2015 Şubat Anneleri

Kuzenim çalışıyor Sabiha gökcen de ona soracaktım.ama.farklılık oluyorsa bilmiyorum.

Yani belki de orada çalışanlar da bilememiş olabilir. Ben gitsem iyice incelerdim de eşim sadece bebek bakım ürünleri reyonunu sormuş onlar da öyle bir reyon yok demişler.

Bende anlamadım biz mi pasaklıyız.
Bende mayısta hamile olduğumu bilmeden boya yaptıktan sonra silmiştim. Temiz duruyor. Elbet biraz toz olmuştur ama öyle yağ pis yok.

Kapağı kapalı olunca toz da olmuyor ki pek. Hem ayrıca dolaplarda hep tabak tencere bardak var bunlar da zaten temiz. Acaba başka şeyler de mi koyuyorlar dolaba yiyecek falan. Belki onlar dökülüyodur.

Takmamak da psikolojiyi rahatlatıyor bi yerde :) geçen bi yerde okudum kadın panikten sürekli doğum moduna Girio , doktoru demiş ki bebek doğmak istemiyor sen doğurmak istiyorsun . SOnra düşündüm cok zorlanıyorum artık belki de ben kendimi Düşünüp bilmeden bu moda giriyorum ( çocukluğuma inmedim neyse ki : )
Saldım gitti artık :-)

philips canım. yıllar önce braun un kullanmıştım o da iyiydi. ama ben philips ten daha memnunum.

Traş makinası gibi bişey demek ki. Aslında bu durumlar için çok iyiymiş. Bende de braun var öyle bir aparatı yok iyi yapmışsın onu kullanmakla.

aferim eylüle
daha doğuran yok , ama kaç gündür topiğe gelmeyenler var belki doğurmuşlardır , aklıma gelenler , esla , rüya27,
sen anlat hele hastanede ne gerek oluyor ? bi de kaç dikişin var , nedense bunu merak ediyorum : )))
Valla canim kaç dikiş var bilmiyorum da çok canım yanıyor hani normal dogumdan sonra hicbisi olmamış gibi hayatımıza geri dönüyorduk :( doğum daha kolaydı valla umarım sizin doğumlarda kesiye gerek kalmaz dikisi olayı Sıkıntılıymis. .hastanede gecelik ve bebek bezi dışında çok bişi lazım olmuyor yani en azından benden bişi istemediLer..öyle emzirme atleti falan giyilmiyor biberon falan gerekirse hastanede temin ediyor göğüs kreminiz mutlaka yanınizda olsun ben öncesinde de kullandığım halde çok fena oldum ayva çekirdeği jölesi deniyorum suan çok canım yanıyor alttan ustten bi toparlansam da bebisime odaklansam

Valla canim kaç dikiş var bilmiyorum da çok canım yanıyor hani normal dogumdan sonra hicbisi olmamış gibi hayatımıza geri dönüyorduk :KK43: doğum daha kolaydı valla umarım sizin doğumlarda kesiye gerek kalmaz dikisi olayı Sıkıntılıymis. .hastanede gecelik ve bebek bezi dışında çok bişi lazım olmuyor yani en azından benden bişi istemediLer..öyle emzirme atleti falan giyilmiyor biberon falan gerekirse hastanede temin ediyor göğüs kreminiz mutlaka yanınizda olsun ben öncesinde de kullandığım halde çok fena oldum ayva çekirdeği jölesi deniyorum suan çok canım yanıyor alttan ustten bi toparlansam da bebisime odaklansam

Ah Canımmm ben kesi olmadı sanıyodum :( çok geçmiş olsun. Göğüs ucu nasıl bu kadar çabuk acıdı? Sütün geliyor mu bari geliyorsa sütünüzle de silin diyorlardı.

