• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

severim yabancı dizi - film , bi ara kore dizilerine bakıyodum , seviyorum çekik gözlüleri : )) bizim dizileri de izlemiyorum eskiden haftada 1-2 olurdu baktığım ama artık o da yok , yaşlanıyo muyum neyim : )))

Eglencelik olarak friends var çok güzel bir dizi hem de 10 sezon hemen bitmez de :KK48: Kore dizilerine ben de sarmistim bu ara ama bölümü bulunmuyor çevirisi yapılmamış vs derken verimli izleyemedim.valla ben günde bi bölüm atmadan yatamam :KK53: acayip alismisim kızımı sallarken gece yada ne bileyim gündüz telefonundan filan mutlaka izlerim :KK76:

Bu arada geldik hastaneye bekliyoruz,bebeğim hep 15inde doğacak gibime geliyordu nedense,o hesaba gore doğmasına 1 gün var :p bilmeyenler için dipnot duseyim benim özel durumum var o yüzden erken bekliyorum bebeğimi yoksa sizin minnoşlar beklesinler Zamanlarını daha çok var :KK37:

Günaydın kızanlar biraz uyumusum yorgunluktan belimin ağrısı olmayaydi iyiydi. iremguzum iremguzum kiz bu gece rüyamda doğuruyordun haberin ola hatta doğurmuş buraya da yazmistin bi anda dogurdum ben diye:) biri daha vardi ama emin olmmkla beraber Tiramisu35 Tiramisu35 diye hatrliyorum hadi hayırlara cikarsin mevlam
kız sus..senın popon açıkta kalmış deyıp hemen kapalım bu konuyu..:KK47:
Eglencelik olarak friends var çok güzel bir dizi hem de 10 sezon hemen bitmez de :KK48: Kore dizilerine ben de sarmistim bu ara ama bölümü bulunmuyor çevirisi yapılmamış vs derken verimli izleyemedim.valla ben günde bi bölüm atmadan yatamam :KK53: acayip alismisim kızımı sallarken gece yada ne bileyim gündüz telefonundan filan mutlaka izlerim :KK76:

Bu arada geldik hastaneye bekliyoruz,bebeğim hep 15inde doğacak gibime geliyordu nedense,o hesaba gore doğmasına 1 gün var :p bilmeyenler için dipnot duseyim benim özel durumum var o yüzden erken bekliyorum bebeğimi yoksa sizin minnoşlar beklesinler Zamanlarını daha çok var :KK37:
neymıs kı senın ozeldurum :KK64:

eslaa ya cımcımeye söylerken benım evden böcekler çıkmasa ıyıdır :KK53:

gecen gun kızım koltuğun arkasına gecmıs kızım ordan cık böcekler yer senı dedım..çocuk ogun bugun anne burda böcek varmı orda böcek varmı dıye sorar oldu:KK70:..3 5 güne onlarda gelecek bızım eve :KK53:

Açıkcası benim merak ettiğim şu bi iğne kullanıyoruz ya oldu da bebiş gelmeye başladı ama dönmemiş diyelim. Bu durumda iki gün önceden iğneyi Bırakma durumumuz olmadığı için sezeryan riskli olur mu diye düşünüyorum. Bir de Sezeryanı niye onbeş gün önce yapıyolar ki ilk bebişinde iki gün önce yapmış. Kendi programlarına göre öyle uyduruyor olabilirler mi?
ilk doğumumda evet eşim yanımda olsun istediğim için (iş yüzünden yurtdışındaydı) tarih sıkıntısı yaşamıştık ama o süreyi neredeyse hep hastanede geçirmiştim, acaba açılma olurmu, acaba dönermi diye hatta benim ısrarım yüzünden 10 gün daha duralım demiştik ki artık son günlerde son ultrasona bakıldığında kafa çapı büyük, 10 gün daha beklesek biraz daha büyüyecek ve sende açılmalar başlamadığı için sorunlu bir doğum olacak demişti. Yani son ana kadar bekledik diyebilirim. Bu iğne konusuna gelince kütüphane memuremiz de hamileliği esnasında iğne kullanıyordu onada doktoru şu tarihte alırız 2 gün önceden bırak demiş ama ani sancıyla normal doğum tarihinden 3-4 gün öncesi doğum yapmak zorunda kaldı. Bir sorun yaşamadıklarını söyledi bilemiyorum ya benimde aklımı karıştırmıyor değil hani. Sezeryan konusuna gelince de çevremde hep 15 gün yani 2 hafta önceden alınıyor sezeryana girenler yani sadece benim doktora has bir durum değil genel bir bilgiydi yanlış olabilir belkide bilmiyorum ki.

