamam diyor acaba. Kan sulandırıcı iğne yüzünden mi yani 1 Şubat deseniz sen 30 unda iğneyi bırakacaksın ya. 26-30 arası bebek gelirse diye mi riske atamam dedi ki.
Sanırım öyle riske atamam 38. hafta bitince alalım dedi. Bebek dönmüş olması gerektiği gibi duruyor dedi hatta bende gelirmiki dedim o öyle kolay birşey değil dedi güldü. Şöyle birşey benim doğum tarihim 5 şubat görünüyor sezeryan için zaten 15 gün önceden diyorlar bu hesaba göre benim 10 gün önce alınmış olacak hoş ben biraz daha dursun istiyorum ama kasılmalar ve batmalar arttı bu ara stresli bir dönem atlatıyorum malum, bunları da konuşmuştuk günde 5-6 seferi geçmediği müddetçe korkma sertleşmelerden dedi ama sık sık kendi eliyle de göbüşü kontrol etmedi değil hani :) iğneyi fazla dert etmiyor gibi görünüyor dediğim pıhtılaşmam olduğu için doğumdan sonra 8 hafta daha kullanacaksın dedi geçen sefer ya birde ben afedersin kontrolde mala bağlıyorum soracam soracam diyorum soramıyorum bi türlü :)

Canım ben kan ilacı vitamin kalsiyum troid içiyordum kaşıntılar artmıştı bnm karaciğer değeri olan ASL - AST değerleri var onlar yüksektı kadın doğumcu ilaçların hepsini kesti ben sadece troid içiyorum bu değerlerim çok çok aşağılara normallere düştü kaşıntımın dereceside biraz azaldı gibi ilaç içtiğimde daha beter kaşınıyordum akşam 17 gibi başlıyordu şimdi gene 22 gibi ancak oluyor başlaması bebeğinde kilosu vs iyi die geriye başlamadı vitamine fln.

Cildiyecide kan yada vitamin ilacıda yapabilir demişti dedim ama ben 1.5 aydır zaten onları içmiyorum ona rağmen yinede oluyor oda karaciğere baktı şükür bişi çıkmadı alerjik başka bir durumdur dedi gebelikte olabiliyor dedi.
Bnde doğurduktn snra gidip detaylı alerji testi yaptırmayı düşünüyorum. Annem diyor ki sende bnde alerjiye yatkınız bnce ondan. Annem de gebeyken kaşınmış çünkü.
Her ay ast-alt testlerim yapılıyo zaten. Açıklamaların için çok teşekkür ederim canım.

Sanırım öyle riske atamam 38. hafta bitince alalım dedi. Bebek dönmüş olması gerektiği gibi duruyor dedi hatta bende gelirmiki dedim o öyle kolay birşey değil dedi güldü. Şöyle birşey benim doğum tarihim 5 şubat görünüyor sezeryan için zaten 15 gün önceden diyorlar bu hesaba göre benim 10 gün önce alınmış olacak hoş ben biraz daha dursun istiyorum ama kasılmalar ve batmalar arttı bu ara stresli bir dönem atlatıyorum malum, bunları da konuşmuştuk günde 5-6 seferi geçmediği müddetçe korkma sertleşmelerden dedi ama sık sık kendi eliyle de göbüşü kontrol etmedi değil hani :) iğneyi fazla dert etmiyor gibi görünüyor dediğim pıhtılaşmam olduğu için doğumdan sonra 8 hafta daha kullanacaksın dedi geçen sefer ya birde ben afedersin kontrolde mala bağlıyorum soracam soracam diyorum soramıyorum bi türlü :)

Açıkcası benim merak ettiğim şu bi iğne kullanıyoruz ya oldu da bebiş gelmeye başladı ama dönmemiş diyelim. Bu durumda iki gün önceden iğneyi Bırakma durumumuz olmadığı için sezeryan riskli olur mu diye düşünüyorum. Bir de Sezeryanı niye onbeş gün önce yapıyolar ki ilk bebişinde iki gün önce yapmış. Kendi programlarına göre öyle uyduruyor olabilirler mi?

Eğer yabancı dizi/film seviyorsan öneride bulunabilirim çok aktif bi şekilde izliyorum yıllardır.. Ben de kitapta hic iyi değilim ya alırım ardarda yemekte dahi çözümü ayırmadan okur bitiririm sonra da uzuuun sure kitap filan aklıma gelmez..çocuklara da iyi ornek olmuyorum aslında okumak lazim .
günaydın hamişler.....canım bende izliyorum yabancı dizi neler tavsiye dersin the walking dead ve the vampire daires izliyorum ama onlarda tatile girdiler....

Back
X