bugün kontrole gittim. sabahtan akşama kadar hastanedeydim ;) öğle arasında civil'e kaçtım :) kızıma 2 tane dışarı gezmelik takım, 1 pijama 1 de montumsu bir hırka aldım :)

sabah açlık tokluk bakıldı; sorun çıkmadı onda da; ki ben yemek yiyince kızım uyudu; nst düzgün çıkmıyor diye hemşire bebek uyuyor tatlı ye uyansın, dedi :KK45: 2 çikolata yedim fazladan :kk77:

yarın da doğum öncesi tahlilleri istediler onlar için gideceğim; epidural normal olacakmış.
perine masajını sordum; gereksiz ve aslında anne için de kötü bir şey, gereksiz uyarılacak kadın, dedi. yani masajı yaparken doğumu bile uyarabilirmişiz.

bu arada kızım da 50 cm 3039 g olmuş :KK72::KK46:

Valla bir şey olmuyor. Ben bazen sıkıyorum mıncıklıyorum.süt var mı diye.
Bir şey olmuyor.
Kremi bugün sürcem.
Canının acıması değil önemli olan göğüslerim uyarılmaması gerekiyor o yüzden yani can yakmak sıkmak gibi değil :) anladığım kadarıyla ucuyla oynamamak gerekiyormuş yaa :)

bugün kontrole gittim. sabahtan akşama kadar hastanedeydim :KK66: öğle arasında civil'e kaçtım :) kızıma 2 tane dışarı gezmelik takım, 1 pijama 1 de montumsu bir hırka aldım :)

sabah açlık tokluk bakıldı; sorun çıkmadı onda da; ki ben yemek yiyince kızım uyudu; nst düzgün çıkmıyor diye hemşire bebek uyuyor tatlı ye uyansın, dedi :KK45: 2 çikolata yedim fazladan :kk77:

yarın da doğum öncesi tahlilleri istediler onlar için gideceğim; epidural normal olacakmış.
perine masajını sordum; gereksiz ve aslında anne için de kötü bir şey, gereksiz uyarılacak kadın, dedi. yani masajı yaparken doğumu bile uyarabilirmişiz.

bu arada kızım da 50 cm 3039 g olmuş :KK72::KK46:

Gözün Aydın canım maşallah bebişine :nazar:

Canımmmm eve çıktın mı? Dr un erken doğum için be diyor? Bebişin gelişimi önde değildi neden öyle olmuş bişey dedi mi? Eylül Hanımcık emiyor muymuş annesini maşallah ona :nazar:
Çıktım canım normal doğumda bebis ve annede bi sıkıntı yoksa 1 gece kaliniyormus zaten..valla 36-37 den sonrasi çok erken doğum sayılmaDigi için bişi demedi ama bnm tahminim pazar günü yürüyüşü abartmistim eve zor atmistim kendimi ondan olabilir mi diye düşünüyorum.. zar zor emzirmeye çalışıyorum işte bi güzel alıyor bi almıyor..şöyle brz alissaydi emmeye rahatlicam diyorum ama bu sefer de başka dertler cikicak kesin..herseyin hayırlısı çok güzel ama bi o kadar da zor pazaetesiden beri bi kaç saat anca uyudum

Canının acıması değil önemli olan göğüslerim uyarılmaması gerekiyor o yüzden yani can yakmak sıkmak gibi değil :) anladığım kadarıyla ucuyla oynamamak gerekiyormuş yaa :)

Göğüslerin nasıl uyarılması gerektiğini herkes biliyodur herhalde. Krem sadece sürülecek fantazi yapılmayacak yani ;)

Traş makinası gibi bişey demek ki. Aslında bu durumlar için çok iyiymiş. Bende de braun var öyle bir aparatı yok iyi yapmışsın onu kullanmakla.

evet canım öyle gibi bir şey. benim de eski makinemde yoktu bu aparat o bozulunca yazın yenisini bundan aldım annemin tavsiyesiyle.