ilk doğumumda evet eşim yanımda olsun istediğim için (iş yüzünden yurtdışındaydı) tarih sıkıntısı yaşamıştık ama o süreyi neredeyse hep hastanede geçirmiştim, acaba açılma olurmu, acaba dönermi diye hatta benim ısrarım yüzünden 10 gün daha duralım demiştik ki artık son günlerde son ultrasona bakıldığında kafa çapı büyük, 10 gün daha beklesek biraz daha büyüyecek ve sende açılmalar başlamadığı için sorunlu bir doğum olacak demişti. Yani son ana kadar bekledik diyebilirim. Bu iğne konusuna gelince kütüphane memuremiz de hamileliği esnasında iğne kullanıyordu onada doktoru şu tarihte alırız 2 gün önceden bırak demiş ama ani sancıyla normal doğum tarihinden 3-4 gün öncesi doğum yapmak zorunda kaldı. Bir sorun yaşamadıklarını söyledi bilemiyorum ya benimde aklımı karıştırmıyor değil hani. Sezeryan konusuna gelince de çevremde hep 15 gün yani 2 hafta önceden alınıyor sezeryana girenler yani sadece benim doktora has bir durum değil genel bir bilgiydi yanlış olabilir belkide bilmiyorum ki.

Anlarım canım benim eşimin de ayın 25 ine kadar iş seyehatleri var ben de açıkcası burda doğuranlar oldukça tırsıyorum. Senin tahmini doğum zamanında benimki çok yakın. O yüzden sorup durdum. 26 sonda alıcaksa Dr ben ne yaparım diye senaryolar yazdım da ;) inşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz Bebişlere.

günaydın hamişler.....canım bende izliyorum yabancı dizi neler tavsiye dersin the walking dead ve the vampire daires izliyorum ama onlarda tatile girdiler....

Bu tarz seviyorsan supernaturali daha önceden izlemiş miydin bilmem,ama bu bakmani öneririm.bir de tabii cadı/vampir olaylarından farklı olarak dexter var onu da kesin seversin birkaç bölüm izke reyhancim yorumlarını bekliyorum yorumuna gore farklı öneride bulunabilirim..

ben de sormustum canım. hatta belım ayrılıo oturamıorum demıstım. coook normaal die uzatmıstı bi de :KK48: o yuzden agrıları sallamıyorum artık. doğum için herkes aynı şeyi söylüyor. gelince anlarsın meraklanma die. artık nası bi ağrı olcaksa korkmak da istemiyorum ama kendini belli ettiriyor demekki

Evet aynen canim sanirim daha once yasamayacagimiz bir sey olacak ki anlayacagiz. Genelde belden karina vuran siddetli ishal sancisi gibi olurmus. Aman neyse zamaninda gelsin de anlariz elbet bende artik agrilari takmiyorum :)

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) izne çıktığımdan beridir gece uyuyamadığım için sabahları olabildiğince geç kalkıyorum yataktan kahvaltımı yeni yaptım baktım doğuran olmamış :) eşim az önce aradı nasılsın bayadır sancın yok değil mi diye sordu evet dedim bugün iyiyim . Dedim ve sancım başladı :) ama alıştım artık sancıyla oturuyorum yarın kontrol var bakalım ne diyecek. Normal olur demişti suyun gelmedikçe panik yapma dedi bende yapmıyorum

Bu tarz seviyorsan supernaturali daha önceden izlemiş miydin bilmem,ama bu bakmani öneririm.bir de tabii cadı/vampir olaylarından farklı olarak dexter var onu da kesin seversin birkaç bölüm izke reyhancim yorumlarını bekliyorum yorumuna gore farklı öneride bulunabilirim..
süpernatural'i izlemiştim finale kadar gittim mi ondan emin değilim sadece :KK48:

Kizlarrr 1 cm acilmam varmış simdi nst için sıra bekliyorum ahanda kasilmam geliyor ama nedense nstye bağlıyken bu kasılmalar olmuyor. Nedennn :KK11: Doktorum yarin da çağırdı bizi saatine gire belki bu sefer eşim gelemeyebilir Allahtan oğlanın okulu tatil oldu herşeyden var bir hayr...

Anlarım canım benim eşimin de ayın 25 ine kadar iş seyehatleri var ben de açıkcası burda doğuranlar oldukça tırsıyorum. Senin tahmini doğum zamanında benimki çok yakın. O yüzden sorup durdum. 26 sonda alıcaksa Dr ben ne yaparım diye senaryolar yazdım da :KK66: inşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz Bebişlere.
Kızlar benim sancılar olunca doktor korktu galiba iğneyi bu haftadan sonra bırakıcam yani 36. Hafta bitiminde bırakıyorum doğum falan olursa diye dedi herhalde ama benimde içim rahat değil erken bırakmak istemiyorum ama doktoru da dinlemek zorundayım bilmiyorum iğneyi bıraktıktan sonra zaman benim için daha zor geçecek sanırım çünkü kafama takılacak. Off çok karışık

Anlarım canım benim eşimin de ayın 25 ine kadar iş seyehatleri var ben de açıkcası burda doğuranlar oldukça tırsıyorum. Senin tahmini doğum zamanında benimki çok yakın. O yüzden sorup durdum. 26 sonda alıcaksa Dr ben ne yaparım diye senaryolar yazdım da :KK66: inşallah sağlıkla zamanında kavuşuruz Bebişlere.
canim senin ilk dogum. Seseryan olcak bile olsan sona kadar beklemek risk olmaz. iKinci sezeryanlarda bekleyip sancilanma riskini almak istemiyorlar dr.lar. Yani bnce o da dogru degil ama yazdigin arkadasla senin durumun farkli bu yuzden

Kizlarrr 1 cm acilmam varmış simdi nst için sıra bekliyorum ahanda kasilmam geliyor ama nedense nstye bağlıyken bu kasılmalar olmuyor. Nedennn :KK11: Doktorum yarin da çağırdı bizi saatine gire belki bu sefer eşim gelemeyebilir Allahtan oğlanın okulu tatil oldu herşeyden var bir hayr...
ee ne olcakmıs sımdı.. sezomu olcan :KK43:

Sen dogurcaksin anlasildi niyeti aldin. En hec bir haftaya, o kadar beklerse tabi

Canım belki bu sefer bebişin zamanında doğar hem belki de döner normal olur.

İnşallah canım hayirlisiyla,Rabbim büyük, zamanında doğması konusunda emin olamasam da kizim donecekmis gibime geliyor, belki de normal doguma sartlandirdim kendimi ondan boyleyim,hayırlısı olsun canım yaa sağlıklı olalım da..

Yarın saat 4de kontrolüm var doğum 26sı diye karar verdik ama ben hala heyecanlanıyorum. Büyük oğlum dört kiloya yakın doğmuştu küççük oğlan geçen hafta 2900 çıktı aslında kiloya takıntılı değilim ama emzirmeye fazlaca takıntılı biriyim bu sefer ısrarla emzirmek istiyorum ki eğer süt inivermezse fazla kilo kaybı olmasın ayyy kafam çok karışık, annem bu sefer sanki bir bahar yeli gibi normal doğurup geçiverecekmişsin gibime geliyor diyor inşallah diyorum. Ayrıca Litchi'ydi sanırım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bi ara bu konuda muhabbet etmiştik sanırım bana ayın 26sında doğum yaparsan 24ü son 25inde iğne yapma dedi doğumdan sonra da 8 hafta daha devam edeceğiz iğneye dedi, 2 hafta oldu aspirinide kestik. Bu iğne olayından da korkuyorum ben şimdi bile biyerim kesildiğinde baya bir kanıyor ay doğumda kanama durmazsa offfff çok gerginim çok

yok kanama durur onu sıkıntı yapma,bende kullanıyorum kan sulandırıcı,12. haftamda rahim dikişi yapıldı epiduralle,1 gün öncesi coraspinle,iğneyi kes dedi,o yeterli oldu, operasyon sonrası 1-2 gün kanamam olmuştu,doğumdada olacakmış...

dedin dedin sonunda doğumu başlattın :) hayırlısı olsun hakkında Allah yardımcın olsun:KK9:

Evet aynen canim sanirim daha once yasamayacagimiz bir sey olacak ki anlayacagiz. Genelde belden karina vuran siddetli ishal sancisi gibi olurmus. Aman neyse zamaninda gelsin de anlariz elbet bende artik agrilari takmiyorum :)
İşte Tam benim sancıyı snlatmışsın şu an belim karnıma vuruyor ishalim var gibiyim ama doktora gidince bişey çıkmıyor çünkü başka bişey yok doktor kısaca çekeceksin dedi rahim hazırlık yapıyormuş ama ne kadar zaman hazırlık yapacak bilmiyoruz

canim senin ilk dogum. Seseryan olcak bile olsan sona kadar beklemek risk olmaz. iKinci sezeryanlarda bekleyip sancilanma riskini almak istemiyorlar dr.lar. Yani bnce o da dogru degil ama yazdigin arkadasla senin durumun farkli bu yuzden

Yani Dr benden yün istese tahmini doğum zamanına kadar beklemek istiyorum desem sorun olmaz di mi? Sen de sonuna kadar iğneni kullanmıştın di mi?

Back
X