Gözün Aydın canım maşallah bebişine :nazar:

teşekkürler :)

valla söyledim benim kayınvalidem karışmıyor bana bir defa sordu bu olacak dedim ben karışmam siz bilirsiniz dedi kadın dedim
niyeyse taktılar çocuğun ismine
neymiş söylemesi zormuş
kv kp hayatta karışmaz ben gidip rus ismi koysam neden demezler o kadar mülayim insanlar
annemle ablam çene çeneye kavge etti
babamda yanımızda kocalarınıza söyleyin sizede yapsın deyince ikiside baktı kaldı suratıma

eşim isim konusunu bana bıraktı zaten
kendisi bir isim söyledi anlamına baktık ağır geldiği yazıyordu ve peygamber efendimizde uygun görmemiş
o zaman sen bul ben kabul ederim dedi
buldum tamam dedi kabul etti
eşim bişey demiyor annemle ablama ne oluyor anlamadım

459,62 çıktı yani 45 cm mi boyu
ayyy pek küçükmüş :KK48:
bakalım c.tesi kaç çıkacak

Sanslisin eşinin ailesinin karismadigina.ya durum tam tersi olsaydi.ailene en azından laf soyleyebiliyorsun.sen kendi bildigin yoldan devam et esin de kabul ettiyse.eşimin babası kızımın ismine başka bi isim söyledi ben o zaman bunu derim dedi.ilk baslarda tatsızlık çok çıkmıştı ama simdi kızıma ismiyle sesleniyorlar.arada bir tutmuyor değil damarları ama.aliscaklar başka çareleri yok yani.hicbi şeye karismayip sadece torun sevme isine odaklansalar büyüklerimiz daha güzel olacak aslında.yaşlanınca ben de boyle mi olurum ki.amannn Allah korusun :KK53:

Boyu 46 cme ykinmis annesi evet c.tesiye az kalmis bakalım ne kadar büyümüş bebisin :KK19:

Çıktım canım normal doğumda bebis ve annede bi sıkıntı yoksa 1 gece kaliniyormus zaten..valla 36-37 den sonrasi çok erken doğum sayılmaDigi için bişi demedi ama bnm tahminim pazar günü yürüyüşü abartmistim eve zor atmistim kendimi ondan olabilir mi diye düşünüyorum.. zar zor emzirmeye çalışıyorum işte bi güzel alıyor bi almıyor..şöyle brz alissaydi emmeye rahatlicam diyorum ama bu sefer de başka dertler cikicak kesin..herseyin hayırlısı çok güzel ama bi o kadar da zor pazaetesiden beri bi kaç saat anca uyudum

Zaten günde iki kere 45 dak yürüyüş çoktu. Ne sanıyor bu Dr lar bizi anlamıyorum ki. Ben Dr a artık yürüyeyim mi dedim o da bu zamana kadar yürümedin bundan sonra da yürüme dinlen dedi. Biz zaten sabah çıkıp akşam gelen çalışan insanlarız sürekli hareket halindeyiz. Şimdiden sonra dinlenmek gerekiyor zaten. Neyse dn güzel yanı Eylül Hanım'a kavuştun küveze falan girmeden aldım onu maşallah :nazar: Evlilik yıldönümünüze üç kişi girersiniz artık ;)

Ah Canımmm ben kesi olmadı sanıyodum :KK43: çok geçmiş olsun. Göğüs ucu nasıl bu kadar çabuk acıdı? Sütün geliyor mu bari geliyorsa sütünüzle de silin diyorlardı.
Ya bebek de ufakti neden kesi oldu anlamadim hic perine masajı yapmamistim keşke yapsamiydim diyorum..öyle aman aman bi sütüm yok.. cnm çok aciyinca sagip kaşıkla verdim 2 göğüsden 8 çay kaşığı falan geldi bikaç gune artarmis ama hemen gelmiyormuş ama sanki hiç gelmicek gibi hissediyor insan

Zaten günde iki kere 45 dak yürüyüş çoktu. Ne sanıyor bu Dr lar bizi anlamıyorum ki. Ben Dr a artık yürüyeyim mi dedim o da bu zamana kadar yürümedin bundan sonra da yürüme dinlen dedi. Biz zaten sabah çıkıp akşam gelen çalışan insanlarız sürekli hareket halindeyiz. Şimdiden sonra dinlenmek gerekiyor zaten. Neyse dn güzel yanı Eylül Hanım'a kavuştun küveze falan girmeden aldım onu maşallah :nazar: Evlilik yıldönümünüze üç kişi girersiniz artık :KK66:
Evet hersey için sükürler olsun sağ salim kucağımda bebisim..ocakta nişan yildonumumuz vardı hep beraber kutlarız artık :)

Back
X